Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZKOLA |
CZESC MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA ZNALESC SZKOLE DLA DOROSLYCH PO PODST.ALBO GIM.DO KTOREJ NIE TRZEBA CHODZIC CO ZAJECIA. A NAUCZYCIELE NIE MAJA NIC PRZECIWKO TEMU?? I OCZYWISCIE NIE TRZEBA SIE UCZYC ZA MOCNO??? CHRAODZI TU KONKRETNIE O PRACE I WIADOMO ZE CZLOWIEK NIE MA ZA DUZO CZASU NA NAUKE. W NIEKTORYCH SZKOLACH ZAOCZNYCH NAUCZYCIELI NIE INTERESUJE ZE CZLOWIEK NA PRACE W WEEKEND I NIE ZAWSZE MA KIEDY PRZYJSC NA ZAJECIA A CO MOWA O OSTRYM UCZENIU SIE. BARDZO PROSZE O POMOC .Z GORY DZIEKI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZKOLA |
W Agrobiznesie.
|
|
Ciekawe, ciekawe :):):) Szkoła bez chodzenia i nauki ?? Panda, może ty taką szkołę otwórz to i ja bym zaszedł raz w roku po świadectwo?? :):):)
|
|
WESZLAM NA ICH STRONE ALE NIE MOGE ZNALESC NIGDZIEJ CZY MOZNA TAM ISC PO GIMNAZJUM
|
|
JA NIE NAPISALAM ZE BEZ CHODZENIA I NAUKI ALE ZEBY NAUCZYCIELE NIE PRZYWIAZYWALI WAGI DO CZESTEGO OPUSZCZANIA ZAJECIA. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM maruda
|
|
I WYOBRAZ SOBIE ZE JEST TAKA SZKOLA TYLKO DLA MNIE ZA DALEKO I ZA DROGO. TO SIE NAZYWA SZKOLA EKSTERNISTYCZNA
|
|
Jak Ci tam nie pasi to takie same wymagania mają też w marketingu i zarządzaniu,
|
|
noooo:):):) I będziesz po niej wybitną specjalistką od marketingu i zarządzania:):):):)
|
|
Żak - podobno niezłe.
|
|
jeśli chodzi o zaoczną, nigdzie nie trzeba nie chodzić, tylko wystarczy, że znasz egzaminy. Dam Ci pierwszą lekcję informatyki, wyłącz caps lock. ---------------------------------------------
|
|
żak to szkoła dla nieuków :) ---------------------------------------------
|
|
Szkoła na Wojska Polskiego 113 ! ;]
|