Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pani Ania Ulińska, numer telefonu |
Witam, być może nie powinienem tak publicznie, na forum prosić o dane kontaktowe, jednak jestem zdesperowany i bardzo mi zależy. Posiada ktoś może numer telefonu bądź adres mailowy do pani Anny Ulińskiej, nauczycielki języka angielskiego w budowlance?Miałem kiedyś zarówno telefon, jak i maila, ale niestety usunąłem. P.S. Dodam, że dzwoniłem do sekretariatu, ale powiedziano mi, że nie mają odpowiednich uprawnień, by podać mi ten numer... *Pani Aniu, jeśli pani to w tej chwili czyta, proszę nie mieć mi za złe. Ja wiem, że pani bardzo ceni sobie swoją prywatność, ale naprawdę musiałem. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za wszystkie ewentualne kłopoty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pani Ania Ulińska, numer telefonu |
Zakochałeś się
|
|
660 454 098
|
|
Zbychu, a może tak powiedziałbyś skąd mógłbyś mieć ten nr? Bo jakoŚ ci nie wierzę:P Ehh ludzie to chyba nigdy się nie zmienią.
|
|
I co jeszcze chcesz wiedzieć ??? Bo jak już się rozpisze to chcę odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania :-)
|
|
ha ha. Niestety ja nie mam ochoty na ironiczne stwierdzenia i głupkowate żarty. Pomoże mi ktoŚ?
|
|
chłopie, skoro podajesz imię i nazwisko babki, informację o miejscu pracy i inne szczegóły to może sam byś się przedstawił i podał nr telefonu!? i oczywiście sądzę, że pani Ania powinna ci ostro zmyć łeb za taki temat na forum, głupota ludzka nie zna granic...
|
|
Podałem nazwę szkoły, bo pomyślałem, że może któryś z byłych lub obecnych jej uczniów ma jej maila. Usia! Po co się wtrącasz, skoro nie potrafisz pomóc? Co Ty wiesz o moim życiu? Co Ty wiesz? Za przeproszeniem guzik! Myślisz, że prosiłbym o takie szczegóły, gdyby ta sprawa nie była dla mnie tak bardzo ważna? Powinienem był przewidzieć, że ludzie nie potrafią wykazać się relatywizmem, a jedynie obsrywać wszystkich, obojętnie z jakiego powodu.
|
|
Zamykam temat.
|
|
hej jesteś jeszcze? Cyprian?
|
|
Jestem jestem... a co?
|
|
jakbyś się pojawił to napisz swojego maila to Ci wyślę, bo tak na forum to troszkę... niewypada :)
|
|
no wiesz co! człowiek tu z pomocą a Ty sobie olewasz, to chyba nie jesteś aż taki zdesperowany...
|
|
Naprawdę mogłabyś mi pomóc? cypriano517@o2.pl
|
|
za jakieś dwie sekundy looknij na pocztę :)
|
|
Dziękuję! Ostatecznie zamykam temat...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |