Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakiego instruktora polecacie w Osk Ferenc |
Zapisałam się na kurs do osk Ferenc niedługo będę miała jazdę i nie wiem którego instruktora wybrac bo mam taką mozliwość. Którego polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakiego instruktora polecacie w Osk Ferenc |
ja polecam Radka:) bardzo fajny instruktor wszystko wytłumaczy, nie krzyczy, o wszystko mozna zapytac. Ja z nim jezdzilam i było super zdałam za pierwszym razem:) Polecam!!!
|
|
Radek sam jezdzic dobrze nie umie he he ![]()
|
|
A co myślicie o Tomku Polkowskim?
|
|
nie zmienia bielizny i skarpet wiec czasem jest duszno w samochodzie, ale co kto lubi.
|
|
A co powiedział Ci o tym ze nie zmienia he
|
|
Pan Marcin dobrze uczy ale wiesz każdy z nas jeżdził u jednego tylko więc sama rozumiesz że ciężko doradzić
|
|
klaudyna, po prostu nos wykręca... tu nie trzbe słów.
|
|
Jurek Zanklewiak.Swietnie wyszkoli jak efektownie wchodzic z piskiem w zakret i ruszac spod swiatel. Z nim nie bedziesz nudzila sie podczas nauki jazdy.
|
|
tylko nie radek!!! on nie umie uczyć,poprostu ma wyje.bane na to kto jak jeździ... nie polecam go!!! Lala22
|
|
Marcin i Tomek z tego co wiem to juz nie pracuja u ferenca. Polecalbym ci isc do kogos mlodszego, predzej bedzie sie fajnie jezdzilo i bez spiny ;)
|
|
Najlepszy jest Kazmierz na kat C u ferenca .. to juz poprostu brak slow . ![]()
|
|
Polecam Pana E.Truszewskiego. Doskonały instruktor, konkretny, wie czego chce od kursanta. Duża cierpliwość, uczy dokładnej jazdy
|
|
ja polecam p. Marcina K ale nie wiem czy on tam jeszcze pracuje, człowiek konkretny, świetnie tłumaczy i bardzo cierpliwy w tym co robi.
|
|
Radek jest spoko , polecam
|
|
aktualizuję temat. wczoraj po raz kolejny nie zdałam prawka, więc postanowiłam zmienić instruktora:D wpadłam na pomysł, że ferenc może być ok skoro tak wiele osób go poleca. i tu moje pytanie: którego instruktora polecacie? którego zdecydowanie byście odradzali? proszę was o pomoc:)
|
|
jak myślicie, z młodszym instruktorem jeździ się bardziej tak hmm na luzie???? czy u ferenca takich mają?
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120207/REG20/754276667 z drugiej jednak strony osk ferenc nie znalazł sie na wyżej wymienionej liście...
|
|
Na liście nie znalazły sie największe OSK z Łomży takie jak Kamiński,Borawski,Ferenc bo jak mają wszystkie kategorie szkolenia i najwięcej osób to wiadomo im wiecej kursantów tym zdawalność niestety spada...a poza tym ten "pseudo-ranking" tyczy sięm tylko kat.B...
|
|
a dzwoncie do CHARCZUKA! facet wiem nerwow nie ma"))) syn za pierwszym podejsciem zdal. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |