Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
Szukam pracy,w biurze,sklepie,jak myslicie ile mozna zarobic w takiej pracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
Nie ma takiej pracy !!!!!!!
|
|
Fantasta z Ciebie wpm, najpierw znajdź pracę a potem zapytaj kogo trzeba;)
|
|
Przy dobrym układzie najniższa krajowa. Trzeba mieć plecy.
|
|
Lolezanka mi obiecala prace za 900 zl netto w sklepie za 120 godzin miesiecznie,mam przyjac ta prace czy za malo placa?Praca w Galerji w butiku.
|
|
Jak masz siedzieć z d... i nic nie robić to lepiej 900 zł
|
|
Tu się zgodzę ze Zbyszkiem. Możesz jeszcze zajrzeć na ogłoszenia online - gazeta Anonse, może coś znajdziesz dla siebie
|
|
jest praca na roli - dosyć ciężka ale dobrze płatna
|
|
za 900 niech właściciel sam stoi albo zatrudni zbycha gitara gra
|
|
znajomy - rozumiem, że lepiej siedziec na tylku i nic nie robic, nie zdobywać żadnego doświadczenia i umiejętności, bo za 900zł się nie opłaca? To gratuluje
|
|
Pytasz czy przyjąć pracę za 900 zł?ja pracowałam(zapier...) 160-170h miesięcznie za 1040 zł,więc nie myśl,tylko bierz tą pracę;] Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
za 900zł za 120 godzin to tylko jak nie masz innej pracy za 120 godzin można zarobić 1300zł
|
|
Każdego dnia jak tylko otworzymy oczy zaczynają się koszty, kawa, herbatka , śniadanko , papierosek itd Jeśli nie będziemy mieć żadnego źródła dochodu to popadniemy w długi, natomiast zarabiając 900 zł tych długów będzie mniej, normalne że nie wystarczy na godne życie ale lepiej to niż nic. W życiu nigdy nic nie wiadomo uwierzcie mi dziś 900 zł jutro 90 000 zł Ważne jest to .....ludzie nie opier..... się Powodzenia życzę :-)
|
|
Moja pierwsza praca, pół roku za 670zł miesięcznie.Od czegoś trzeba zacząć.
|
|
Dokładnie Thomas przecież nikt nie podpisuje umowy na całe życie a 670 zł to też kasa. Popieram takich ludzi jak Ty bo też zaczynałem pracę za parę groszy.
|
|
Właśnie można najpierw "za grosze", a w między czasie można szukać czegoś innego. Pół roku i już jest 5400 :)
|
|
I właśnie o to chodzi trzeba być "uparty" i cierpliwie dążyć do celu :-)
|
|
Dokładnie.Stawiać sobie coraz wyższe cele i się nie cofać.Podejmować ryzyko i nie bać się zmian.
|
|
Tak ładnie piszecie[stawiać sobie cele],ale...taka płaca zniechęca do wszystkiego;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
lepsza taka praca niz zadna i tego zdania powinni nauczyc sie ludzie w tym miescie... Tutaj wiecznie sie nie chce nikomu pracowac, bo za malo placa, bo musi robic, ale jak widze chlopa, ktory ma 25lat, mieszka z rodzicami i narzeka, ze pracy nie ma, ale w rzeczywistosci nie pojdzie, bo za malo to mi sie zygac chce. Na pewno lepiej przespac dzien do 12, potem przed kompa i narzekac, ze sie nie ma pieniedzy. To tylko przyklad, ktory mozna mnozyc. Ludzie jeden zacznie za 900zl, drugi za 2tys, ale tylko od nas zalezy, co bedzie za rok. Bo ten z 2tys zostanie, a ten za 900 sie zaprze i sam do czegos dojdzie, kiedy tamtego juz zwolnia.
|
|
P.A twoja odpowiedz jest gówniana . Po 1 : jak uwazasz ze za 900 zł utrzymasz wlasne 1 pokojowe mieszkanie, siebie samego, bedziesz miał na jedzenie ,spodnie, ciuchy to czemu sam nie pojdziesz tam robić. Po 2 : wole już w domu siedziec niz tyrac po 8-12 godzin za takie pieniądze u pracodawcy ktory jest s Po 3 : skoro polska jest w uni a pracodawcy zra na ludziach i mało płacą duzo wymagają to szkoda nerwow m najlepiej juz miec w domu spokoj ! Po 4 : w łomży to najgorsi pracodawcy i powiem ci ze tylko 3%-5% z nich jest wyrozumialych oraz odnosi się z szacunkiem dlatego w łomży macie 30% bezrobicia bo nikt z takimi s nie wytrzymuje dluzej niz miesiąc :) P.s DENTEKSU I JDA unikam najbardziej :D
|
|
karllito86 --masz zupełną rację,ale--takie ćwoki co zatrudniają i dają marne grosze,to długo nie cieszą się pracownikiem. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
oburzenie bezrobotnych hehe ---------------------------------------------
|
|
karlitto86 trafilem z przykladem, ze sie tak oburzyles? Jezeli wolisz siedziec w domu 8-10h i nie robic nic to gratuluje. Ja wolalbym ten czas spozytkowac za 900zl i miec na swoje wydatki. Nikt nie mowi, ze masz z tego utrzymywac rodzine, albo oplacac mieszkanie, ale przyklad kiedy mieszkasz z rodzicami to dobra opcja. Swoja droga za co przesiedzisz te 10h w domu nie pracujac? Za co kupisz spodnie? Zjesz? Mama z tata zaplaca? W przyrodzie nazywa sie to pasozytnictwem i ciezko takiego faceta okreslic mianem mezczyzny. Wszedzie beda uczcwi i nieuczciwi pracodawcy.
|
|
Widzę ze masz 18 lat , wiec sluchaj dziecko od czego jest MOSP oraz UP hehehe :) oni za to płacą PROSTE ! wole w domu 10 godzin siedziec i dostawac 500 zl niz tyrac 10 godzin codziennie za 900 :)
|
|
niestety z wiekiem nie trafiles wogole, dziecko :) jezeli tak sie tym szczycisz to gratuluje, szkoda tylko, ze taki pasozyt jest utrzymywany z podatkow uczciwie pracujacych. A swoja droga nie ma czegos takiego jak "mosp" :)
|
|
Gdybys ty był przynajmniej uczciwym pracującym to byś nie mial - mini neta co pokazuje jaki biedny jesteś i dales sobie na czole wypisać NOWORODKU a co do MOSP to raczej MOPS bo się pomyliłem paślaku a ze pisalem szybko to na usprawiedliwienie wez fakt ze ten temat juz bucha smrodem dlatego dlugo tu nie siedzę ! Za to ty mozesz zostać. hehehe
|
|
co argumentu brak? Haha mini neta? Wiesz co to internet mobilny chlopcze? Z takiego wlasnie korzystaja niektorzy ludzie ze wzgledu na wygode i dlatego, ze ich na to stac... Smrodem to bucha od Ciebie, pasozyta spolecznego, ktory jeszcze sie tym szczyci. Wytrzyj gile spod nosa :) wlasnie pokazales co jestes wart. Swoja droga kto oplaca Twoj internet? Rodzice czy mops? :)
|
|
zobacz, sztuczka.. Inny internet, a nawet z lozka nie wstalem :)
|
|
P.A. strata czasu na dyskusję z pasożytami Znam kilku takich śmierdzieli co matka w wieku 27 synalkowi kasę i papu daje karllito86 napisał że za 900 zł nie utrzyma mieszkania może i racja ale z opierd... się to na pewno nie utrzyma
|
|
fakt, szkoda czasu, ale czlowieka krew zalewa jak czyta takie rzeczy... Wstydzilbym sie napisac cokolwiek takiego, ze utrzymuje sie z "zapomogi", bo mi sie robic nie chce.. Tez znam paru takich, co rece do d* poprzyrastaly i do pracy nie pojdzie, bo u rodzicow wszystko pod nos, ale jak chce wyjsc ze znajomymi czy cos to narzekanie, ze kasy brak, chociaz mozliwosci dorobienia sa.. Za 900zl nikt mu nie kaze utrzymywac domu, ale pomoc rodzicom moze i odciazyc ich finansowo. Powinni takich na kopach wyrzucac i niech sie naucza poszanowania pracy.
|
|
P.A. Widzisz Ty to rozumiesz ja też i większość z nas myślę że też. Ale "deklowi" nie wytłumaczysz, powinien swojej matce dać przeczytać te posty to by mu wytłumaczyła może.
|
|
Zobacz skąd później są tematy o uchodzcach :P Naszym polaczkom już jest za mało 500zł z mopsu.Chcieliby mieć więcej.Bo jak to czeczen dostaje za dzieciaka ,a polaczek z dwiema lewymi rękami tylko 500zł??Tragedia. Mnie jak rozpier.... polaczki w anglii.Narobi sobie taki dzieci i ciągnie kase.Wie ,że stać go na lepszą pracę ,ale po co??Zona w domku z dzieckiem ,a on za minimalne wynagrodzenie pracuje bo benefitów ma od groma.Gdyby w Polsce to było to zapewne bezrobocie by sięgało 60%.Gdzie 40% obywateli utrzymywałoby tą hołotę. Teraz uderzyłem w stół ,a nożyce się odezwą.Tak tak wiem ,ale porównajcie ilość Polaków w Anglii ciągnących Benefity ,a ilość czeczenów w Polsce.Tu nawet 0,1% społeczności czeczeńskiej nie ma. Ja to się dziwię tylko rodzicom.Jak można synka utrzymywać.Synek powyżej 20 lat i ani be ani me i dwie lewe ręce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |