poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spotkanie biznesowe

Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych możliwością generowania ponadprzeciętnych dochodów, bez ryzyka finansowego i specjalnego przygotowania zawodowego.
Planuję przeprowadzić prelekcję dla osób poważnie zainteresowanych kreowaniem własnego życia, pracując dla siebie i spełniając własne cele, a nie szefa.
Moje zapytanie: gdzie najlepiej w Łomży przeprowadzić taką prelekcję i w jaki dzień, i o której godzinie?
Za szczere odpowiedzi serdecznie dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spotkanie biznesowe

miejsce: dworzec PKS;dzień: poniedziałek-piątek (każdego tygodnia); godzina: 7:00 - 20.30. Życzę powodzenia!

Co masz na myśli? Jest tam jaki lokal na organizowanie spotkań?

Co masz na myśli? Jest tam jakiś lokal na organizowanie spotkań?

Mariusz Łada, podaj więcej szczegółów bo "inteligencja" z forum ci nie pomoże

Witam,
zastanawiam się nad miejscem, lokalem, do którego będzie można zaprosić zainteresowane osoby,aby zaprezentować model biznesu, w którym , nie ponosząc ryzyka finansowego, istnieje możliwość osiągnięcia dochodów ~~5000 zł/mc nawet już po 3 miesiącach działania. Oczywiście zaangażowanego. Jest to możliwe dla wszystkich, teoretycznie. Praktycznie, dla osób kreatywnych,zorganizowanych i uparcie dążących do celu. Sama prelekcja potrwa może 30 min. Liczba osób...?, z doświadczenia wiem ,że może wahać się 20-30.
Kolejna rzecz, do południa, czy po południu? A może dwie opcje?

Z góry dzięki za podpowiedź.

hmm... "człowiek, który pragnie wzbogacić się na niewiedzy ludzi"! nic innego. Gdyby każdy polak zarabiał 5000zł/mc (jak Pan wspomina), życie nie byłoby takie ciężkie :(. a jak ktoś w 30 minut wybierze 20-30 "osób kreatywnych,zorganizowanych i uparcie dążących do celu" - tylko pogratulować!!!

........ oceniając innych ,wyrażasz opinię o sobie.........

zapytaj w firmach, które maja lokale do konferencji, spotkań itp
np:restauracje, hotele; na takie krótkie spotkanie drogo nie powinni wziąć za udostępnienie takiej sali
jeśli chodzi o godziny to zależy, podejrzewam że najlepszą porą będzie albo ok 9tej albo ok 15tej

Labirynt mają salę na dole nikomu nie będziecie przeszkadzać a co do ceny na pewno sie dogadasz

czy to spotkanie dotyczy mona vie?

kuła

u mnie w firmie jest salka
20 osób wejdzie a i ja czegoś się dowiem

Ok.Dzięki za podpowiedzi. Nie chodzi o mona vie!!!

Tommy... Czy to jest Twoja własna firma czy w niej pracujesz? Podaj namiar, kontakt prywatnie na e-mail.Nie musi być na forum ogólnie jeśli nie chcesz.Pozdrawiam MŁ.

He he a to nie jest przypadkiem reklama?

Znowu szukają naiwnych do jakiejś piramidki. Dobroczyńca chce płacić po 5tysi.
Ale naiwni podłapią.

Po pierwsze żaden dobroczyńca, bo za darmo nic nie ma,trzeba na to zapracować i to nie dla Ciebie, z szacunkiem belfer. Jeśli pracujesz na etacie, to odpowiedz sobie na którym poziomie tej piramidy jesteś i prawdopodobnie zostaniesz do końca. Jeśli nie znasz tematu, lepiej się nie wypowiadaj, bo to świadczy o Twojej niewiedzy, za którą płacisz i z której korzysta Twój ewentualny szef.

ehhhhhh juz ja wam opowiadam na czym to polega a mianowicie zapewne Pan Mariusz chce wam zaproponowac abyscie zinwestowali pewna sume w fundusz ktory obraca pieniedzmi na gieldzie i szukali nastepnych glupich do zrobienia tego samego

Witam, i znów pomyłka :) Ale super, że każdy ma swoje zdanie.

jak już ustalisz gdzie i kiedy to daj tu znać, jak to jakaś podpucha i strata czasu to lepiej żebyś szybko umiał biegać :)

TRAFIONY ZATOPIONY:
http://zyjwellness.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=86

No panie Mariuszu.Zawiódł mnie pan na całej linii.Jaki z pana biznesmen skoro mieszka pan 30km od Łomży i nie zna choćby jednej knajpki do przedstawienia??Muszę przyznać ,że z wpisujących się tu to pan jest najsłabszym ogniwem.Napisz pan kto pana tak zbałamucił??Jestem ciekaw czy pan już zrobił przedstawienie dla ludności z Kolna??

Wydało się to Jan z Kolna ;-)

Witam serdecznie wszystkich. Widzę, że jesteście bardzo aktywni. Super.Niestety nikt nie trafił. To prawda ,że zajmuję się promocją zdrowego stylu życia, ale rzecz o której piszę w ogóle nie ma z tym nic wspólnego.
Znam Łomżę, bo pochodzę z Łomży. To zapytanie miało na celu zbadać reakcję i opinię społeczeństwa. Jeśli ktoś czuje się zawiedziony, to szczerze przepraszam.Fakt uzyskania rezultatu , o którym piszę wyżej, jest prawdziwy i prowadzę już na ten temat prezentacje on-line. Najbliższy termin we wtorek 18.10 godz. 21:15. To ,że zadałem takie pytanie, jest podyktowane faktem, iż planuję zacząć robić takie prelekcje w realu. I bardzo serdecznie dziękuję za wasze opinie, bo to dało mi sporo odpowiedzi.
Oczywiście o podjęciu konkretnej decyzji poinformuję na forum.

Pozdrawiam.

No to super.I napisz pan jak wypadła ta reakcja?Jakie pan wnioski wyciągnął?Pisze pan ,że ma złoty środek ,a w gruncie rzeczy dopiero pan startuje.Tak myślałem.Człowiek z tąd wypytuje ludzi o knajpke.U stachelka lub w bożnicy w Kolnie robił pan tą śmieszną prezentację??Szukajcie naiwnych ,aż znajdziecie.

Thomas, powiedz mi dlaczego ludzie lubią tak krytykować nie dając w zamian od siebie nic cennego? Czy słyszałeś tę prezentację i mówisz,że jest śmieszna? Wydać opinię i na dodatek jeszcze złą, to jest to co większość Polaków czyni bez wielkiego problemu.Jakie jest moje spostrzeżenie; częściowo zawarte w tej odpowiedzi, reszta pozostaje dla mnie.
Ja już wystartowałem i lecę, a co robisz Ty i pozostali...?

pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Panie Mariuszu, pomijajac zupelnie fakt czym sie Pan zajmuje i z jaka propozycja Pan wychodzi, po odpowiedziach w tym temacie widac z jakimi ludzmi ma czlowiek doczynienia w Lomzy. Jeden drugiego by zeszmacil zmieszal z blotem i po takim lezacym w blocie czlowieku poszedl w niedziele do kosciola. Ot cala Lomza !

Dziękuje FIN. Chyba sam lepiej tego bym nie skomentował. Miałem zamiar dać dostęp dla ogółu( na forum), ale po zastanowieniu, postanowiłem inaczej.
Dostęp tylko dla poważnie zainteresowanych.

http://jaizdrowie.pl/spotkaniebiznesowe/

Mariusz z całym szacunkiem ,ale złote środki na wielkie pieniądze to zerowanie na ludzkiej głupocie i naiwności.Myślisz ,że ci co wpoili Tobie te mądrości robili to z czystego serca bylebyś był bogaty?Nie.Mam doświadczenie z takimi piramidkami.Znam ludzi z Kolna ,którzy zajmują się już tym od wielu wielu lat.Z roznym skutkiem kończyli te biznesy by lapac sie kolejnego na takiej samej zasadzie.
Złoty środek na pieniądze to zakasać rękawy i nie wierzyć w ładne prezentacje bo już nie jeden skończył z kredytami nie do spłacenia.
Nie bój żaby nie siedzę na garnuszku i nie chwytam się łatwych biznesów.

Ps. Jaki wkład początkowy jest na ten świetny biznes??Skąd ci bezrobotni ludzie wezmą pieniądze?Ile panie Mariuszu depozytu pan pobiera?

Mam nadzieję że te grube pieniądze, to nie z tej opłaty (z rabatem) 2.50 za kawę.
Jak będziesz kolego w Łomży występował, na pewno przyjdę, i rozwinę swoją teorię spiskową.
Tak że przygotuj się merytorycznie, bo to nie bajdurzenie przez neta, TO BĘDZIE REAL.

Thomas,co do jednej kwestii zgadzam się w 100%.Bez pracy nie ma efektów.Nigdzie nie napisałem,że to samo przyjdzie.Z tymi rękawami to się zgadza.Jeśli mówicie o piramidach,zastanów się w jakim kontekście to mówisz i wielu innych. Siedzą na etacie, w największej piramidzie, i krytykują innych, którzy wzięli los we własne ręce i robią coś dla siebie. Oczywiście nie potępiam tych ludzi, bo na życie jakoś trzeba zarobić,ale proszę nie osadzać kogoś kto chce od życia więcej tylko dlatego ,że znalazł inny, czasami trudniejszy sposób na życie. W wielu przypadkach jest to czysta zazdrość, bo mu się udało, a mi nie.Jest na to fajny dowcip, ale nie będę go tu przytaczał. Co do prezentacji,przekazu informacji, pewnie ,że nie trzeba wierzyć.Trzeba zastosować i sprawdzić, a potem można się wypowiadać.Żaden biznes poważny nie jest łatwy, łatwe pieniądze często prowadzą do "letniska z prostymi witrażami w oknach" :).
Słuszna uwaga, nie ma biznesu bez inwestycji. Ja nie pobieram żadnego depozytu, nikt mi nic nie płaci chcąc nawiązać współpracę.
Powiem tak, jest to tak proste ,że aż trudne, bo dla przeciętnego Polaka nie może być 2+2=4 tylko 2+((5-3)/2))+1=4 , jeśli rozumiesz co mam na myśli.
To jest również szansa dla bezrobotnych, ale kreatywnych i gotowych do działania, a nie uczepionych do woza i ciągnących się aż spadną.
Jaki jest wkład początkowy? I tu nie uwierzysz. Nie 15 000, nie 5000 nawet nie 1000, bo aż ....30zł lub 136 zł. Powiesz, może że bezrobotny nawet 30 zł nie zainwestuje. To już jego problem, ale to będzie ten u waza. Ten drugi jeśli zobaczy w czym rzecz i to zrozumie, to pożyczy i bardzo szybko może oddać. Zauważ,że wielu bezrobotnych te 30 czy nawet 136 puszcza z dymem i jest ok. Nie ma tu miejsca na pieszczoty.

Ok. Rozgadałem się. Jedna jeszcze rzecz. Nikt mi nie wpoił tych mądrości, bo osobiście wraz z kolegą z Wiednia ,po długich analizach, przygotowaliśmy, wydaje mi się optymalny program, który można dowolnie modyfikować.
To tyle. Poważnie zainteresowanych zapraszam na prezentację.

http://jaizdrowie.pl/spotkaniebiznesowe/

Zapewniam Cię,że to nie z tej kawy.Zrobiłem tak ,gdyż chce spotka się on-line w tym wypadku tylko z osobami poważnie podchodzącymi do tematu i to jest stronka . którą tylko osoby z forum znają. Nigdzie jej nie puszczałem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org