Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nwsp Bialystok |
Witam! Szukam osoby, ktora moglaby udzielic mi kilku inf na temat NWSP w Bialymstoku, typu gdzie znajde plan, na ktorym zaznaczona sa sale, w ktorych odbywaja sie zajecia oraz inf gdzie znajde inf o tym, do której grupy zostałam przydzielona. Proszę o pomoc, ponieważ w sobotę mam pierszy zjazd, a' przejma' Pani z dziakanatu przez telefon niechciala mnie o tych sprawach poinformowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nwsp Bialystok |
hej, plan zajęć znajduję się na stronie internetowej szkoły http://www.nwsp.bialystok.pl/studia/plan-zajec/lang-pl , natomiast numery sal są na planie zajęciowym, który wysi na tablicy ogłoszeń w szkole. Co do grupy to musisz chyba telefonicznie się dowiedzieć. W dziekanacie jest tylko 1 pani, która jest poprostu "przemiła", więc postaraj się dodzwonić kiedy jej nie będzie, bo nie dowiesz się w której grupie jesteś.
|
|
jaka szkola tacy pracownicy
|
|
W dziekanacie zazwyczaj siędzą 3 panie nie jedna. Są niechętne do informowania o czymkolwiek. A w której grupie jestes to znajdziesz to rownież na tablicy ogłoszeń bądz przy dziekanacie na tych tablicach. Ale w obowiązku tej pani leży by poinfomować studenta o tym w której grupie jest.
|
|
Podzial na grupy jest wywieszony w szkole!!
|
|
Wszystkie potrzebne informacje będą na tablicy zaraz przy wejściu do budynku (czy to JP czy na Hetmańskiej), i plan, i numer sali, i podział na grupy...Dorośli ludzie, a mam wrażenie, że panikują ;p Spokojnie -wszystko będzie ok.
|
|
a jedziesz autem do Białego? i masz może 2 wolne miejsca?
|
|
jadę autem:) mam wolne miejsca:)
|
|
tylko, że my na WSAP to jakbyś nas tam odwiozła to miło by było, bo nie orientuje się w mpk heh :) a o której konczysz w oba dni?
|
|
Jadę razem z mężem:) on tam studiował więc nie ma problemu:) w sobotę 20.20;/ w niedzielę 16.40
|
|
dzięki za miłe chęci ale już znalazłam transport :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |