Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż Wiejska Łomża |
Panowie Strażnicy "Texasu" naszej wsi przeginają! uwaga na Pana strażnika który to chodzi po mieście jakby nosił telewizory w zurcie. Na dodatek nie zna prawa a jak się mu to udowodni to zmienia z kolegą zeznania ! Dwóch bałwanków jeden który wygląda na etatowego magazyniera z Zurtu a drugi wąski szczygieł który często jeździ z kanapką w rękach! Od jutra Panowie strażnicy czeka Was ciężki dzień pracy i tak będzie od pon. do pt.każdego tygodnia. Udowodnię wam że wasze godziny pracy są krótsze od tych które macie wpisane na stronie UM, a obowiązki które należą do Was po prostu nie są wykonywane ! Film już za kilka dni :) Dokładnie w Sobotę znajdę więcej czasu na obróbkę VIDEO materiału z Waszej pracy! Łącznie z rozmową telefoniczną oraz stosunkiem do rozmówcy! Jak również to że pojazdy zaparkowane przed halą przez Waszych znajomych są omijane! nie posiadają tabliczek zaopatrzenie mimo zgłoszenia! Mam nadmiar wolnego czasu i będę zgłaszał każdy problem, który należy do SM. Czy to rozjechany pies na drodze, czy opona na jezdni itd. Uwielbiam fotografowac, nagrywac a potem takie coś przekazac dla TVN. Były ochroniarz, niespełniony policjant obecny strażnik wiejski, przepraszam MIEJSKI. Zobaczymy teraz kto będzie się uśmiechał jak do TVN wyślę filmik na którym Pan strażnik chciał podac rękę dla Policjanta podczas kontroli mojej osoby a Policjant odpowiedział że "Przepraszam ale ja Pana nie znam i jestem na służbie więc schowa Pan tą rękę". Brawo dla Pana Policjanta. Najwidoczniej pan z SM żyje jeszcze KOMUNĄ. Miłej pracy Czynny (od jutra) Społeczny Działacz dla Miasta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż Wiejska Łomża |
W pełni popieram, państwo kradnie, więc trzeba zrobić nowe stanowiska pracy dla ludzi, którzy zajmą się pilnowaniem SM i sprawdzaniem ich czasu na służbie kiedy nie jestem na st.rynku to tylko się parkują pod halą jakby tam za free pamiątki ŁKS-u rozdawali albo szaliki !!! JESTEM ZA !
|
|
czekam na film. km
|
|
Hehe kolejny pajac mandat za nieprawidłowe parkowanie dostał i teraz wylewa żale na forum :) Już lżej? VIDEO będzie... łaaaał ale czaad no cała Polska poprostu na to czeka. ŻAL.
|
|
Bardzo dobrze, ktoś musi w końcu zrobić porządek z tymi niespełnionymi komandosami. W pewnych regionach Polski zlikwidowano już SM, bo jednostka ta okazała się szkodliwa zamiast pomagać. Po co miasto ma tracić na tych pasibrzuchów od ustawiania i pilnowania radarów?
|
|
Zrobiło się gorąco koło dupy to trzeba zdyskredytowac prezesa504. Po tym nagraniu może być ciekawie :) ________ Malachit
|
|
dostał, nie dostał - jego sprawa... a ja też chętnie obejrzę ten filmik. Panowie Strażnicy bardzo poważnie przejęli się dbaniem o bezpieczeństwo ruchu drogowego zapominając, że to nie tylko pykanie zdjęć fotoradarem. Dlaczego tak rzadko zdarza się, żeby Panowie Strażnicy przeprowadzali dzieci w drodze do i ze szkoły przez przejścia dla pieszych? Czy to nie jest dbanie o bezpieczeństwo? Albo inaczej... Dlaczego łomżyńska starówka jest zarzygana i zaszczana przez okolicznych pijaczków? Jaka to wizytówka dla miasta i jego mieszkańców? Czyżby za daleko Panowie mieli? A może to już poza kompetencjami...
|
|
Popieram. Wystarczy policja. Po co jeszcze Ci smieszni straznicy haha. Szkoda pieniedzy i podatkow. ...
|
|
w takim mieście jak łomża gdzie Policji jest w nadmiarze straż miejska jest niepotrzebna,tylko jeżdżą bezcelowo i wypalają benzynę :-] niby ją mamy a jakby jej nie było bo gówno robią....
|
|
No ale na tą benzynę zarabiają radarem nie ?
|
|
Pewnie ze dostałem kwit którego nie przyjąłem bo znak b2 nie dotyczy zaopatrzenia a tabliczka widniala za szyba Przyjdzie czas ...
|
|
Ja myslałem,że Ty prawdziwy prezes jesteś ,a Ty szofer.
|
|
a pro po przeprowadzania dzieci przez przejście: było to 1 wrzesnia rozpoczecie roku szkolnego, pan straznik stał sobie grzecznie na chodniku przy przejsciu dla pieszych koło ?Krzyża Świętego, ludzie stali przy przejściu i czekali , wkońcu ktoś się zatrzymał żeby ich przepuścic, a renault który jechał przedemną na kolneńskich numerach zapierdziela jakby się palilo i ledwo wyhamował przed przechodzącymi ludźmi, a co robiłw tym czasie pan straznik? NIC! stał sobie, machał lizakiem i tylko się popatrzył na kierującego renault. pytam się: po co on tam wkońcu stal? tak prewencyjnie? nie chciało się ruszyć tyłka i umożliwić przejście ludziom? ciekawe jakby został ktoś potrącony na tym przejściu, gdzie niby "pracował" ten straznik pewnie uszło by mu to na sucho. brak słów po prostu
|
|
Popieram i czekam na filmik.
|
|
..a mi niedawno fotkę strzelili i miałam mandat za przekroczenie prędkości..a raptem minimalnie ją przekroczyłam..
|
|
rowerem?
|
|
ta, rowerem :D
|
|
Większość sm to Panowie którzy wcześniej nie mieli matur a podstaw prawa uczą sie dopiero przy wykroczeniach
|
|
Ja tesz niemam matóry ,a pracuje w bióże,ważne co sie ma w głowie.
|
|
SM stoi na zawadzkiej z radarem poza tym nie widać ich aktywności
|
|
wrzuc link do filmu jak zrobisz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
sm jest potrzebna ale inteligentniejsza, a nie taka jak ta nasz. Gdyby nie było straży to byś jeden z drugim łamał nogi na nie odśnieżonych chodnikach, nie miał jak jak chodzić bo wszędzie by stały pojazdy, a co gorsze toną w stertach śmieci na ulicach panowie z sm ogarnijcie się wielka kasa
|
|
prezes504 nie przyjęłeś mandatu no i co dalej ... tak po prostu nic nie robią? a ten film pokaż wszystkim, chcemy zobaczyć jak "pracują" bo płacą im przecież z naszych podatków
|
|
Teraz czekam na sprawę pojazd był zaparkowany a panowie z sm twierdza ze został zatrzymany w ruchu na dodatek nie miałem dokumentów
|
|
to niewesoło, jak ci nie udowodnią wykroczenia na drodze to zapłacisz za brak prawa jazdy jak cie widzieli że odjeżdzasz. Też byłabym na nich wściekła, wyciągaja kase z kieszeni. Ciekawi jednak film...wrzuć linka
|
|
wielka kasa a to str m odsnieza? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a gdzie trzymaja łopaty za ratuszem? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
prezes504 coś nie kumam to za co chcą dac ci ten wniosek czy tam mandat , wcześniej pisałeś że za znak b2 a teraz że nie miałeś dokumentów to w końcu jak to było . Bo jeśli za brak dokumentow to o co ci chodzi , znak b2 to zakaz ruchu i jeśli tam wjechałeś pod jakiś sklep to masz pewnie alibi w postaci faktury więc nie musisz sie martwic . opisz całą sytuacje jaśniej to może coś pomożemy
|
|
Bo wpisał 2 wykroczenia znak b2 gdy przyszedłem do auta kazał mi dać dow rej. Powiedziałem ze takiego obowiązku nie mam bo auto nie było w ruchu.
|
|
Nie rozumiem to Twoje auto pojawiło się znikąd???/ Może Ty kosmita jesteś a Twoje auto widmo- pojawia się i znika ;)???? ....ale skoro tak twierdzisz że auto nie było w ruchu...cuda się zdarzają :) jan111155
|
|
prezes a masz jakies materialy ze ich autko to pryw taxi? pewnie wiele osob ma to uwieczanione Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
.....tak tak szczególnie jak te Panie do banku podwożą po kilka razy dziennie...i to po kilka razy czasami a potem stoją czekają aż Panie w banku sprawy po załatwiają...a najlepsze to jest to że to dzieje się codziennie.... jan111155
|
|
No tak pani która jest blisko pana prezydenta tez sie nagrała :) dla sprostowania.auto zaparkowalem na zakazie który mnie nie dotyczył a sm pisał kwota w momencie gdy zblizalem sie do swojego auta dlatego odnowilem okazania dowodu rej.
|
|
"Dokładnie w Sobotę znajdę więcej czasu na obróbkę VIDEO materiału z Waszej pracy! " - A cóż to za profesjonalna obróbka, że potrzebujesz na to "więcej czasu"? Coś gościu kręcisz, masz film to go pokaż a nie przy nim manipulujesz tak, żeby wyszło na twoje. Coś mi tu śmierdzi kanciarzem, który uważa, że stoi ponad prawem i nie musi znaków przestrzegać, tak jak każdy obywatel. Wycinanie fragmentów z filmiku to oszukiwanie ewentualnych oglądających. Rozumiem, że ciebie też na tym filmiku widać i słychać co mówisz itd?
|
|
oho pojawil sie podszyw straznika hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bujaj się, też chętnie filmik obejrzę ale bez obrabiania!!! Chcę zobaczyć prawdę a nie manipulacje jakiegoś gościa co znaków nie zna.
|
|
to moze najpierw poczekaj i zobacz a nie bredzisz o manipulacji z gory. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja bredze? Typ twierdzi, że ma filmik i musi go OBROBIĆ, czyli co? Będzie wycinał co najciekawsze.
|
|
czyli jak obrobi to wrzuci, chyba wiesz co znaczy pojęcie obrabiać Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A co ty tak za nim obstajesz? Rodzina?
|
|
a co ty taka niecierpliwa czy rodzina to bedzie dopiero w 2 czesci filmu. cierpliwosc jest cnotą :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A to niby dlaczego Ciebie znak nie dotyczył - zajechałeś pojazdem uprzywilejowanym czy masz immunitet .....???- a no tak i pewnie dlatego odmówiłeś okazania dokumentu...hehe jan111155
|
|
Władze miasta powinny się zainteresować poważnie praca śmiesznej Straży Miejskiej bo żaden z nich nie zna się na drobnych wykroczeniach nie mówiąc o ich szefie co po wypadku z nerwów pije alkohol:)
|
|
Tabliczka zaopatrzenie za szyba wyjaśnia fakt ze byłem w pracy.pozdrawiam pana z sm
|
|
Słabo dziś panowie z sm sprawdzali pojazdy zaparkowane na kopercie :) Przyjdzie czas ...
|
|
prezes504 gratulacje dla Ciebie za odwagę i walkę ze slupami ze straży mam nadzieje ze niebawem ukarzą się filmy czekamy wszyscy pozdrawiam
|
|
w sumie to kazdy powienien miec na to uwage a i sprzet tez w telefonie ma prawie kazdy. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie bedziesz prekursorem:) http://www.youtube.com/watch?v=R9tn-nozpio Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=057Gn0MWdpA&feature=related Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
charakterek masz pewnie nie taki jaki powinien byc. zebys byl grzeczny to nic by nie bylo, druga sprawa, ktos chyba tym zarzadza, prawda? kazdy ma szefa i on cos mu kaze, co chcesz udowadniac z godzinami pracy? slyszales kiedys o zmianach?
|
|
Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 10-11-09 18:41 Kiedy zmiany zasad naboru ? Już 3 raz składam papiery i odmowa, bo komendantowi się ilość mandatów nie spodobała, przecież ja nie chce do drogówki a tu odmowa bo przez 10 lat mam 14 mandatów z RD. Znam typa co miał za pobicie sprawę, został ukarany i pracuje w KMP. Więc jak działa nabór? Szczęście ? czy ciągniemy losy ? To jest już przegięcie norm, przecież większość ludzi co pracuje w policji miała mandaty wcześniej, a co w przypadku gdy pracuje w policji i dostanę mandat od jakiegoś tam policjanta z innego miasta, bo i takie przypadki bywają. Przecież w momencie wystawienia mandatu jestem już osobą karaną, więc tracę pracę ????? Sorki prezes504 ale ty chyba nie jesteś takim aniołkiem. Myślę, że sm mieli rację co do twojego wykroczenia. Życzę powodzenia w Sądie. P.s. Po rozprawie pewnie będziesz mógł na zawsze zapomnieć o pracy w KMP. Pozdrawiam!
|
|
teraz kumam czemu masz tak dużo czasu , bo cie z roboty wyjebali piracie drogowy za punkty prawko zabrali a ti taki niewinny poskarż się tatusiowi . Swoją drogą to bezczelny prezes jesteś , DAJĘ SOBIE PAZNOKIEĆ UCIĄĆ ŻE ŻADNEGO FILMIKU NIE BĘDZIE , ANI Z TEGO ZDARZENIA O KTÓRYM TAK PISZESZ ANI INNEGO. Powiedz kiedy sprawa w sądzie to prasę zawiadomię i zrobimy tym niedobrym strażnikom aferę JEŚLI MASZ JAJA TO NAPISZ DATĘ GODZINĘ NR. SALI ITP. CHĘTNIE POSLUCHAM TEJ SPRAWY MYŚLĘ ŻE FORMUŁOWICZE TEŻ CHĘTNIE JEJ POSŁUCHAJĄ BO SPRAWY SĄ W POLSCE JAWNE , BYNAJMNIEJ TA TAKA PEWNIE BĘDZIE. ALBO ZAMKNIJ SIĘ MALY PIESKU I NIE UJADAJ ZZA PŁOTA . jan111155
|
|
jkowalski moze nie tak ostro, ale dziwi mnie fakt, ze pokazal sie ze zlej strony, powinien kulturalnie, chcial pokazac, ze madrzejszy od ustawy jest. dodatkowo podnosi statystyke, ze ci co tak na kogos "najezdzaja" to maja jakas wine , tym razem pprawda nie klamie. dostal mandat i chce tutaj sie oburzac dalej i pienic. czlowieku nie masz juz 15 lat, a zachowujesz sie jak dziecko
|
|
oho straznik:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie rozumiem po co dopinacie się obejrzenia tego filmu, bo jeśli jesteście z tego miasta, żyjecie tu i poruszacie się niekoniecznie autem to trzeba naprawdę być ślepym albo przymykać oczy by nie zauważyć rezultatów i efektów jak wyżej wymieniono straży wiejskiej. Pół dnia przesiedzą na dupie oczywiście w aucie, dobrze że mają klimatyzowane bo przychodzą mrozy, resztę przejeżdżą wożąc pupilki z urzędu, a co najciekawsze to całą Łomżyńską społeczność mają za takich debili co nic nie rozumieją. Popieram, ten post powinien być opublikowany w telewizji. Jak macie dowody w tej sprawie to śmiało. Popieram i jestem za. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Jak to mówią? Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje......... tak mi się skojarzyło jakoś;)
|
|
Łomża może być następna zależy od nas :-) http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Pozbyli-sie-bezuzytecznych-straznikow-Kto-bedzie-nastepny,wid,13745682,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=5d2ec
|
|
Strazniku masz maturę czas na studia
|
|
Jakby nie było to o 14 sm odstawia auta do garażu a godziny pracy chyba są inne? Patroli piesZo nie zauważyłem puki co
|
|
A praca biurowa na przykład? Skąd ty wiesz jakie mają obowiązki człowieku?
|
|
Poczytaj bedziesZ wiedział.panom z systemem PRL podziekujemy :) Przyjdzie czas ...
|
|
to jak tam gościu bez jaj kiedy ta twoja sprawa o której i kiedy , ja specjalnie się udam i zrelacjonuje na forum bo coś mi się zdaje że wodolej jesteś, a i na filmek czeka cała polska , cóś pisałeś że jakiś strażnik to niespełniony policjant a tu wychodzi że to ty z buciorami pchałeś się do tej Policji tylko się poznali na piracie drogowym, a i te służby tzn ubeki które lubiły fotografować i nagrywać , podobnie jak i ty o czym sam napisałeś już naboru nie mają bo tam to byś się nadawał konfidencie z metra cięty. Nie skamlaj już bo jak coś masz to dawaj a jak się mścić chcesz za swoją niewiedzę i brak jej na temat prawa o ruchu drogowy to już Twoj problem. 14 mandatow powinni się zastanowić czy ty oby nie psychiczny jesteś , masz kompleksy chlopie , pewnie malutki jesteś i nazwałeś się prezesem hihihhi a i szybkie bryki lubisz bo wtedy jesteś Królem szos wiesz to takie typowanie . Obiecuję Ci jedno ŻE DOWIEM SIĘ JAK NIE OD CIEBIE O TEJ SPRAWIE TO Z WOKAND NA SALACH ROZPRAW I ZRELACJONUJE TO CO TAM BYŁO . Społeczny łapacz klamców i ukrywających się szczeniaczków pod śmiesznymi nickami . jan111155
|
|
nazwał się prezesem a pisze na forum "póki co" przez "u":), wrzucaj ten film
|
|
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=PL#/watch?v=Niac1TqGPeA
|
|
jkowalski może to twój stary jest tym sm-mem:)
|
|
14 mandatow na 10 lat u zawodowego kierowcy to chyba nie jest duzo, biorac pod uwage ze np 12 moze byc za zle parkowanie?a pan panie jkowalski czemus taki agresywny jestes, czyzbys byl jednym z komandosow strazy gminnej?praca straznikow miejskich w porownaniu np z bialymstokiem to u nas wyglada mizernie,ja jeszcze nie widzialem w swoim zyciu by staznikowoz miejski nie byl pelen podczas jazdy, rozumiem oszczednosc paliwa i czasu jak jechac to w czterch lub w pieciu.hehe:):) jakosc pracy w strazy miejskiej jest na niskim poziomie i sie dolacze do prezesa jesli bede mial okazje to tez bede krecil filmiki:)
|
|
Ja sie pchalem na psa a nie na strażnika wiejskiego. Ale ten drugi to dla tych co do szkoły nie chodzili :)
|
|
Towarzystwo wzajemnej adoracji na forum. Moze zajmijcie sie praca od początku widać kto kim jest a Ty Julka mało masz obowiązków w pracy? Może ktoś wyjaśni poco sm internet w pracy? Widać czym sie zajmują w godzinach pracy. serdecznie pozdrawiam.
|
|
jesteś kuzynem tego co do szkoły nie chodził i ośmiesza się na forum:)
|
|
Lol ziom ten czas co straciłeś na napisanie tego posta i założenie konta to odbębnisz i zostaniesz chyba o te 15 minut dłużej w pracy? Chyba że twój czas pracy nie jest normatywny:D
|
|
Chłopcy z sm teraz pozakladali nowe konta na forum i podszywaja sie za kogoś z tego samego nr ip:) ciekawe. Na obsługę komputerów tez wymagają od was ukonczenia szkół specjalnych? Lepiej telefony odbierajcie i czynności wykonujcie jakie do was należą bo ktoś właśnie śmieci w jednaczewiaku wysyłał na chodnik
|
|
A ty lepiej dawaj film o któym pisałeś. Wiem, wiem, nie masz go po prostu:) Takie biecie piany. Mogę się załozyć, że żałujesz już pierwszego posta. Rozumiem Ciebie, działałes pod wpływem impulsu, dostałes kwita ze strazy miejskiej i chciałeś się wyładować;) No, ale. Może się mylę. Dlatego czekam na ten film:)
|
|
Najlepszym rozwiązaniem jest umieszczenie go po sprawie sądowej bo przecież sm może to podważyć
|
|
Ha haha, a co pisałeś wcześniej? Widzisz, już wszystko wiadomo. Nie masz NIC. Zupełnie nic!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=U68njCtr5tA&feature=related
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=45E-yerLe1E&feature=related hahaha
|
|
Trzesiesz sie troszkę?:) ah ten stres i na dodatek taka praca
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nVQFpWP2Irc&feature=related
|
|
Popieram ja mam tez dosc tych smiesznych komandosow ktorzy umieja tylko wlepiac mandaty z parkowanie i woza swoje dupska a jak sa potrzebni to ich niema bo poprostu sie boja ....
|
|
i jeszcze co , kiedy się bali i czego napisz coś więcej a może i ty masz filimik
|
|
oj prezes prezes jaki ty mało rozgarnięty, raz że w jednaczewiaku nie ma chodników, a po drugie las jednaczewski to nie łomża już, a strażniki o ile mi wiadomo tylko na terenie łomży działają . Tak właśnie czytam te wypociny desperata lub też czlowieka chorego z nienawiści do strażników . Ja też nie lubię dostawac mandatów ale do głowy by mi nie przyszlo takie zachowanie. Jak tam ktoś wcześniej pisał daj namiary na tę sprawę i zróbmy akcję . Jeśli jesteś naprawdę niewinny a ci strażnicy to tacy niedouczeni to nie masz się czego bac . No chyba że to było całkiem inaczej i to może ty jesteś niedouczony . A ty patrzę oczekujesz poparcia u innych którzy też nie lubią strażników .Pewnie że trzeba napiętnowac takich którzy nie znają się na prawie i od tego jest sąd . Bardzo jestem ciekaw czy w tym sądzie też będziesz taki twardziel , czy wywalisz oczka jak kot ze shreka i o litośc będziesz prosił . Rację ma też ktoś co napisal jak masz jaja ..... ale jakoś ty patrzę nie chcesz dac tego terminu . I ja też chętnie posłucham calej sprawy OGŁASZAM ZAPISY KTO JESZCZE CHCE IŚC NA SPRAWĘ I POSŁUCHAC JAK TE STRAŻNIKI BĘDĄ SIĘ TLUMACZYC I JAK PREZES UDOWODNI NIEUKOM KTO MIAŁ RACJĘ . DAJ CHŁOPIE TĘ DATĘ LUB ZAMKNIJ SIĘ RAZ NA ZAWSZE
|
|
Popieram, też chętnie się przejdę :) Prezes, skoro jesteś pewien, że masz rację to podaj termin rozprawy. Chyba, że się boisz? Filmiku nie chcesz udostępnić przed rozprawą...hmm trzęsiesz tyłkiem ze strachu cieniasie? Czyżbyś wiedział, że nie masz racji? Dawaj termin a jak nie to stul pysk i nie rób z siebie pajaca.
|
|
Pajace to są w straży miejskiej :) Pasibrzuchy i jeden ura bura komandos :) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
prezes was w konia wali a wy sie pocicie na tym zapyzialym forum ...
|
|
Ok cierpliwości :)
|
|
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20110727%2FSZCZECIN%2F296145998
|
|
prezez po tobie jak po kaczce spływa to co ludzie piszą a ty już za szczecińską straż się wziełeś zbawco i wyzwolicielu . KOŃCZE TE WPISY TAK SIĘ SKŁADA ŻE SĄD NIE JEST MI OBCY A ROZPRAWY JAWNE I WYWIESZONE JAK NIE ZAMKNIESZ TEJ KŁAMLIWEJ GĘBY TO JA POWIADOMIĘ FORMUŁOWICZOW O TERMINIE SPRAWY I WTEDY SIĘ OKARZE COŚ TY ZA PREZEZ I TWOJE PERSONALIA SIĘ UJAWNI . JA TEŻ MAM DUŻO CZASU WOLNEGO I POŚWIĘCĘ GO TOBIE I TWOJEJ SPRAWIE . ZROBIĘ TO JEŚLI ZOBACZĘ JESZCZE JEDEN TWOJ WPIS NO CHYBA ŻE TO BĘDZIE TEN FILEMEK LUB TERMIN SPRAWY .
|
|
Ok ujawniaj personalia :)Czekam z niecierpliwością pewnie dla tega sądy nie są ci obce :)))
|
|
gd.pd - kończy swoje wpisy :) Przyjdzie czas ...
|
|
Jak to mawiają pier.. W stol a nożyce same sie odezwą Przyjdzie czas ...
|
|
Dlaczego Straz miejska nie odwozi pijanych na izbe wytrzezwien tylko dzwoni po patrol policji, tlumaczenie ze nie posiadaja samochodu do transportu osob pijanych mnie nie przekonuje. Dlaczego nie widac strazy miejskiej w patrolach pieszych ?po co patrol pieszy jak moga w 4/5 jechac samochodem, lzej a i w 5 bezpieczniej.Kiedy straznicy miejscu usuwaja bumow spod filarow gdzie w lato lezeli zaszczani, zarzygani i najebani w trzy troki? OD kiedy straz miejska ma w lato patrole przy narwi gdzie nie raz zdarzaja sie pobicia i kradzieze? Dlaczego Straz miejska nie wspolpracuje z policja tak jak w innych miastach( chodzi mi o wspolprace wspolnych patroli i podejmowania wspolnych czynnosci)Dlaczego Straz miejskapracuje od godziny 7.30do 15.30 a sluzby patrolowe od 6 do22 to czemu ja nigdy nie widzialem patrolu strazy miejskiej po godzinie18 i przed godzina 7 rano?dlaczego dochodzi do takich zaniedban iz nie mozna sie dodzwonic w godinach pracy lub po godzinie 15.30 a jesli sie uda to Straz Miejska informuje by dzwonic na Policje?Czemu nie ma centrali lub bezposredniego telefonu do sluzb patrolowych?Ile osob jest w sluzbie patrolowej?czyzby jeden patrol 4 osobowy/Dlaczego straz miejska sluzy pracownikom z urzedu miasta za taksowke do zalatwiania roznych spraw? Dlaczego strazy miejskiej nie dotycza znaki i zasady ruchu drogowego? Kiedy straz miejska ma egzaminy sprawnosciowe i jakie sa wymagania by straznik je zaliczyl?Kto nad takimi egzaminammi czuwa? Ile czynnosci z tego sprawozdania bylo podejmowanych faltycznie? SPRAWOZDANIE Z DZIAŁALNOŚCI STRAŻY MIEJSKIEJ ŁOMŻY I OCENA STANU PORZĄDKU PUBLICZNEGO W MIEŚCIE W 2010 ROKU Wypracowane na 2010 rok kierunki działań Straży Miejskiej Łomży obejmowały w głównej mierze zadania mające na celu: poprawienie skuteczności w ujawnianiu i eliminowaniu uciążliwości wynikających z wykroczeń popełnianych najczęściej w kategoriach związanych z: naruszaniem spokoju i porządku publicznego przez osoby nietrzeźwe zaśmiecaniem, niszczeniem infrastruktury w miejscach publicznych zaniedbaniem obowiązków utrzymania porządku i czystości posesji, przejść i ciągów komunikacyjnych niedbałością w zakresie opieki nad zwierzętami – psami. utrzymanie właściwych wzorców zachowań kierujących na drogach jak również w zakresie nawyków korzystania z miejsc parkingowych w zgodzie z zasadami prawa i współżycia społecznego ograniczenie poczucia bezkarności kierowców przekraczających dopuszczalna w mieście prędkość poruszania się pojazdów eliminowanie przypadków naruszania norm prawa miejscowego w tym także na rzecz ochrony środowiska naturalnego w mieście ograniczenie patologicznych zachowań młodzieży i nieletnich w miejscach publicznych związanych z agresją w grupie, paleniem tytoniu i spożywaniem alkoholu, stwarzaniem poczucia zagrożenia dla mieszkańców miasta tworzenie pozytywnego wizerunku Straży Miejskiej, akceptacji dla podejmowanych działań, chęci współpracy na zasadzie informowania o konkretnych przypadkach zagrożeń oraz stosowania się do udzielanych pouczeń, upomnień i wskazań Prosilbym sie z zapoznaniem calego sprawozdania a zwlaszcza zestawieniem o wykroczeniach i ich rodzajach. W sumie na 4118 wykroczen przypadalo 3287 wykroczen przeciwko bezpieczenstwu i porzadkowi komunikacyjnemu a Przeciwko bezpieczeństwu osób i mienia 57 Przeciwko porządkowi i spokojowi publicznemu 17 Przeciwko bezpieczeństwu osób i mienia 57, Przeciwko zdrowiu 152, Przeciwko mieniu 0, Przeciwko urządzeniom użyteczności publicznej 354, Z ustawy o wychowaniu w trzeźwości 126 Wiecej na http://www.lomza.pl/index.php?wiad=286
|
|
TAK JAK CI OBIECAŁEM PANIE T......
|
|
Co do współpracy sm z policja Odp. Jest krótka i prawdziwa sm ujawnia i wzywa policję a ci sie denerwują z sm sama sobie nie może poradzić. Każdy policjant ma swoje zdanie na temat tych legatow, a ze czasem stoją razem na rozpoczęciu lub zakończeniu sezonu motocykliwego to z musu bo wstyd ogarnia jak taki obrazek sie widzi policjant z smowcem:) w Łomży nie ma pracy dla takich służb wiecej państwo kosztuje utrzymanie legatow niż pożytku z tych ludzi.A jak trzeba podwozic kogoś z um to niech im dadzą prace kierowców. zawsze może być tak ze auto sm wyjedzie podwiezc Pana Panią z Um a w tym czasie trzeba wykonać interwencje pilna...i co wtedy???Czas oczekiwania wydłuża sie bo sm-owcy wyjechali sobie np do banku! To miasto ma tylko jedna wadę ręka rękę myje i te stare PRLowskie układy maja miejsce. Tak jak w UM dawni działacze partyjni rządzą sie swoimi prawami!
|
|
gt.pd oczekuje rezultatów
|
|
doczekasz sie i z tego bezrobocia nie wyleziesz bo gdzie przyjmą skazanego , no chyba że będziesz malował lamperie na wysokości 150 cm bez drabiny do tego sie nadajesz
|
|
gt.pd ty na zwolnieniu chorobowym chyba przez to forum jesteś:)) bo w pray nie ma ciebie
|
|
Myśle ze w błędzie jesteś :) a byłem już skazany za oplucie Ciebie.miałeś już sobie iść z forum a ty dalej swoje
|
|
To co dla ciebie sufitem dla mnie podłogą jest.Powiedz lepiej ile w tym roku śniegu spadnie?wystarczy żeby takiego drugiego bałwanka jak ty ulepić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |