Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba |
Witam, czy ktoś z Was ma może nowy numer do Pani ginekolog dr. Ewa Załęska Numer który widnieje wszędzie to 606 416 156, jest on niestety niepoprawny. Pozdrawiam i dziękuję za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba |
Zawsze dzwonię pod ten nr i jest ok!!!!
|
|
ten numer jest poprawny. Jednak jeżeli Pani dr nie przyjmuje albo ma urlop to go wyłącza
|
|
Teraz Pani doktor jest na urlopie!! h0jowe forum
|
|
Witam, czy Pani doktor nadal jest na urlopie? W dalszym ciągu nie można się dodzwonić...?
|
|
Juz przyjmuje w gabinecie na ks anny. Lecz gdy nie ma jej w pracy telefon ma wylaczony bo jest to jej numer sluzbowy! h0jowe forum
|
|
Jestem z poza Łomży, czy Pani dr ma jakiś stacjonarny telefon ma w pracy? Jak można się umówić na wizytę?
|
|
proponuję zmienić panią doktor... widzę że od ponad dwóch tygodni próbujesz się do niej dostać i nic. Nie zdziw się, że nawet jeśli uda Ci się umówić to na miejscu się okaże że kilka innych osób jest umówionych na tą samą godzinę i sobie poczekasz:) Mi się to dwa razy zdarzyło i podziękowałam.
|
|
Nie no chyba musi być jakiś sposób, jeżeli ma się gabinet to na pewno jest jakaś możliwość wcześniejszego kontaktu a nie że kto pierwszy ten lepszy :) Czekam na info może ktoś ma kontakt do Pani dr.
|
|
To jest jak najbardziej poprawny numer, dzwoń do skutku, być może w chwili gdy dzwonisz pani doktor ma pacjentkę i nie może odebrać. Albo to nie są godziny przyjęć i telefon jest wyłączony. Na NFZ dr. Załęska przyjmuje w godzinach: poniedziałek 10.00 - 16.00, wtorek 8.00 - 15.00, środa 13.00 -18.00, czwartek 8.00 - 15.00. Przyjmuje też prywatnie, ale nie pamiętam w jakie dni i w jakich godzinach. Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby kilka pacjentek było na tę samą godzinę, czasami trzeba zaczekać jak jest małe opóźnienie, poza tym wchodzisz, pytasz która pani w poczekalni ma na którą godzinę i już, nie ma przecież zasady, że kto przyjdzie pierwszy ten pierwszy wchodzi. Pozdrawiam :) ...........................................
|
|
Mi też sie taka sytuacja nie zdarzyła. h0jowe forum
|
|
no mi się to niestety dwa razy zdarzyło, niby nieporozumienie ale sporo nerwów mnie to kosztowało, zwłaszcza w ciąży....
|
|
No próbuje od 8:30 , tel wyłączony nadal :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |