Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki internet stacjonarny najlepszy ? |
jak w temacie ... okolice skeat parku... jakie firmy sa dostepne do podlaczenia łącza ? z tego co wiem to jest ist i multimedia czy znacie jeszcze jakies...? bardzo bym prosil o szczere i normalne odpowiedzi na temat...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki internet stacjonarny najlepszy ? |
IST: szybkie łącze symetryczne, niski ping, pierdoły typu DC++, stabilna (odpukać) dostawa usługi.
|
|
jak masz mozliwosc zalozenia ist to sie nie zastanawiaj.
|
|
ale ist ma tylko 254 512 lub 20mb mi by wystarczylo 1 lub max 2 mb i cos tanszego
|
|
niestety nie mam mozliwosci podlaczenia ist, czego zaluje, wiec nie powiem, ale czy to nie jest przypadkiem tak, ze te 20to max i na zasadzie ile udzwignie tyle poleci i stawka jest jedna?
|
|
IST ;))
|
|
Autor: P.A. (---.opera-mini.net) Data: 04-10-11 21:34 niestety nie mam mozliwosci podlaczenia ist, czego zaluje, wiec nie powiem, ale czy to nie jest przypadkiem tak, ze te 20to max i na zasadzie ile udzwignie tyle poleci i stawka jest jedna? to jest taka zasada, ale w praktyce z reguły nie schodzi poniżej 16 down. i 8 up (ale to i tak musi być środek deszczowej niedzieli...). wynik bieżący:
|
|
Ja tam niemam neta a też działa :)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sz0dWjY_VuA :))))
|
|
niech bierze IST, multimedia muli
|
|
Ist mogło by pomyśleć nad internetem "radiowym" bo w kablowym już są niezwyciężeni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |