Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
salon ELFRYZ |
mam pytanie wybieram sie w sobote do salonu elfryz na strzyzenie z malowaniem, bedzie to jeden kolor. wlosy mam za ramiona lekko i nie wiem ile wynosi taka usluga w tym salonie moze ktos sie orientuje w tym temacie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: salon ELFRYZ |
pójdziesz się zapytasz i będzisz wiedzieć ale napewno ponad 100zł Lala22
|
|
Oj 100zł będzie na pewno za mało uszykuj 200zł, znajoma ostatnio robiła dwa kolory na krótkie włosy ( do ucha) i zapłaciła 200zł
|
|
Za 200zł to by mi się odechciało tego strzyżenia i malowania,radziłabym iść tylko na strzyżenie(30-40zł) a pomalować na jeden kolor to nie żadna sztuka,możesz sama lub ktoś może ci pomóc,a ile zostanie w kieszeni ponad połowa... Lala22
|
|
Strzyżenie za 40 zł to chyba nie w elfryzie?? oni mają ceny z kosmosu!! P.S. a jesteś tam umówiona? bo jak nie, to nie nie licz na to że od razu się Tobą zajmą... pracownice wolą palić papierosy a klientkę mogą przyjąć najwcześniej nastepnego dnia...
|
|
Już lepiej iść do salonu MM na dworcu. Nie dość, że lepiej Ci zrobią włosy, to i zapłacisz połowę. Osobiście z wizyty w Elfryzie nie byłam zadowolona, a portfel stał się sporo lżejszy.
|
|
170zł za włosy delikatnie za ramiona bez modelowania
|
|
o.O To ja za włosy do ramion - malowanie, strzyzenie, modelowanie place 95zl. Ladne tam maja ceny...
|
|
Ja osobiscie polecam ten salon tylko jesli ktos ma bardzo gruby portfrl i nie tylko... raz tam siedzialam prawie 4 godziny za malowanie wlosow wziela ode mnie 145 zl i lekkie podciecie samych koncowej a mam wlosy prawie do ramion i nie sa takie geste... ale fakt obsluga mila chyba z 10 razy sie mnie pytala czy chce cos do picia ;p ogolnie polecalabym p. Katarzyne z sikorskiego od malego do niej chodzilam i bardzo fajnie zawsze mi robila wlosy i nie drogo i zawsze mi doradzila w sprawie odrzywiania wlosow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |