Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca maturalna |
mam z poprzedniego roku prace maturalna o kobiecie w utworach literackich(Pan Tadeusz, Nad Niemnem, Chłopi) moge nie droga ją odstąpic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca maturalna |
ja mam motyw w milosci w mitologi greckiej tez moge opchnac ..
|
|
a ja posiadam taki temacik : Apokalipsa polskich żydów w przekazach literackich i filmowych. Zainteresowanych proszę o kontakt : 32046377. Również może się przydać jako pomoc w pisaniu podobnego tematu
|
|
ja również mam temat: obraz domu rodzinnego na podstawie wybranych utworów. jeśli ktoś zainteresowany prosze pisać na gg: 548915 :) pozdrawiam :)
|
|
ja takze mam prace maturalna na temat:" Rożne koncepcje patriotyzmu. Scharakteryzuj je na podstawie literatury romantycznej i pozytywistycznej".
|
|
haha jak bazar do wyboru do koloru .
|
|
Tez mam taka
|
|
To ja się również dołączę :) temat: "Przedstaw wizerunek uwodzicielki w utworach literackich z różnych epok." ;)
|
|
to i ja dorzuce "poezja jako podstawa myzuki. Omow na wybranych utworach poezji wspolczesnej" nawet plyte z prezentacja muzyczna dorzuce :P
|
|
Równiez mam do sprzedania gotowe prezentacje maturalne zj .polskiego wraz z bibliografią i planem prezentacji: 1.Buntownicy i konformiści. Zaprezentuj wybranych bohaterów literackich i oceń ich postawy. 2.Obraz żniw w literaturze i sztuce wybranych epok. Omów na wybranych przykładach. 3.Praca miernikiem wartości człowieka w utworach literackich. 4.Przedstaw różne postawy ludzi młodych wobec otaczającego ich świata. 5.Rzeczywistość obozowa w ujęciu T. Borowskiego, G. Herlinga – Grudzińskiego, Z. Nałkowskiej. Porównaj sposób przedstawienia problematyki piszę także prezentacje maturalne na zamówienie tel. 796278186 MM
|
|
a ja mam prace maturalna na temat : Dramat polskiego emigranta w literaturze romantycznej i współczesnej. Przedstaw zagadnienie, odwołując się do wybranych dzieł literackich. jak cos to 1399054 gg
|
|
a ja mam Codzienność jako temat literacki ale nikomu nie oddam :) ---------------------------------------------
|
|
ja mam prace na temat:Motywy zbrodni i kary w literaturze agata-pupik@wp.pl
|
|
Posiadam pracę na temat: Młodość jako czynnik determinujący życie bohatera. Rozwiń na wybranych przykładach literatury XX wieku.
|
|
Ciekawe czy jacyś nauczyciele j. polskiego czytają ten temat :)
|
|
niech czytają, nauczyciele też biorą w tym udział ---------------------------------------------
|
|
Autor: #Madlen# (---.lomza.mm.pl) Data: 07-10-11 14:58 To ja się również dołączę :) temat: "Przedstaw wizerunek uwodzicielki w utworach literackich z różnych epok." ;) Hej . Potrzebuje pracy właśnie na ten temat. Jak mogłabym się z tobą skontaktować?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |