Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradca odchodzi od prezydenta Czerniawskiego |
Doradca odchodzi od prezydenta Czerniawskiego.........- Bravo w końcu niech po wypieprza tych przydupasów - ale to za mało !!!! Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradca odchodzi od prezydenta Czerniawskiego |
akurat ten pan był bardzo pro-uchodźcki więc dla miasta wg. mnie to bardzo dobrze ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ja tam nie wiem o co chodzi(niby haha),ale chyba łomżyniaki jak wszystkie durne ppppolaki same se strzelajo samobója. Jak starszy pan nie wie jak zarządzać miastem, to czego obiecuje cuda na wyborach, a duraki głosują nie pamiętając nawet o przeszłości tego kandydata? Komuna upadła, smród po niej pozostał, głupota nie umiera. Dajcie szansę młodym, nieuwikłanym w przeszłość, a wykształconym przyszłościowo ludziom zanim skorzystają z otwartych granic, czy też nowej loterii do USA. Toniemy "towarzysze" bo jak ostatni doradca odejdzie, to chyba nawet pierestrojka nie pomoże. Wtedy wybierzemy B. i będzie może 8 doradców itd... Może niedługo podłączą Łomżę do Zambrowa i wtedy będzie dobry gospodarz, bo oni od lat lepiej sobie radzą. karturo
|
|
Pan Babiel będzie robił w poważnym ogólnopolskim miesięczniuku Przecinek. Dla wszystkich zainteresowanych zaznaczam że bezpłatnym :) Podaję link: http://www.przecinek.org/ zachęcam :)
|
|
Jak Babiel został doradcą, to dałem mu kredyt zaufania i nie krytykowałem, obiecując, że odniosę się do jego dokonań lub ich braku po pewnym czasie na to pozwalającym. Teraz mogę i powiem, że dobrze, że odchodzi. Poza mądrzeniem się w kablówce i byciu takim niby trendy, proczeczeńskim gościem niczym nie zabłysnął. Mam nadzieję, że nie wróci do ratusza, chyba, że jako petent.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |