Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
buty emu |
Gdzie w łomży je dostane? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: buty emu |
W Łomży nie ma . Są tylko podróby.
|
|
Są w CCC !!!
|
|
widzialam w sklepie obok krotkiej za 89zl ;p \' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'
|
|
o dziękuje a jaki to dokładnie sklep ? ; ) :)
|
|
to uzywak ale maja tam nowe te buty jak masz prezencik sklep na krotkiej to naprzeciw jest wejscie pod takim blokiem na podworka . jak tam wejdziesz to jest po prawej stronie . Mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam i znajdziesz :P \' upić się szczęściem, by nie płakać więcej . iść za rozumem, a nie za sercem . \'
|
|
ostatnio w pepco były po 20 zł w chińczyku po 50 zł no i na mieście szukaj "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kobiety wygladaja w nich jakby mialy platfusa!
|
|
Najlepsze buty na zime! W lidlu są, a bedą w biedronce! h0jowe forum
|
|
Nie przepadam za nimi, wole bardziej kobiece buty, ale sama mam je ze względu na to, że są bardzo ciepłe i wygodne. Jak je nosić to tylko oryginalne, koszt większy ale nie pożałujesz i koniecznie australijskie z owczej wełny a nie wszelkie chińskie podróbki, bo one strasznie zniekształcaja stopy i takie wykoślawione "bambosze" wyglądaja tragicznie a wiele takich dziewczyn w Łomży widziałam i nie wiem czy one tego nie widzą, że wyglądaja w takich troszke "pokracznie". Taka inwestycja opłaca się, bo dobrze dbajac o nie preperatem bedziesz mieć na bardzo długo.
|
|
HAHHA emu za 50 pln to chyba sznurówki od 150euro http://www.emuaustralia.com/store/women/footwear.html
|
|
w lidlu nie ma:( a w chinczyku to takie zwykle?;d a w biedronce kiedy maja byc ? ;) :)
|
|
Tak wytłumaczyłaś przejde się do tego używaka napewno zwykłe są tak? :)
|
|
Dajcie mi tego,co wymyślił ten,,badziew,,--osobiście go uduszę.Ten but nie spełnia żadnych norm,wszyscy którzy w nich chodzą wyglądają jak koczkodany,stopa placek;] Chryste kobiety --gdzie podziała się wasza klasa,szyk,elegancja?? Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
To są buty??? Wyglądacie w tym jak koczkodany :):):):)
|
|
Nie zgadzam się z tymi opiniami. Widocznie nigdy na nogach nie miałaś tego "badziewu" dlatego tak mówisz. Za dobre buty się płaci a sama na tym nie szkoduje pieniędzy. Wolę skórzane, dobrze wyprofilowane buty. Ale odkąd w nich chodzę nigdy nie chorowałam czego nie moge powiedzieć o skórzanych butach, które nawet w zimę przemakały. Z tej samej firmy kupiłam w tym roku skórzane kozaki i są rewelacyjne, rzadko gdzie w sklepach można spotkać taka jakość i profesjonalizm w wykonaniu i szyciu butów. Ale cóż nie każdego stać na tego typu buty i pozostaje tylko kierowanie się opiniami innych, którzy zapewne chodzili w marnych podróbkach. Może nie są jakieś super eleganckie, ale są bardzo ciepłe, najcieplejsze buty na mroźne zimy jakie miałam. Żadne skórzane kozaki czy inne buty nie dorównają im.
|
|
Dokładnie tak--KOCZKODANY;] zero klasy;] Coccinelle--nie miałam takich na nogach i nigdy bym tego nie włożyła,za żadne pieniądze;/ To moje zdanie,inne od Twojego i tego się trzymajmy;] Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Coccinelle :) Tu nie chodzi o cenę :):) Po prostu kobiety w tym czymś wyglądają jak sybiraczki w walonkach a nie jak kobiety:):):) A za cenę tego czegoś można kupić naprawdę ładne, ciepłe i eleganckie buty na zimę :):):)
|
|
Hehehe....,,wyglądają jak sybiraczki w walonkach a nie jak kobiety:),,--brawo !! Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Nie ma nic lepszego na zimę niż EMU-ciepłe, nie przemakają, są stabilne.A mojej kobiecości w żaden sposób nie definiują buty,które mam na nogach.
|
|
Płacić za nazwę? A jeśli będą wyglądały tak samo, tylko nie będą oryginalne? To jakaś różnica? Ludzie - zwracajcie proszę uwagę na to, co jest istotne, a nie na jakiś totalne bzdury!
|
|
Fakt, za samo logo płacić nie warto, chociaż niestety za logo też często jakość idzie i po prostu markowe buty kupić bezpieczniej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |