Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akcja społeczna-zróbmy zamiesanie |
nie wiem czy wiecie ale została zinicjowana "akcja zróbmy zamieszanie" jej celem jest społeczny protest przeciwko PO i PiS i ich wojnie bądzmy tymi którzy zaprowadzą pokój w wojnie polsko-polskiej głosujmy na małe partie aby weszły do sejmu cel akcji to oddanie głosu na NOWĄ PRAWICĘ, PJN,RP,ORAZ PSL, SLD Łomża też niech zrobi zamieszanie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akcja społeczna-zróbmy zamiesanie |
Tak, oczywiście. Wyłączmy mózgi i włączmy działanie tłumu- pies przewodnik pierwszy a reszta hordy za nim. Róbmy to, co jakiś lider jakiejś małej partii chce, bo ma taki pomysł na swoją kampanię. Dajmy się kierować tym razem małym. Zrób zamieszanie. I do przodu. Hurrrrrrrrraaaaaaaaaa! Ja dziękuję, takie akcje mnie nie interesują.
|
|
EDEK55 CO MASZ W DŁONI EDZIA. Za robienie "zamiesania" posadzą cię jak Starucha i innych kiboli. Zamiast męczyć Edzia i pisać jakieś pierdoły, zajmij się czymś pożytecznym. Weź udział w akcji ZAMBA. Z pewnością nie wiesz co oznacza pojęcie AKCJA ZAMBA. Dlatego naprzód opowiem Ci taką oto anegdotę. Otóż, przywódca Rosji – Włodek Putin – pojechał na Kubę aby zachwalać Kubańczykom nowy, rosyjski system – taki neokomunizm czyli kapitalizm po rosyjsku. Przemawiał ci on do Kubańczyków zebranych w tym celu na stadionie w Hawanie. Co pewien czas wśród kubańskiej gawiedzi podnosił się tumult i zgiełk. W tym czasie kubańska gawiedź głośno wykrzykiwała słowo ZAMBA. Włodek Putin nie wiedział co oznacza kubańskie słowo ZAMBA. Ale jakieś przydupasy Putina wyjaśniły mu, że w ten właśnie sposób naród kubański wyraża swój zachwyt i aprobatę dla Włodzia Putina. Po pewnym czasie Włodek Putin ogłosił przerwę aby gawiedź na stadionie mogła odpocząć. Korzystając z przerwy Włodek Putin poszedł do kibla aby się odpryskać. Kubańczyk odpowiedzialny za obsługę toalety zobaczył niechcący jakiego Putin ma fiuta i rzekł łamanym językiem rosyjskim – … taki wielki człowiek, a mieć takiego małego ZAMBĘ. Teraz z pewnością już wiesz jak Ty możesz przyłączyć się do akcji ZAMBA. Ja taką akcję prowadzę przez całe życie. Ty możesz zacząć już teraz. Pamiętaj, cokolwiek każe Ci rząd, Ty na to odpowiadasz – ZAMBA. Rząd każe Ci zapinać pasy podczas jazdy samochodem – Ty mówisz – ZAMBA. Rząd mówi Ci – udział w wyborach jest Twoim obywatelskim obowiązkiem – Ty na to – ZAMBA. Rząd mówi Ci – płać PIT-y, CIT-y i inne VAT-y – Ty na to – ZAMBA. Cokolwiek mówi Ci rząd lub inne urzędasy – Ty na to odpowiadasz – ZAMBA. Możesz skopiować ten tekst i rozpowszechniać go, gdzie tylko chcesz. Wysyłaj ten tekst do znajomych, wysyłaj do mediów, zamieszczaj w internecie, drukuj i rozklejaj na murach, itp. Pamiętaj – Twoja wolność zależy od ZAMBY. No to ZAMBA. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
SLD i PSL małymi partiami? buahahaha. dzieci fejsbuka, wstańcie od monitorów, k.rwa.
|
|
ja głosuję na makumbę
|
|
Taka właśnie jest prawica. Skłócona i jeden wart drugiego;/
|
|
Głosowanie na małe partie z małym poparciem to najlepszy sposób żeby wygrał ten kogo większość ludzi najbardziej sie obawia :). Lepiej głosować na konkurencję, by wygrało mniejsze zło. Sama jestem za pewną partią z małym poparciem, ale mój głos na nich nic nie da, a w pewnym miejscu moze go zabraknąć. Niestety wybory to też matematyka. Liczyć trzeba.. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Kania niestety ma racje, a tak w ogóle to bardzo proszę MODERATORA o przeniesienie tego wątku do Politycznego. [bez odbioru]
|
|
Załóżmy partię onanistów - parlamentarna większość gwarantowana. Tylko kogo na prezesa tej partii ? No i jaki taka partia ma mieć program ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |