Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cała prawda o ptysiu91 |
http://ptysiu91.blog.onet.pl/ http://mportal.pl/wizytowka.php?nick=ptysiu91 ktoś zna inne źródła o ptysiu91 :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cała prawda o ptysiu91 |
Ptysiu nie skomętujesz swoim komiętarzem tego wydarzenia? Sama szkoła głupia nie jest, ale jak ktoś jest głupi to i w innej nim zostanie. A ja pujde do innegom kościła i pomodle sie za ciebie.
|
|
wow ptysio Ty to jestes. Brak mi słów
|
|
R O T F L ptysiu91: "jesteś zerem" :-))) Pozdrawiam
|
|
|
Kuuurde znalazłem te linki w Googlach ale okazały się nieaktualne :-/// Pozdrawiam
|
|
a ja pierdole
|
|
MrS: Google Cache Twoim przyjacielem ;) http://216.239.59.104/search?q=cache:GNIyu9KaF-UJ:blog.mportal.pl/ptysiu91.hwdp/index.php+ptysiu91&hl=pl
|
|
Pozdrawiam
|
|
Do ptysiu91: Sorki, że tak powiem, ale jesteś chłopcze co najmniej beznadziejny i nienormalny... Nic więcej nie powiem
|
|
kontynuuje poszukiwania :D http://cossiedzieje.webpark.pl/pomysly.html http://elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=5171 ale mnie też to zdziwiło :D nawet jest na wyszukiwarce yahoo :O http://search.yahoo.com/search?p=ptysiu91&sm=Yahoo%21+Search&fr=FP-tab-web-t&toggle=1&cop=&ei=UTF-8
|
|
hahaha rośmieszył mnie ten blog o ptysiu ... niech on tylko wejdzie no taki burak będzie że wstyd pokazywać się ;-)
|
|
haha uważajcie teraz co pisze ptysiu ma konto na allegro hahahahah http://www.allegro.pl/show_user.php?search=ptysiu91%40interia.pl :D
|
|
Szacunek Ptysiu!!! Powaga. Tylko ze nie chodzi o twoje slady ale udało ci się coś czego chyba na tym forum jeszcze nie było że z dziesięciu ludzi gania po całym necie zeby znależc jakieś infy o tobie. Jak się taki uchowasz to na prawdę kiedyś możesz startowac ww yborach. Tylko nie komentuj wszystkiego pliiiiiiiizzzzz ______________________________________--- ... & vice versa!
|
|
Nie wiem kto to, ale wyglada na frajera ten ptysiek, chyba slusznie po nim jedziecie... :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
szacunek dla Ptysia. stawiam piwo temu kto zdobędzie zdjęcia Ptysia Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
No i Ptysiu nabrał wody w usta, i jeszcze nie potrzebnie pousuwał to, co mógł. Ażesz szkoda :] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
widać że ptysiu91 jest nienormalnymakmarc napisał(a):
|
|
Tego na tenbicie bloga nie ja robiłem !!
|
|
A ja nie wiem o co Wam chodzi! Czepiacie się człowieka - wygląda to na klasyczną nagonkę. Jak w podstawówce - ktoś się wyróżnia trzeba go zgnoić. Jesteście bardziej dziecinni niż ptysiu! Jest jedną z kulturalniejszych osób na tym forum, nie używa wulgaryzmów, interesuje się szeroką tematyką, jest aktywny, a Wy robicie z niego ofiarę! Sami jesteście ofiary! Może czasem przesadza, ale to normalne w tym wieku. Dajcie mu trochę czasu. Jestem więcej jak pewien, że się "ustabilizuje". Ptusiu nie daj się im - jesteś górą! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Popieram. Nikt nie jest bohaterem (głównym lub drugoplanowym) tylu tematów na tej stronie, co Ptysiu. Czasem może przesadza, ale w tym też bywa zabawny. Chociaż w sposób niezamierzony. Ptyś stał się maskotką tego forum i jako taki jest pod ochroną jak każdy znak firmowy.
|
|
Ptysiu, a pamiętasz, jak Cię nie było przez dłuuuższy czas, jak za Tobą tęsknili?? :)) Jantar
|
|
Madaj jak to ma byc nasz znak firmowy, to moze jeszcze zmienmy flage na jednolity sraczkowaty kolor, w godle zamiast orla w koronie wprawmy sobie barana, a stolice przeniesmy do Choroszczy... Ja tam sie na taki znak nie pisze :P
|
|
Kefas, madaj, Jantar Wielkie dzięki 75% na forum tylko mi pozazdrosci !!
|
|
Przyjaciół nie wybiera sie sobie !!
|
|
zapomniałem dodac a czemu na polityce sie do mnie nieczepiaja ? bo tam są ludzie madrzejsi niż tu na ogólnym chyba!!!
|
|
Hmm.. Tu się nie zgodzę, Ptysiaku... Przyjaciół se możesz wybrać, a jakże, ale nierzadko ten wybór jest o d*** rozbić! Chwała Bogu nie jest to regułą...:) Jantar
|
|
TOSZ TO APSÓRT!!! zópełnie nie rozómię czemó coponiekturzy tak sie czepiajom tego biednego hłopaka.Nie dosyć rze Bozia i tak se jórz kąkretne kpiny z niego zrobiła to jeszcze i wy! a zresztoł... pszyganił kocioł garkowi... Pe.Es. MrS sprafć poziom bo na bagnecie masz conajwyrzej minimóm!
|
|
ale ptysiek to poprostu taki jest!!! on jako jedyny KOCHA nabijać sobie posty!!! niezauważyliście że nawet tutaj napisał 3 posty w odległości niecałych 10minut!!!!
|
|
Mam bloga od dwóch lat ale linku wam niepodam i systematycznie na nim notki pisze !
|
|
Ptysiu to znaczy, ze ty caly czas spedzasz w necie?
|
|
nie cały !!
|
|
.. ale na pewno od 07:26...20:29 spedzasz :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
od 8 do 13:30 napewno nie !! i czasami nie ja siedze okolo 4 godz. dziennie :)
|
|
Ja mam fotki Ptysia 91 Ale to nie w moim stylu zeby je tu zamieszczac grzybek
|
|
No grzyb tylko niedawaj bo sie dowiem to....
|
|
Dawac krate i beda fotki Ptysia)! grzybek
|
|
Wrzuć jedną na próbę czy warto robić zrzutę!!!!!!!!!!!!! ______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Jak fotki będą fajne to się wszysyc umówimy na party na cześć Ptysia Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
|
Fotki są fajne moge zapodać całą płytke tylko krata!!!!!!!!!! grzybek
|
|
no jak juz powiedzialem zorganizujemy impreze :D
|
|
Ja też mam fotki ptysia :D ale zamiescic tu ich nie moge, bo ptysiu będzie mnie paragrafem o opublikowaniu fotek bez zody autora scigał, ale jak chcecie je obejrzeć to napiszcie do mnie Ciapek20@poczta.fm a je wam prześle. Pozdro :D naprawde warto obejrzeć Buhehe :D Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |