poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skradziono w Kauflandzie aktówkę z dokumentami szkolnymi

Kto widział kradzież aktówki z dokumentami w okolicy wody Żywiec z wózka z zakupami? Aktówka wygląda jak torba z laptopem, jednak w środku są same szkolne dokumenty. proszę o ich zwrot, bo nikomu się nie przydadzą do informacji w Kauflandzie. W sklepie jest monitoring i jutro będę znała sprawcę zarówno ja, jak i Policja.

iveg810@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skradziono w Kauflandzie aktówkę z dokumentami szkolnymi

to mógł zrobić tylko jakiś niedorozwinięty slams, skupiaj się szczególnie na brudasach w opierdzianych dresach

Skradziono torbę z dokumentami szkolnymi ok godz. 19.30 w Kauflandzie z koszyka z zakupami. proszę o zwrot.

tel. 502835182

iveg810@wp.pl

Pewnie złodziej teraz przed komputerem odpoczywa i czyta to forum.

Torbę niech sobie weźmie, ale dokumenty niech zwróci, skoro go ta torba skusiła...

502835182

Szkolne dokumenty nikomu się nie przydadzą, więc jestem w stanie zrozumieć pokusę laptopa, ale nie dokumentów... Proszę o ich zwrot. W sklepie jest monitoring. lepiej jest chyba więc dobrowolnie oddać nawet same dokumenty. I nie niszczyć ich. Złodziej też powinien mieć odrobinę kultury, a nie wandalizmu

502835182

Co za chamstwo się szerzy! Nie dość że okradają sklep, to jeszcze za ludzi się biorą. Mam nadzieję że szybko tego kogoś znajdą i dostanie nauczkę! Współczuję Poszkodowanej. Pozdrawiam

W sklepie nie ma monitoringu niestety...

...

Ażeby nie było spamu... odp na Twój post znajdziesz w innym dot, tego samego tematu poście

Wszyscy wiedza ze w Kauflandzie nie ma kamer...

Wszyscy... to znaczy TY...Wniosek z tego, że co najmniej kilka razy udało Ci się coś ukraść.. a to, że nie zostałeś złapany ... to tylko dobra wola Dyrekcji...Licz siuę więc z tym, że w dzisiejszych czasach... Dobry Brat... to norma...

heh obrazajac uzytkownikow tego forum nic nie zdzialasz. ja nie jestem zlodziejem i dobrze wiem ze nie ma w kauflandzie zadnych kamer (nigdy nic nie ukradlem) Twoje wypowiedzi swiadcza tylko i wylacznie o twojej glupocie bo: po 1 piszesz ze beda nagrania na policji kiedy nie ma tam kamer, po 2 oskarżasz zwyklych forumowiczow ze niby kradna i dlatego wiedza ze nie ma tam kamer.

Nie mam 14 lat

Izabela S co Ty robisz. Uspokoj sie kobieto i nie ublizaj porzadnym ludziom.

...

Ja nic nikomu nie ukradłem i wiem że tam nie ma monitoringu.
Ale w Twoich oczach jestem też złodziejem ....

Iza nie strasz tylko na policję.

Dziewczyna myślała, że wyroluje łosia i wkręci mu, że mają tam monitoring i się wystraszy, a wy zepsuliście zabawę :P Wystarczy przejrzeć jakiekolwiek posty od kałlandzie i wiadomo, że tam kamer nie ma.

Poprawka. Autorka w innym temacie napisała, że odzyskała wszystko. To pewnie dzięki monitoringowi :)

Zbychu nie musisz kraść wystarczy, że głosujesz na peło i jesteś w naszych oczach jeszcze gorszym od złodzieja :D

Nie ma kamer , kiedys chcieli mi wmowic ze cos ukradlem , sprawa skonczyla sie w sadzie , oczywiscie siersc mowila ze maja mnie na kamerach a ja na to wyje**ne bo tam nie ma , i sprawa zakonczyla sie przegrana systemu. Albo sam odda albo masz lipe , i nie mysl ze wyrolujesz zlodzieja takim podstepem "maja cie na kamerach" , pokaz mi te kamery to pogadamy...

4fun tam co jakis czas wylapuje ochroniaz jakichs mlodych chlopaczkow i wkreca im ze kradli... Wiem to z porzadnego zrodla.

...

Pani chyba z **** pozamieniala sie na rozumy! W takim razie ja teraz moge osarzyc Pania o nazwanie mnie "zlodziejem". Pasuje?

Czesio czyżbyś był moherem ??? Przyznaj się który to Ty ???

http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI

Czesio nie jest moherem,jest jedynie w pewnym sensie ograniczona osoba....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org