wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Morderstwo w Rybnie

Czy wie ktoś może coś na temat morderstwa w Rybnie, okolice Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Morderstwo w Rybnie

ten gościu uczył mnie chyba fizyki w gimnazjum

Jeej co się wyprawia na tym świecie... :(

Łomża, w Tym mieście mordują polityków

Wiemy tylko ze policja wciąż nie potwierdza, że ciało należy do byłego włodarza, ale wiadomo, że nie wrócił wczoraj na noc do domu i szukała go rodzina.

to tak jak w new jork-u.....

on uczuł Techniki w PG2

Niestety, ale to był on.

Poczekajcie do oficjalnych informacji. I uszanujcie to, co się stało, nie robiąc zbędnego zamieszania.

Mnie tez uczył fizyki daaawno temu.

Wy mowicie o Choinskim ? Czy jeszcze kims innym ?

Ok, juz doczytalem... Powiedzmy ze nie bylo pytania :|

Zebrosia ale jesteś żałosna , na forum pytać czy ktoś wie "COŚ" na temat morderstwa , pewnie sprawca opisze ze szczegółami przebieg zbrodni .

tak to bywa w tym biznesie, się skacze, się pływa i ciałko się ma

Żałosny jesteś Czesio

Żebrosia to ty powinnaś wiedzieć najlepiej skoro mieszkasz na miejscu

:)

Tutaj będzie więcej informacji o morderstwie, już 3 artykuły są...

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111020/REG20/453550374

tosiek86 a przeczytales to???????
to jeden artykul 3 razy przetworzony.
i nic wiecej niz na 4lomza...................
_______________________________-

... & vice versa!

tosiek86 - ludzi piszą o tragedii a Prasa Podlaska robi reklamę.
Wstyd...

Reklamę czego? Dałem linka do nowych informacji i tyle, może kogoś zainteresują

Ludzie, doszło do morderstwa, tragedii. Uszanujcie tragiczną śmierć człowieka oraz Jego Rodzinę, czyt. więcej powściągliwości w komentarzach !!

P.s. Nie czuję się już bezpieczny w Łomży...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019391,title,Tajemnicza-smierc-bylego-wiceprezydenta-Lomzy,wid,13912014,wiadomosc.html

jak zwykle to co powazne robi się smieszne. Jeszcze nie dawno był w ogniu krytyki , zresztą uzasadnionej a dzisiaj w ratuszu i samorzadzie dosłownei dostali amoku i przecigają się w przódy kto lepiej się ustroi w żałobie . Co chwila apele w radio do mieszkancow aby się nie bawili , odwoływali imprezy. A ja się pytam z jakiej paki? Owszem wyrazy współczucia dla rodziny ale czy potrzeba aż tak szczególnych wyróżnień - pytam za co ? Za bycie tylko prezydentem bo nic więcej. Bez przesady na szacunek. Zastanawiam sie czy to szacunek czy zbicie kapitału politycznego.

Więc w tej sprawie najlepsza i godna jest tylko cisza.

Riposta

Ludzie, zastanówcie się najpierw nim coś napiszecie ! Nie wiem czy chcielibyście czytać o swoich bliskich na jakimś forum ! Trochę szacunku dla rodziny i samego zmarłego ! Żałosne...

Jakaś MASAKRA sie dzieje w tej lomzy!!!!!!!!!!!!! 6 miesiąc z kolei w którym popełniane jest morderstwo!!!! ;(;(

P.S Zaczynam sie bać tego miasta....

Dla rodziny ogromne wyrazy współczucia... ;(

Cóż, dalej trzeba mówić, że ktoś kto widząc podejrzaną rzecz i dzwoniący na policję to frajer, społeczniak itp. Nadal trzeba w przesłuchaniach w prokuraturze udawać, że się nic nie wie. Nadal trzeba mijać bez słowa wyrostki w klatce i nie zwracać uwagi, bo to "w sumie dobre dobre chłopaki, dzieci sąsiada i tak jakoś głupio". Od kamyczka do rzemyczka i mamy to, co mamy. Czyli po zmroku wielu z Was boi się wyjść na ulicę.

Autor: ona91 (---.olsztyn.mm.pl)
Data: 20-10-11 13:25

Ludzie, zastanówcie się najpierw nim coś napiszecie ! Nie wiem czy chcielibyście czytać o swoich bliskich na jakimś forum ! Trochę szacunku dla rodziny i samego zmarłego ! Żałosne...

bycie osobą publiczną (na własne życzenie, zresztą) niesie za sobą nie tylko plusy w postaci wygodnych stołków, sowitych wynagrodzeń i władzy.
niesie ze sobą też minusy - również w postaci tematów na forum w zaistniałej sytuacji.
najlepiej to spić śmietankę, a gorzką kawę wylać do zlewu? tak się nie da.
i w tym kontekście: "żałosny" - to jest twój post.

Mam wrażenie, że jeśli dalej tak będzie to nie raz w miesiącu ale raz dziennie bedziemy slyszeli o morderstwie w łomzy... ;/

Yorker idź na spacer :)

" Co chwila apele w radio do mieszkancow aby się nie bawili , odwoływali imprezy. "

a kim on dla mnie był, że mam się nie bawić ? zwisa mi tak jak i ja jemu zwisałem

A jakie to morderstwa popelniano przez ostatnie 6 miesiecy ?
Moze ktos wymienic bo naprawde nie orientuje sie w temacie.
Z gory dzieki !

źródło art. 4lomza.pl :
"(...)To już szóste morderstwo w Łomży w ciągu sześciu miesięcy. Czarna seria trwa nieprzerwanie od maja. Wówczas w jednym z mieszkań w Łomży 16-letni Jakub S. pobił 40-letniego mężczyznę, który trafił do szpitala i tam, pomimo udzielonej mu pomocy, zmarł w wyniku odniesionych obrażeń. W czerwcu, w pustostanie w pobliżu skrzyżowania Piłsudskiego i Legionów, 46-letnia kobieta – Anna B. dźgnęła nożem prosto w serce 51-letniego Jana R. W lipcu w opuszczonym domu przy Alei Legionów, 31-letniego Marka C. brutalnie pięściami i cegłami po m.in. głowie pobili 54-letni Zdzisław M i 58-latek Marian J. Na początku sierpnia w mieszkaniu przy ulicy Krzywe Koło także śmiertelnie został pobity 53 letni Andrzej W. Sprawcami w tym wypadku byli 48-letni Jan M. i 23 letni Aneta Ż. Ostatnia zbrodnia miała miejsce we wrześniu. w jednym z pustostanów przy ul. Sikorskiego znaleziono zwłoki 47 letniego mężczyzna. O dokonanie tej zbrodni prokuratura posądziła 29-letniego Krzysztofa B. "

nieoficjalna wiadomość: podobno zatrzymali 3 osoby

wszyscy mamy zle w glowach... hej hej nananana hej hej heej

ŁKS

Proponuje oko za oko dla takich wyrostków.
Goście muszą mieć zryta psyche i już nie wyjdą z tego

ona91 popieram Twoje zdanie!!!!!!!!!!

Tamte wszystkie zabójstwa, pobicia itp, jak podawało 4lomza, były po alkoholu. Ludzie tracą wszelkie zahamowania. Alkohol to zło w rękach niektórych ludzi! Nie wszyscy mają głowę aby pić z głową. Niestety. Tym bardziej nikt nikomu pić nie zabroni. Ciekawi mnie tylko skad bezdomni, bezrobotni mają kasę na alkohol. Może i domyślam się jaka jest odpowiedz, ale powiedzcie mi, że to nie prawda. Że nie dostają tego legalnie od państwa w ramach pomocy, nie wiem, socjalnej czy jakiejś innej;/

mają kasę z tych samych źródeł co nasza władza

To się w głowie nie mieści co Wy tu piszecie.Zginął człowiem,został skatowany przez jakiś patologicznych wyrostków a Wy się wymadrzacie o plusach i minusach osoby publicznej???!!!To mogło zdarzyć się każdemu,kto właśnie napatoczył się tym gnojom pod nogi.Co się dzieje na tym świecie,że za pare groszy zabijają.I jeszcze ktoś ma czelność kpić z tego.Ogarnijcie się ludzi...!!!

podobno już mają sprawców tego zabójstwa

Widzę że i tak Ci co chcą bedą robić swoje . Ale uważam że jednak jakiś szacunek się należy rodzinie , bliskim oraz zmarłemu . Popieram zdanie ona 91 Nikt z Was na pewno nie chciałby w takiej sytuacji przypadkiem przeczytać takiego tematu na forum o swoich bliskich , ta sprawa sama w sobie jest bolesna dla rodziny i w niezbyt dobry smaku leży zakładanie takich tematów . Jeżeli chcecie się dowiedzieć to obserwujcie na bieżąca pojawiające się informacje w internecie itp , lecz nie w taki sposób...
tyle na ten temat .

jak zechcę

Mają sprawców, jest oficjalne info pani prokurator na stronie 4lomza.
I niech teraz ktokolwiek cokolwiek złego na łomzyńską policję powi to jawnie wyśmieję!

Brawo brawo.

A tych, którzy to zrobili, Panie sędzio, panie prokuratorze - na długie gnicie w kiciu poproszę!

Policja zrobiła swoje, czekamy teraz na wyroki, nikt nie ma prawa zabierać życia komuś innemu!!

Dość tej samowolki gówniarzy, pijaków itp! Dość cackania się z każdym przypadkiem anormalnego zachowania. Pora drastycznie zaostrzyć wymierzane kary, niech się teraz dwukrotnie ktoś zastanowi, zanim nawet ukradnie komuś coś. Nie wspominając o pobiciach, rozbojach czy wreszcie morderstwach!!!!! chcemy bezpieczeństwa w naszym mieście!! Nie chcemy też pijaków na starym rynku, leżących po krzakach, po chodnikach, bo też strach chodzić!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org