Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwineli mi kołpaki. |
Żal mi cie zebraku, niestac cie na normalne funkcjonowanie w społeczenstwie ze musisz sie posuwac do tak niskich czynności! Obys sie udlawił za te kase co za nie dostaniesz!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwineli mi kołpaki. |
Osz !!!!!! Chamy niemyte:):):):):)
|
|
Mi tez zwinęli, jakiś czas temu. Ale były charakterystyczne, więc gdy zobaczę, z chęcią pójdę na policję, ten kto kupuje, wie od kogo kupuje. Gówniarzy - złodziei trzeba tępić!
|
|
|
|
to tylo kolopaki moze chlopak nie mial na sniadanie kupisz druge olej to i sie nie przejmuj
|
|
jak to się nie przejmować? takie tematy trzeba poruszać właśnie... mi ostatnio np tez zwinęli ale korek od baku h*uje !!!
|
|
moze zapomnialas ze stacji wziasc ;]
|
|
mi ostatnio na Kasztelańskiej zajumali kołpaki skuresyny
|
|
A ja nie mam kolpakow :) ...
|
|
A ja nie mam auta :)
|
|
A ja sprzedam nowe :) :D:D
|
|
Do na kuta.sa piszesz padalcu z ty nie masz tego czy tamtego. Chyba tylko po to by zaistniec na takim forum. Napisz ze JA NIE MAM NIC POD DEKLEM. Tylko nie ze ci zasuneli.Ty juz od urodzenia nic tam nie miales! Mi zwineli kiedys firmowe.Potem traf chcial ze trafilem na niego gdy chcial mi je sprzedac. TERAZ CHODZE W JEGO BUTACH! Potem widzialem jego wpisy i zalozony temat CZY GLUSZKOWSKI TO DOBRY DENTYSTA?
|
|
Nie dalej jak kwartał temu skradziono mi z passata kolpaki. W tym tygodniu z drugiego auta zaslepki w zderzaku ... Czy takie trudne czasy nastały?
|
|
To na pewno ten co pisał że za 900 zł nie opłaca sie pracować
|
|
Mi zwineli dziś na księcia sku....... SimeR
|
|
Najlepiej jakby te chu.jki wpadly w rece pokrzywdzonych a potem zakladali na tym forum tematy-KTORY DENTYSTA NAJLEPSZY? Z takimi trzeba krotko bez mozliwosci wytlumaczenia. Ten co polaszczyl sie na moje zauwazyl potem ewidentny brak swojej lewej gornej 2-ki. :)
|
|
Mi tez ukradli na kazanskiej w tym tygodniu. Skurw...
|
|
Czyli jakaś akcja zorganizowana chodzą i kradną oby ich ktoś dorwał SimeR
|
|
Słuchajcie, jak się nie reaguje na gówniarstwo "bo żal rodzicom problemy robić" albo jak pisze Pan i Władca "bo nie miał na śniadanie" to nie ma się co dziwić, że jest jak jest. Złodziejstwo trzeba tępić, szkoda, że nie obcina się ręki.
|
|
Kur.. jak nie mial na sniadanie to trzeba bylo wlamac sie do spozywczego to juz bylo by lepsze rozwiazanie
|
|
Niegorączkujmy się poprostu jakiś cwe-luch któremu w zyciu sie nie powiodło bo tatus w nocy za czesto odwiedzał, teraz prubuje sobie radzic wszelkimi sposobami.
|
|
zanim mi ktos wytkie sam poprawie "próbuje".
|
|
No kołpakami sie nie pożywi :) SimeR
|
|
a tymbardziej ile mozna dostac za kradzione kołpaki :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
No właśnie dlatego kradną frajerzy bo im nic niezrobią SimeR
|
|
lukac może aukcje na allegro z kołpakami z łomży.
|
|
aż pokusiłam się spr na allegro, ale żadnej oferty z Łomży nie ma :) A niech Ci w gardle stanie ta kasa za moje skurw... jeden!
|
|
Niestety trzeba sie pokusic o zakup jakichs zwykłych dziadów co by ich nikt tknąć niechciał:) Mi juz z drugiego samochodu zwineli skrw... jeb..ne.
|
|
Ale wy ludzie jesteście porąbani. Płakać za kołpakami co kosztuję max 30zł Jak tak wam kradną kołpaki to może czas abyście się przerzucili na alufelgi. Używane alufelgi można już kupić od 200zł Damian3107
|
|
Autor: damian3107 (---.139.184.15.introlan.pl) Data: 15-10-11 12:13 Ale wy ludzie jesteście porąbani. Płakać za kołpakami co kosztuję max 30zł Jak tak wam kradną kołpaki to może czas abyście się przerzucili na alufelgi. Używane alufelgi można już kupić od 200zł Damian3107 no tak, masz rację, skoro kosztują 30zł to można se je co drugi dzien kupować...a tamci niech je kradną dalej..
|
|
no oryginalne kołpaki kosztują trochę więcej niż 30 zł za komplet, mi kiedys zajumali oryginalne toyoty tyle że były one takie pokiereszowane, lakier z nich schodził a jednak komuś się jeszcze spodobały
|
|
Baranku, dziś kołpaki za 30zł, a jutro auto za 30 tyś. Ograniczony jesteś skoro pozwalasz na takie coś. Nie życzę ci źle, ale i ty pewnego dnia być może się obudzisz i zobaczysz, że tym razem to nie były kołpaki;/ A co do gówniarzy, to mam nadzieję, że wpadną.
|
|
Oryginalnych kołpaków nie kupi się za 30 zł. Skoro w ostatnim okresie pojawiło się tyle kradzieży to może jeśli zostanie ktoś złapany na gorącym uczynku to będzie można podpiąc mu te wszystkie kradzieże. Za 1 jedną kradzież może nic nie będzie, ale jak sie podrzuci 30 to już złodziejaszek moze miec ciepło. Tak czy siak potępiam stanowczo kradzież kołpaków. co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
damian3107 niewiem gdzie ty kupujesz kołpaki ale ja supermarkiety omijam. Moje orginalne kosztowały ponad 300zł a felgi do drugiego 1500zl.
|
|
według mnie nie do końca chodzi o kołpaki ale o fakt że takie mendy co kradną trzeba tępić. Bo jakby taka menda chciała zarobić stówkę to może przyjść do mnie dam mu kosiarkę i niech wycina chwasty w lasku
|
|
dalej nie rozumiecie. Kołpaki i kołpaki nie macie większych zmartwień ?? Ja np. Do swojego samochodu za używane alufelgi dałem 300zł (komplet). Przedtem miałem na kołpakach i nigdy mi sie nie zdarzyło że mi coś się z samochodem stało . To ja nie wiem jakie wy macie problemy. Damian3107
|
|
brzydko mówiąc: wsadz sobie w dupę felgi za 300 zł, których prostowanie kosztuje 400 zł.
|
|
Moge sie zalozyc o kazda sume pieniezna ze conajmniej dwoch uczestnikow tego postu kupilo kradzione kolpaki. Lub jakas inna czesc do samochodu (kradziona). Moral jest bardzo prosty. Zeby nikt nie kupywal kradzionych rzeczy to by nie bylo kradziezy, bo po co, a krasc beda zawsze. Bo jakis malolat ma nie fajna sytuacje pieniezna w domu, wiec zeby troche grosza miec na cos, to wtedy kradnie. Wiec nie kupujmy nic kradzionego. Wtedy tego nie bedzie :) ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |