Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
starsza pani koło lidla |
Dziś byłam w lidlu,tym koło dworca pks.Przed drzwiami,koło wózków siedziała starsza pani z psem.Obok niej były zakupy.Kilka tygodni temu jak byłam w lidlu ta pani też tam siedziała.Zastanawiałam się,czy zakupy zrobiła sama,czy żebra.Ona jest bezdomna ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: starsza pani koło lidla |
Nie wiem, ale jest prawie codziennie. Nigdy nie widziałem żeby prosiła kogoś o pieniądze
|
|
Ona nie żebra i ma dom. Chyba tam spedza swój czas.
|
|
Pomaga psu pilnować Lidla.
|
|
Pomaga Lidlowi pilnować psa.
|
|
|
Autor: wolny niewolnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-10-11 21:04 starszy pan w biedronce...mloda pani przy kościele.... co to kurw...a za temat? ZAPOŻYCZĘ: HU...OWE FORUM może nie uwierzysz, ale to prawda: spójrz w prawy górny róg monitora - jest tam taki mały, magiczny krzyżyk: [x]. jak go klikniesz, to twoje i innych życie stanie się lepsze. trochę jak czary, ale wypróbuj. pozdrawiam.
|
|
franio30 Popieram :-)
|
|
Ta pani nie żebrze. Ma swój dom. A przychodzi zazwyczaj wieczorami. Czasem kogoś poprosi, by pomoc jej w zakupach. Wiem, że potrzebuje butów na zimę.
|
|
Ta Pani siedzi spokojnie, niekogo nie zaczepia, nie prosi o pieniadze. Widywalem ja dosyc czesto - prawie zawsze gdy bylem w lidlu - pora dnia bez znaczenia, dzien tygodnia rowniez. Raz robile przede mna zakupy - bycmoze nie najpotrzebniejsze - w tym coca cola, czekolady czy lody. Ale w zasdadzie co mnie to interesuje? Tak czy inaczej warto Jej dac kilka zlotych.
|
|
co za bzdury nikola, ta pani potrzebuje pomocy. W czasach jej młodosci każdy mógł pracować jeśli tylko miał na to ochotę. Ta pani może nie miala ochoty dlatego stoi teraz pod sklepem śmierdząca i wzbudza litość. Panie, kóre pracowały rzadziej robia sobie zakupy za skromną emeryturę. Mają jednak te minimum na utrzymanie.
|
|
Ta pani to emerytka. Kupuje za swoje, nikogo nie prosi o pieniądze. Jest osobą samotną .... sama możesz z nią porozmawiać, dlaczego tam jest. ... zachęcam do pomagania osobom samotnym, starszym... Nie ocenia się ludzi po wyglądzie.
|
|
Jeżeli jest emerytka i kupuje za własne pieniądze to dlaczego nie używa mydła??? Przy wejściu tam gdzie ona stoi roztacza sie straszny fetor. Starsza to nie znaczy że nie może się umyć, to nie jest osoba niedołężna o która musi zadbac ktos inny.
|
|
moze lubi jak od niej smierdzi
|
|
no właśnie,ładnie od tej pani nie pachnie,dlatego pomyślałam,że może bezdomna.Nikogo nie zaczepiała,ale jest bardzo smutna.
|
|
No proszę. I tym oto sposobem owa pani stała się sławna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |