Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz ortopeda w Łomży - prywatnie |
Witam. Czy znacie lekarza ortopede w Łomży ktory przyjmuje prywatnie, w tym robi prześwietlenia. Brak możliwości normalna droga z powodu braku ubezpieczenia. Ewentualnie koszt wizyty u lekarza + prześwietlenie w szpitalu itp - jaka cena?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz ortopeda w Łomży - prywatnie |
Golaszewski 70 chyba zl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx Gdzie tego lekarza znajde? No i za co te 70zl? Za pogawedke czy przeswietlenie? Cena niska tylko nie wiem za co ?!
|
|
acer, przynajmniej niedawno tak bylo Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Golaszewski jest naprawde dobry. Mi pomogl bardzo. Na Kazanskiej w ciagu sklepow pierwszy blok od szpitala. ...
|
|
W tej chwili Gołaszewski przyjmuje w prywatnym gabinecie na Kazańskiej, w takim trójkatnym bloku koło Sybiraków. Chyba 25, ale glowy nie dam. Obok jest sklep Podgórz i piekarnia Kraski. Na tabliczce przy drzwiach znajdziesz numer telefonu. Ma wlasne USG, byliśmy tam z małym dzieckiem, w cenie wizyty było USG bioderek, więc raczej nic się nie zmieniło.
|
|
Ja również polecam dr Gołaszewskiego, tylko że za wizytę zapłaciłam 90 zł w dokładnie rok temu, oczywście z badaniem USG.
|
|
Eskulap, na Alei Piłsudskiego - nr tel. (86) 215 27 40 Przyjmuje dr Marczuk. Przypuszczam, że można też odpłatnie zrobić RTG. Nie wiem czy przyjmują od ręki, ale zawsze można spróbować :) Pozdrawiam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |