Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga fotoradar |
Panowie straznicy ulokowali swój przenosny radar na skrzyżowaniu zawadzkiej i katyńskiej wiec noga z gazu!!! a swoja droga dwno ich tu nie było szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga fotoradar |
a to cwaniaki:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wycjągacze pieniedzy lobuzy i siedzą we 2 w samochodzie tak pracują a małolaty palą niewiadomo co pod szkołą
|
|
dziwne, że rodzice nie zainteresuja się co palą, przecież narkomana łatwo rozpoznać. Njwygodniej zająć się sobą a wychowanie dzieci powierzyć różnym, najlepiej niewygodnym instytucjom.
|
|
Julia nie wszyscy rodzice wiedza jak rozpoznac... Zazwyczaj jest tak ze ojciec i matka haruja po parenascie godzin a dzieciak chodzi za zmyslami i co zrobisz...? ...
|
|
A panu "szpenio" dziekujemy za zyczliwosc ;] ...
|
|
to prawda ale jednak trzeba miec czas dla dzieci. W końcu okazuje się, że masz żal, ze nie miałeś dla kogo tak harować bo dzieciak sie stoczył. Żadne pieniadze tego nie naprawią, uwierz, wiem coś o tym
|
|
pan Szpenio dba o bezpieczenstwo w ruchu drogowym teraz kazdy zwolni jadac tam a przeciez o to chodzi w akcji stawiania fotoradaru bo przeciez chodzi o bezpieczenstwo a nie o zarobek nieprawdaż? :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
RADAR straży miejskiej - kolejny przykład jak w szybki i prosty sposób czyścic i tak już puste kieszenie społeczeństwa. Bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie powie, że takie działanie ma na celu poprawienie bezpieczeństwa.
|
|
zarobek od frajerow to sie zgodze, skoro jestes frajer i debil to placisz... zal powinienes miec tylko do siebie;)
|
|
powerfulpk - jazda zgodna z przepisami i nie będzie uszczerbku w kieszeni .... a i bezpieczniej na drodze... Swoją drogą masz nierozsądne podejście bo właśnie takie działania mają na celu wyeliminować niebezpieczne zachowania kierowców a mandat to nie danina o która ktoś prosi - tylko kara, więc gdzie tutaj widzisz "prosty sposób na czyszczenie kieszeni"? Nie przekraczaj prędkości - nie będziesz płacił i nie będziesz miał do nikogo żalu! pozdrawiam jan111155
|
|
jakby komus na swiecie chodzilo o bezpieczenstow to by produkowali auta z max pred 50 km/h czy tam 90 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |