Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprawny bezprzewodowy internet - możliwe? |
Mam nadzieję, że jakaś życzliwa osoba będzie w stanie mi pomóc... W mieszkaniu, w którym będę mieszkać nie ma netu. I nie ma szansy podłączenia:( a bez netu nie da się funkcjonować. Pozostaje net bezprzewodowy, ale tyle się naczytałam o nich, że wątpie aby w ogole działały. Ma ktoś pomysł na rozwiązanie?? a może jakiś net dobrze działa tylko trzeba wiedzieć, z której strony ugryźć ten problem?? a moze można podłączyć się do jakiejś lokalnej sieci, ale zawrzeć krótkoterminową umowę? Plisss...pomóżcie!! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprawny bezprzewodowy internet - możliwe? |
polecam ci internet bezprzewodowy w play. sprawny,szybko chodzi i niedrogi.
|
|
tylko play!!!!! mialam ten sam problem, nowy budynek, nie ma jeszcze biedna vectra odbiorow technicznych, wiec mam play i jestem szczesliwa, jestem z nim a on ze mna wszedzie
|
|
a ile kosztuje korzystanie za miasiąc?w play Lala22
|
|
jak jestes zainteresowany mam nowy nie uzywany zestaw play do internetu Zestaw Play Online E173U-2 + 1gb na start + karta zdrapka 50zl zestaw wygralem w konkursie i jest mi zbedny jak jestes zainteresowany daj znac
|
|
A ja jeszcze poleciłbym innego dostawcę, tylko nie wiem jakby było u niego z podłączeniem... Zajmuje się on podłączaniem internetu gdzie położenie kabli jest nieopłacalne, a sieć 3G (np. polecany play) nie ma zasięgu. U mnie był ten sam problem. Po podłączeniu internetu mam 1mb za 50zł (niestety), ale przynajmniej od godziny 23:00 mam nie ograniczony internet... No i nie ma limitów transferu co w 3G jest w każdej ofercie... Jesli chcesz coś się dowiedzieć odwiedź stronkę elnetix.pl Mimo trudności z podłączeniem nie narzekam... 1mb w dzień w zupełności starcza, do normalnego surfowania po necie (a jak coś chce się ściągać to zostawiam na noc :D). No czasami jest problem z podłączeniem, albo podczas transmisji rozłącza na jakąś godzinę, ale to jest bardzo rzadkie :)
|
|
play za 39zl 8gb i bardzo szybki
|
|
hej dzięki za odzew chodzi o to, że ja wstępnie i póki co będę tylko 3 miesiące w łomży z opcją, że może przedłuży się ten czas na rok. stąd mój problem z netem bo nie chciałabym się wiązać jakąś umową, ale obawiam się, że ten net na kartę może nie podołać. I nie chodzi tu o to, że będę ściągać nie wiadomo co tylko o to, żeby działał wieczorem żebym miała jakikolwiek kontakt ze światem jak już się wprowadzę tam i będę sama jak palec!! na stronie vectry jest info, że zasięg jest w łomzy i to niezly. a o play słyszałam wiele kiepskich informacji, ale może akurat ma jakiś dobry nadajnik w mieście. gubię się w tym:(
|
|
Vektra ma bezprzewodowy???
|
|
Autor: Andre695 (---.play-internet.pl) Data: 09-10-11 20:24 play za 39zl 8gb i bardzo szybki a jaka to oferta konkretnie jest?
|
|
polsat cyfrowy chwali sie 100 mbit osiagiem, jednak nie wszedzie da sie go uzyskac.
|
|
a tym bardziej osiągnąć? wszyscy chalą że prędkość do 100 MB naprzykład, ale niech zagwarantują prędkość od.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |