Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IV post - oddaj tylko dokumenty |
Zależy mi wyłącznie na zawartości skradzionej aktówki. Zostaw je nawet w miejscu stosownym dla Ciebie. Czekam na kontakt 502835182.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IV post - oddaj tylko dokumenty |
jak tak bardzo ważne były te dokumenty to trzeba zgłosić to na policję i nie czekać im szybciej tym lepiej
|
|
A uważasz, że jestem tak naiwna? Jak widać.. to Ty jesteś bardziej naiwna ode mnie. Ja w każdej chwili (prawie) nie dotyczy to tej sytuacji mogę wycofać oskarżenie prywatne... Czy wy wszyscy uważacie, że jeśli ktoś kogoś okrada z ważnych dokumentów, to człowiek nie zgłaszą o tym fakcie organom ścigania? Teraz to ode mnie zależy na jaką kwotę wycenię wartość skradzionych dokumentów, oraz wszystkie inne rzeczy (między innymi portret pamięciowy sprawcy...) I tu może.. Ja tylko chcę odzyskać zawartość teczki...
|
|
W tej teczce sa dokumenty ktore moga Cie zniszczyc? skoro tak sie goraczkujesz to tak mysle. Normalny cywilizowany czlowiek poszedl by z tym na policje. Nie wiem po co to juz tutaj piszesz. ...
|
|
Dzięki wszystkim za wsparcie. Dzięki Czujnemu oku odzyskałam zarówno "opakowanie" jak i zawartość.
|
|
to dobrze ze szybko odzyskałaś swoją własność - a jak to się potoczyło? Złodziej sam się nie zgłosił tylko monitoring w sklepie był najbardziej użyteczny w tym momencie? Pytam z ciekawości, tak na przyszłość w razie gdyby mi się coś takiego przytrafiło
|
|
Iza musisz brać pod uwagę, że złodziej może wogóle nie wchodzić na 4lomza VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |