poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gangstery straszne.

http://4lomza.pl/index.php?wiad=26826

Zastanawia mnie wyrażenie "... NA MIARĘ ŁOMŻY".

Jest ono albo prześmiewcze w odniesieniu do naszego miasta, albo Pan Redaktor czuje niedosyt, że mamy za mało gangsterów bawiących się w poważniejsze procedery, jak np. strzelaniny, porwania dla okupu itd.???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gangstery straszne.

DO _ MilczenieZłotem
Znam ten cały łomzyński gangsterski światek śmiać mi się chce z nich w wiec spoko :)
ewa

Eva Ali-baba

MilczenieZłotem ale z ciebie dekiel nawet nie umiesz czytać pisze "gangsterów" a nie gangsterów jeśli nadal nie rozumiesz zawołaj mamuśkę albo tatuśka i wytłumaczy ci co to znaczy wstawić cudzysłów

alibaba Tobie chce się śmiać ??? dopiero co byłaś oburzona to właśnie z takiej szumowiny "gangstera" rośnie taka menda co zabiła Prezydenta mi raczej nie jest do śmiechu

Zbychu, poluzuj gumę w majtach :)

Tak, po pierwsze primo - JEST NAPISANE, a nie PISZE (liźnij trochę poprawnej polszczyzny) :)
po drugie primo - widzę, że jest w cudzysłowie i wiem jaki cel ma ten zabieg, CO MIMO WSZYSTKO NADAL NIE wyklucza tego co napisałem, że Pan redaktor ma jakieś wyobrażenie odnośnie, nazwijmy to JAKOŚCI łomżyńskich gangsterów :) CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA.

P.s. Chciałeś mnie obrazić, więc jeśli podejmiesz dalszą polemikę, ja z niej zrezygnuję, bo z człowiekiem nie szanującym drugiego nie zamierzam wdawać się w dalsze dyskusje.

P.s.2 alibaba napisał, że śmiać się jemu chce z tych gangsterów, w rozumieniu następującym - "GANGSTERÓW" - co jest oczywistą szyderą z takich kmiotków, ale Ty tego nie zauważyłeś, więc nasuwa się pytanie, jesteś takim ignorantem czy ....... (niestety nie napiszę tego, bo musiałbym Cię obrazić, a byłoby to sprzeczne ze mną).

*Przepraszam alibabę, nie zauważyłem żeńskiego imienia na końcu wpisu :) Myślałem, że jest mężczyzną :)

Dziś gangstery takie, jutro gorsze. Każdym trzeba się zająć, wcześniej. Bo póxniej, może być za późno!

Dokładnie Brzeczyszczykiewicz.

Akurat Zbychowi udało się napisać jedną mądrą rzecz, z którą nie mogę się nie zgodzić, a mianowicie dzisiaj taki 17-letnia "gangus" wyłudza pieniądze od człowieka, a jutro dokona zbrodni by zdobyć pieniądze.

Prawo jest za łagodne. Coś jest w tym ironizowaniu sobie, że prawo chroni sprawcę może bardziej, niż ofiarę.

A ja powiem tylko tyle że 99% przestępców to debile. Można o wiele łatwiej, więcej i bezpieczniej, dla złodzieja i poszkodowanego. Nie napisze jak żeby Kowalskiego nie kusiło ale jak kraść to miliony... a nie złotówki.

gangstery w kapciach :D

alibaba=hejter

ŁKS

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org