Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cyfrowy polsat |
Czy Wy też macie problem z odbieraniem kanałów? Każdego dnia ok godz. 13 nie mam kanałów trwa to ok 15 minut i potem jest już w porządku. Nie wiecie czemu tak się dzieje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cyfrowy polsat |
tez tak mama
|
|
Może ktoś coś otwiera, może daszek jakiś opuszcza i ci antenę zasłania. Istnieje również możliwość zakłócania przez sygnały alarmów. ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
|
a jaki komunikat Ci wyskakuje? podczas nieodbierania tych kanałów? docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Mam to samo i moja mama też i sąsiedzi.Pisze :"Brak sygnału z anteny"...Widocznie coś Cyfrowy Polsat z nadajnikami kombinuje.Tak mi się wydaje.Codziennie godz.13.00.A i program TVP 1 jest,a reszty nie ma:(
|
|
Może, wydać się śmieszne, ale to przez zaćmienie satelit: http://sci.pam.szczecin.pl/~pastupam/satel/2x_rocznie/sygnaly.html |Pozdrawiam
|
|
Zobacz co jest na TVP1 jeśli tylko to działa ;) może to jakieś specjalne działania, abyśmy oglądali jakiś agrobiznes, czy coś :D
|
|
Przerwa obiadowa artyści chodzą na lancz.
|
|
Też mam z polsatem problemy. Trzeba będzie się z nim pożegnać bo to się robi wkurzające.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |