Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginal jork |
na ulicy wesolej zaginal jork. mial kucyk na glowie z niebieska gumka i kokardka. jesli ktos widzial prosze o kontakt albo jesli ktos wie ze moze ktos znalazl. dziekuje z gory. nie mam czasu na bycie sławnym...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginal jork |
na pupila czeka male dziecko... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
witam mi pare miesiecy temu z pod sklepu na poludniu ukradli spanielka i do dzis sie nie znalazl mimo ze psy ponoc wracaja do domu zycze powodzenia w poszukiwaniu i trzymam kciuki ze sie znajdzie pozdrawiam
|
|
Takie sa efekty niepilnowania swoich zwierzat. Jesli zaginal to najpewniej na smyczy nie byl. A pies zostawiony pod sklepem... brak odpowiedzialnosci poziom hard
|
|
http://demotywatory.pl/3497534/Zaniedbanie ;)
|
|
... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
zobacz temat Psina
|
|
widzialem juz ten temat ale dziekuje... pozdrawiam... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
.... nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
No oby się znalazł , choć przy tego typu pieskach ludzie często decydują wziąć je dla siebie. Daj może ogłoszenie w Radio Eska + dorzuć jakąś nagrodę, wówczas zwiększysz szanse na odzew.
|
|
Kurcze ale to musi być smutne jak zwierzak zginie ja jak wracam z miasta i nie widzę jakiegoś to najpierw muszę poszukać u upewnić się że jest a później do domu wchodzę. Mam nadzieje że sie znajdzie
|
|
akcja poszukiwania yorka zakonczona pomyslnie :) nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
Super !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |