Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
madia wypromowali PO |
PO caly czas bylo promowane przez telawizje zaklamana nic prawdy dlatego ludzie bezmyslmi za nimi glosowali wygralo zlo brawo reszte Polski sprzedadza w obce rece szkoda ze ciemnota tego nie widzi ,podatki podnosza i szmaciarze z telewizji mowia ze unia karze tylko VAT ma od nasz wiekszy Szwecja 25% my 23 a reszta swiata 15 ,16 18 % to dlaczego ludziom podaja falszywe dane , bo wladza tak chce demokracja k u r wa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: madia wypromowali PO |
Media WYPROMOWAŁY jeżeli już. Elektorat:)
|
|
ciemnota tego nie widzi,ale widzi 3 zdania w tytule postu,czego w dwóch byki wyksztalcony elektoracie buhahaha
|
|
Andre695 DO SZKOŁY !!!
|
|
Niestety jest nie tylko widać w Łomży ciemnota która wierzy w to co mówią na TVN-ie . Ale już zaczynają się w tym PO między sobą gryźć rudy chce się pokazać na wielkiego przywódce
|
|
Tommek wysyłam Ci żebyś też nie ściemniał tylko opłacaj rachunki za prąd
|
|
Czy to już koniec tego forum ? Jeśli fanatycy polityczni okupują forum ogólne, to już nie ma nadziei .... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
|
Kaczyński pokazał jak się rządzi i po dwóch latach jego rząd został rozwiązany (afery w jego partii i jego "wybitnych koalicjantów"). Gorzej niż z PiS-em być po prostu nie morze!!!! Tylko nasza otumaniona ściana wschodnia chce powrócić do czasów dyktatóry.
|
|
Co się dziwisz. Z tej wschodniej ściany bliżej do Białorusi, Rosji i Ukrainy niż do ściany zachodniej: Niemiec, Szwecji, Norwegii, Wielkiej Brytanii. Co nie przeszkadza jeździć tam stąd za robotą
|
|
co to jest "madia"? może czeskie imię... :) (ale wtedy było by napisane z wielkiej litery :D ) a co się tyczy VATu: autor pierwszego postu napisał, że w Szwecji jest 25%, w Polsce 23% a reszta świata 15,16,18. Zakładam, że od wczoraj nic się nie pozmieniało i Litwa dalej jest częścią świata. A tam VAT jest na poziomie 21%. Nie wiem jak jest w pozostałych krajach, więc nie zabieram głosu. Autorowi pierwszego postu polecam dokształcić się troszkę (nawet za pomocą google) i pisać mniej chaotycznie.
|
|
zbychu sam debilu do szkoly i nie udzielaj sie jak jestes tepaknie wiesz o co chodzi w polityce ,jakies zarowki zdjecie dajesz myslisz ze jestes taki fajny zdrajca Polski
|
|
Prawda jest taka Tusk doprowadził Polskę do takiej biedy że szok po euro 2012 zostaną ujawnione fakty iż na 1 Polaka przypada 100tys.zł długu i wtedy się zacznie a idioci którzy głosowali na PO wtedy spierdzielą za granicę i powiedzą eeee to nie wina Tuska Obecne dług publiczny na Polaka = 20tys.zł + 3x dług zus = 80 tys. zł więc ten kto głosował na PO jest idiotą. Idioci głosujący na Po odpiszcie za rak i zobaczycie czy TUSEK sprawił iż dług jest znacznie niższy. Kaczor może nie był zajebisty ale tak zajebistego długu nie narobił BO BY TUSEK I JEGO TVN TRĄBILI O TYM ps. PIS też się do niczego nie nadaje taka polityka...
|
|
A PiS dodrukuje więcej pieniędzy i ten dług zmniejszy? A może ojciec Tadeusz odprawi mszę na antenie RM i dług w cudowny sposób zniknie? Trochę elementarnej wiedzy o zasadach działania państwa i gospodarek wolnorynkowych. Zawziętym z PiS radzę jechać na Kubę - za tym kierunkiem rozwoju Polski głosowaliście. Brawo! Głos Rozsądku
|
|
Autor: Andre695 (---.play-internet.pl) Data: 13-10-11 22:40 PO caly czas bylo promowane przez telawizje zaklamana nic prawdy dlatego ludzie bezmyslmi za nimi glosowali wygralo zlo brawo reszte Polski sprzedadza w obce rece szkoda ze ciemnota tego nie widzi ,podatki podnosza i szmaciarze z telewizji mowia ze unia karze tylko VAT ma od nasz wiekszy Szwecja 25% my 23 a reszta swiata 15 ,16 18 % to dlaczego ludziom podaja falszywe dane , bo wladza tak chce demokracja k u r wa A ciemnota to wg ciebie umie czy nie umie pisać po polsku?
|
|
Tusk zrobił z 22 na 23 % vat to miało niby uratować Polskę ... taaa uratowało super... Szczerze żeby wojska obowiązkowego nie zlikwidowali to jeszcze większy był by dług. Tak w uja walą to i tamto polikwidują (np. teraz prokuratura w Łomży) i dzięki temu więcej mogą nakraść. Palikot gdyby wygrał przynajmniej by nie kradł bo i tak ma full kasy. Tyle że tusek by się zrobił jego best frendem *gdyby wygrał.
|
|
|
|
|
|
tenpubpl ja chcę żyć w zgodzie ze wszystkimi nie chcę wojny, chcę pracować i płacić podatki. Dzięki Bogu że ten psychopata nie wygrał bo Nasza flaga by powiewała nad gruzami. To jest patriotyzm chorego psychicznie Kaczora do tego chcieli doprowadzić a Ty dalej głosuj na PiS mam nadzieje że takich ................. jak Ty w Polsce będzie coraz mniej bo już nawet mohery nie mogą patrzeć na PiSdzielców
|
|
Zbychu: Po 1 nie poszedłem na wybory bo był wybór tylko a) złodziej b) idiota c) szaleniec Po 2 płacisz podatki a Państwo i tak idzie w biedę... twoje i innych podatki są rozkradane po 3 poczekaj rok jeszcze wspomnisz to co pisałem jak w Polsce po euro zaczną się zamieszki bo Polska ma tak jebitny dług i że go nigdy nie spłaci po 4 jak mi nie wierzysz poczytaj ile przypada długu publicznego na 1 Polaka i zus ile ma długu .... ps. dług sam nie wyparuje a nie wierze iż Tusek świnkę skarbonkę rozbije i dług *wyzeruje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |