Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rekordy !!! |
Kto i ile dostał ??? Chodzi mi o mandat :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rekordy !!! |
Ja- jeden :)
|
|
Nie dobrze napisałem chodzi na ile złotych :-)
|
|
najwyzszy mandat w zyciu 200zl i 6pkt haha szalenstwo
|
|
ja wam później napisze ile ja dziś dostałem za głupotę ale nadal jestem w szoku :-)
|
|
nie no to ja 100zł i bez punktów
|
|
dobra napiszę dostałem dziś 3000 zł ale 0 punktów od ITD chociaż jechałem busikiem z przyczepką
|
|
przekroczyles zespolem 3,5t nie majac uprawnien? :P
|
|
DMC busa 2950 KG i DMC przyczepki 750 KG czyli 3700 ale to nie problem bo można jechać na B ale opłaty jak za ciężarowy. Wjechałem na drogę płatną S22 Elbląg Kalingrad i nie miałem tego od opłat bo nie wiedziałem Dostałem ulgowo 3000 a przejechałem 16 km tej drogi na której były 4 bramki powinienem zapłacić za każdą bramkę po 3000 czyli 12 000 zl mandatu :-)
|
|
"A do Elbląga czysto było 4 godz temu ;))) " mijalismy sie Zbychu rano ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
no to strzeliłeś gola Zbychu ... w dogrywce na cztery jedna zaliczona hehehe... dziwny ten nasz kraj .... :)
|
|
Kłania sie Wiatol Zbychu, w Piątnicy na Orlenie od reki 240pln i jest Twoj ;)bez kolejek rejestracji bralam na solówki ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
|
Zbychu to kara za glosowanie na po i tak łagodna! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
oj to ja "tylko" skromne 400 za prędkość jakieś dwa tyg temu na trasie do Wawki;/.... niestety nikt nie jest aniołkiem. Się przekroczyło, to cóż zrobić. Trzeba się umieć w pierś uderzyć. Ot i tyle. A tym bardziej taki człek z Belgii, co się burzy tu na forum, bo chcieli mu ze SM przyłożyć mandat za przejechanie Kucyńską. Na pewno nie opisał nam tu wszystkiego. Każdy kij ma 2 końce, a mnie ludzie tego pokroju, co to myślą, ze jak 5 lat mieszkają za granicą, i pozjadali przy tym wszystkie rozumy okropnie wkurzają, brrrrrrrrrrrrr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |