Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prywatny alergolog dzieciecy |
ma moze ktos nr do alergologa dzieciecego w lomzy, chodzi mi o wizyte prywatną. Słyszałam o Majewskiej, Poznalskiej.... Rodziców Proszę o namiary ... ewntualnie moze wiecie w jakie dni przyjmuja????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prywatny alergolog dzieciecy |
Dr Maksimowicz przyjmuje po wcześniejszejszym umówieniu telefonicznym.tel.604466396
|
|
Maksimowicz jest dobry możesz śmiało iść.
|
|
Maksimowicz jest dobry ale podobno u wszystkich dzieci widzi refluks, ja słyszałam o dr Mierzejewskim ale nie znam opinii na jego temat.
|
|
a właśnie, że nie u wszystkich dzieci widzi refluks...
|
|
chodzi mi tez o to zeby od razu zrobił testy z krwi na alergię pokarmową
|
|
Moja córka miała te badanie robione u nas w szpitalu, ale miałam skierowanie dziecka na oddział i tam je wykonali. Spróbuj przedzwonić do przychodni alergologicznej na Sybiraków i spytaj czy jest możliwość wykonania tych badan jeśli dziecko byłoby ich pacjentem. Przyjmuje tam ordynator oddziału dziecięcego dr Bandzul, to może ci coś pomogą. Wiem że wykonują tam testy skórne, co do tych z krwi to nie jestem pewna.
|
|
na sybirakow to trzeba czekac do konca 2012 roku na wizyte szybko to tlyko prywatnie wiem vo sama musz eumowic dziecko i do Mierzejewskiego idziemy tez prywatnie bo na fundusz tez za rok dopiero a prywatnie u niego kazdego dnia mozna 80zl wizyta
|
|
Na testy skórne możesz śmiało iść do Mierzejewskiego, z krwi u niego na miejscu nie robią, chyba tylko w szpitalu. Niestety musisz mieć świadomość, że alergia pokarmowa nawet taka dość silna nie zawsze wyjdzie w testach, tak było w przypadku moich dzieci (testy robione i u nas i w białym)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |