Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opony zimowe gdzie najlepiej wymienić? |
jak w temacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opony zimowe gdzie najlepiej wymienić? |
Ja zawsze wymieniam w Premio tam za media exper .. A może wiecie gdzie najlepiej kupić opony zimowe używane ??
|
|
Pipi,daj sie na spokoj z uzywkami.Kup sobie tansze,klase nizsze ale nowe.To tak jakbys chciala kupic buty.To wolalabys nowe czy po kims?Opona to nic innego jak ,obuwie' twego auta. Smiesznym jest tez dla mnie kupowanie z oszczednosci tylko 2 opon.To jakbys na nogi zalozyl sandal i kozak na zime.A potem zdziwienie czemu auto podczas jazdy wpadlo w poslizg?Przeciez mialem zimowki.Miales,ale ino 2 i zaden expert kierownicy nie bedzie w stanie powiedziec dlaczego auto zachowalo sie tak a nie inaczej? Kupowanie uzywanych opon to pozorna oszczednosc.Ale na czym?Na zdrowiu,bezpieczenstwie i zyciu swoim i wspoluzytkownikow drogi.
|
|
Jakim to trzeba byc kierowca zeby pytac takie rzeczy na tym forum... ...
|
|
w muzeum wymieniają za darmoche ..... .
|
|
17 za nowe ok 2,5 tys a za rok sprzedam auto i co mi z tych nowych Sanki se z nich zrobię Nie porównuj butów do opon hehe .. A po za tym zimówki po jednym sezonie to jak buty po 2 tyg noszenia .. Niższe żeby zawadzać spodem o skarpy i zbierać zderzakiem śnieg mądre myślenie niższe opony na zimę na lato se takie załóż
|
|
Autor: siwysiwy .... ma racje heheeee .... .
|
|
w Piatnicy jest dobra meta:) przy rondzie tam nie ma kolejek i w miare tanio
|
|
ja wymieniam w premio i jestem zadowolony pomocne chlopaki zawsze cos doradza mowie o pracownikach:) ale z szefami tez idzie sie dogadac a jak bierzesz u nich opony to wymiana za darmoche:P
|
|
To normalne ze za ,darmoche?'.Ta ,darmocha' umiejetnie wliczona jest w cene towaru,tak jak niby darmowa wymiana np.oleju.Zrozumcie ze w tym kraju jak i nigdze na swiecie NIE MA NIC ZA DARMO.Za darmo to sie mozesz napic wody z kaluzy.
|
|
co za różnica, gdzie wymienić ? wszędzie praktycznie tyle samo usługa kosztuje. a co do używek - trochę strach. może lepiej regenerowane - nalewki ? co sądzicie? można też się ładnie naciąć i kupić używane., ale nalewki (w cenie używanych oryginalnych). nie ma jak nówka sztuka.
|
|
dobre opony , super profesjonalna obsługa zakład pana Chrostowskiego na ulicy Sikorskiego na wprost budynku straży pożarnej. A cena opon nizsza niż w sklepie internetowym. Wiem bo kupowałem tydzień temu i zakładałem zimowe. Riposta
|
|
Opony zimowe nowe i używane kupisz w dobrej cenie na Sikorskiego u Roberta zaraz po prawej stronie za światłami - można się z nim dogadać co do ceny i przezimować letnie.
|
|
A to juz czas i pora zeby zmieniac ?:) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
oczywiście po potem to bedziesz stał w potwornych kolejkach Riposta
|
|
a kto chce kupić nowe to niech kupuje teraz bo nowe dostawy mają byc po zdecydowanie wyzszych cenach. Riposta
|
|
Riposta: już za póżno. opony to już trzeba było kupować ponad miesiąc temu. jestem ... sobie
|
|
Kup nowe i nie kombinuj będziesz miał na kilka sezonów jak nie jeździsz dużo
|
|
a co was BLe na opony nie stać tak się kręcicie PO wam POmoże będzie taniej koziol0
|
|
chcesz zmienic opony to zmien je na parkingu jak co roku robisz.
|
|
nalewki sa dobre tylko zalezy na jaka opone trafisz, rok temu kupilem 4 i jedna z nich do nieczego sie nie nadaje na ten sezon. jak ktos bedzie kupowal nalewkie to sprawdzcie czy wszystkie opony maja te same szlaczki lub wzorki w srodku opony czy poprostu sa te wszystkie opony z jednej parafi, bo wlasnie ta co mi sie rozklejila to roznila sie od pozostalych tymi szlaczkami w srodku opony najwidoczniej byla starsza od innych opon. ale w tm roku kupilem nowe oponki DUNLOP-a i jak narazie jestem z nich bardzo zadowolony wogole inna jazda jak sa nowe
|
|
sam zmieniam opony na parkingu i nie widze w tym nic złego
|
|
a ja już zmieniłem i to dawno bo poniżej 10 stopni powinno się już wymieniać na zimowe ,,, he i powiem że na przysłowiową dychę to szkoda czasu i energi żeby tanio szukać .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |