Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - export |
Wszyscy kibicujemy naszemu ŁKS. Wspomóżmy także jego sponsora. Jeżeli jest Ci bliski nasz lokalny klub to pij w pubach nasze łomżyńskie piwo. Niech popłuczyny z poza Łomży piją przyjezdni. "Cudze chwalicie?? Nieee ... bo mamy swoje !!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - export |
No niby tak ale jak ktoś nie pije Exporta to nie bedzie pić może woli LECHa albo ŻYWIEC .
|
|
Jak nie Export to Mocne, albo Wyborowe, albo Złoty Kur. Pijąc LECHA, wspomagasz kolejorza a potem się dziwisz dlaczego sponsorzy nie są wylewni z kasą. No to może jeszcze Żubra, żeby Jagiellonii się lepiej powodziło ? :(((
|
|
a Żubr sponsoruje JAGE ?? hahaha... wątpie wątpie ... ja piłem Żubra i pierdze na to kto co kogo sponsoruje.
|
|
to wypier*alaj z łomżyńskiego stadionu, jeżeli nie miły ci ŁKS Browar Łomża
|
|
a nie spozywales nigdy produktow "mlekpolu"? "mlekovity"? nigdy? napewno? to gratuluje :) a jak ktos lubi np. TYLKO dębowe?
|
|
Pewnie, że piłem produkty mlekpolu i mlekowity. Mało tego: paliłem w piecu wóngiel (jakieś kluby typu Górnik), miałem sprzęt z Amicy i jeździłem koleją (Lech), byłem we wojsku (Legia), czytam gazety (Kolporter), używałem nafty do lamp (W. Płock), w chałupie mam przewody elektryczne z miedzi (Zagłębie L.) i używam z obowiązku wiele, wiele innych produktów . Ale jeżeli tylko mogę mieć wybór i rodzimy produkt nie odbiega jakością to stawiam na niego. Nikomu nie proponuję zmiany smaku jego ukochanego piwa. Nie usiłujmy tylko pić kierując się modą czy wszędobylską reklamą. Nasze - łomżyńskie jest naprawdę smaczne !! Polecam.
|
|
A ja znam ludzi z Wawy, którzy bardzo by chcieli, ale nie mogą kupić Łomży (piwa) ;) Tam to jest rarytas. :P
|
|
"A ja znam ludzi z Wawy, którzy bardzo by chcieli, ale nie mogą kupić Łomży (piwa) ;) Tam to jest rarytas. :P" glupoty gadasz, w Geancie jest
|
|
ŁKS ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Najlepsze jest to, że w łomzyńskich knajpach raczej nie widuje się łomzyńskiego piwa .... :( --- PGG
|
|
ja pije tyskie a ty peter to mozesz dlamnie pic nawet w firmie naprzeciwko stadionu ona tez łks wspiera prosto z cysterny ci siuśkow dadzo hehehe pajacu
|
|
Dla takich jak ty pajaców bilety na mecz powinny być po 30 zł + jedno tyskie gratis. Żeby po meczu było w co odeszczeć te popłuczyny !
|
|
pije export bo jest swietny w smaku, ale jak widze ze tak sie go reklamuje to mi sie plakac chce, peter nie przesadzaj, zapisz sie do mw i bedziesz bojowki urzadzal a nie wyganiasz ludzi ze stadionu bo maja inne kubki smakowe. jestes zalosny :] pozdrawiam
|
|
ja moge i 40 zaplacic a ty hohole to na 100 % przez plot wlazisz dziadu ty sam se pij te szczyny i tanie dziadostwo
|
|
Spiero - hehehe..."tanie dziadostwo". A po ile te twoje drogie - tyskie piwo jest?? Zapewne po 15 zł - co? Różnica w pubach to zapewne 0,50 zł od szklanki. No masz - toć ty spiero bogacz jesteś i strasznie rozrzutny! Pewnie stać cię czasami nawet na dwa "te drogie". Qrde, jacy to ludzie teraz na poziomie, fiu, fiu. Sami jesteście żałośni. Napisałem wyżej: cyt: " Nikomu nie proponuję zmiany smaku jego ukochanego piwa. Nie usiłujmy tylko pić kierując się modą czy wszędobylską reklamą. Nasze - łomżyńskie jest naprawdę smaczne !! Polecam. To od razu co niektórzy piszą na temat tej właśnie reklamy. Powiem Ci szamac jak się reklamuje łomżyński Browar. Jego nazwa jest naniesiona na koszulki piłkarzy łomżyńskiego klubu. Nie podoba ci się ten sposób reklamy i pieniędzy wydawany przez tą firmę na nasz klub??? Wszyscy chcielibyście mieć II ligę, świetnych piłkarzy, nowy stadion. Lokalnego sponsora macie za przeproszeniem w d*pie. Jeżeli nie chcecie być razem z nim, to nie bądźcie przynajmniej na przeciw !Czy myślicie, że klub jest utrzymywany za te Wasze nędzne grosiaki wpłacane przy kasie?
|
|
peter a co ty masz wspulnego z browarem lomza ze tak go bronisz ja nie patrze na cene piwa tylko na jakosc i9 uwazam ze tyskie jest 2 lub 3 razy leprze
|
|
"leprze" - czyzbyś poppierał Leppera, bo jeśli tak to możesz pić Tyskie. Od razu widać co z ciebie za człowiek.
|
|
Na trasie Kraków-Olkusz (szczęściem bliżej Krakowa :)) widnieje "Łomża" jak drut... Małopolska wie co dobre! :DD Jantar
|
|
ja tam pije tylko produkty naszego browaru,są naprawde dobre i nie drogie, Mozemy tutaj pisać w jakich odleglych miejscach widzieliscie produkty(nie liczac hipiermarketow) lub reklamy naszego browaru. Ja widzialem jakas wieksza reklame na trasie do Torunia,miejscowosci nie pamietam.
|
|
peter, niemam nic przeciwko sponsorowaniu, ale nie podoba mi sie twoja wypowiedz i to mialem na mysli mowiac o sposobie reklamy, slabo sie do tego nadajesz: "Dla takich jak ty pajaców bilety na mecz powinny być po 30 zł + jedno tyskie gratis. Żeby po meczu było w co odeszczeć te popłuczyny ! " twoje slowa peter ? pozdrawiam
|
|
Tyskie jest OK, sam do niedawna często je piłem. Do niedawna, bo potem pojawił się naprawdę dobry export. Ale co ludzie widzą w żubrze? Nie mam pojęcia. Mają zaj... reklamy, ale wybitnie nędzne piwo... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |