Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska Pizzeria |
Po ostatniej wizycie w pizzerii Savana (osiedle maria) dochodzę do wniosku, że moja noga więcej tam nie postanie. Moja dziewczyna w pizzy znalazła włos po czym pokazała go właścicielce, która początkowo udawała że go w ogóle nie widzi.Później jednak stwierdziła że to nie włos tylko ser.(bo podobno włosy się nie rwą). Tylko kto mi wytłumaczy który ser jest czarny? Poza tym jeżeli już narzekam to w pomieszczeniu jest zimno jak w psiarni i nastrój jak na pogrzebie- ani muzyki ani telewizji. Stanowczo odradzam ten lokal wszystkim.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska Pizzeria |
Włos powiadasz ??? Chyba każdy łysy nie jest może się zdarzyć ale raczej do trujących nie należą tak więc spoko. Jak Ci żona poda obiad i przypadkiem wpadnie jej włos to się z domu wyniesiesz ??? Albo ją wypier..... ???
|
|
nie jedz nie pij i nie bedzie powodow do niezadowolenia
|
|
Włosa nie spotkałem , zimno też aż tak tragicznie nie jest ale kebaba więcej tam nie zjem . Nikomu nie polecam ani nie odradzam tej pizzerii wasz wybór ale kebab tam ochyda, takie jest moje zdanie :)
|
|
A nie uważasz że jak się coś spieprzy za co ktoś zapłacił to powinno się oddać kasę albo jakoś zrekompensować swój błąd? Można było np zrobić druga pizze i przeprosić a nie usilnie wmawiać że to ser.
|
|
tasm to akurat maesz odp cene do uslugio Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pizze są dobre ale zawsze jakiś tam wlos sie trafi..
|
|
też miałem taki problem, że znalazłem włos w pizzy. w dodatku pizza raz spalona, a raz surowa. Jak się trafi :)
|
|
w każdej pizzerii się to może przytrafić - specjalnie nikt nie wrzuca włosów! ogólnie pizza tam dobra jest,ale jak komuś nie odpowiada to jest pełno innych pizzerii jak Gruby Benek ,Tele pizza ,Diavolo ,co kto lubi :)
|
|
No właśnie jeszcze apropo ciasta zapomniałem dodać ze jest strasznie przypalone na całości. Czasami się może zdażyć gdzieś po brzegach ale bez przesady.
|
|
Polecam grubego benka i diavolo
|
|
A ja w Polsce jeszcze nie jadłem dobrej pizzy
|
|
GRUBY BENEK:)
|
|
Pizzeria da Genaro Napolitano !!!!
|
|
Savana zimno i tłusto (tłuszcz osadzony na stołach, siedzeniach itp.)
|
|
Co tutaj nagle taki atak na Savane? Dziwnym trafem 3/5 piszacych w tym temacie ma takiego dostawce neta : neoplus.adsl.tpnet.pl
|
|
Dobrze, że ten włos był długi, gorzej jak by się trafił taki krótki i kręcony ;)
|
|
Tap Madel
|
|
co z pizzerią Margerita?
|
|
a ja właśnie w Savanie jadłam najlepszą pizzę w mieście. Rewelacyjna jest "Fantazja", gdzie komponuje się samemu pizzę. Ale co kto lubi. Jeden lubi Zdziśkę, drugi Kaśkę i o gustach podobno się nie dyskutuje :)
|
|
Na osiedlu Maria dostawcą internetu jest przeważnie TP SA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |