poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie oświadczyny

Drodzy Łomżyniacy. Za kilka tygodni planuję oświadczyć się swojej wybrance życia. Chciałbym aby ta chwila zapamiętana była przez nią na długo, toteż chciałbym aby owe oświadczyny nie były standardowe. I tu pytanie do Was.
Może Wy macie jakieś nowe pomysły aby ten dzień jeszcze bardziej został przez ukochaną zapamiętany?
Bardzo proszę o poważne wypowiedzi :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie oświadczyny

... moze jak pytasz o takie sprwy na forum to za wczesnie na oswiadczyny ???

I tak zapamieta ten dzien na zawsze:) niezaleznie od tego co zaplanujesz Pamietaj ze to ma byc Wasza chwila;)
Myśle że nie pwoinno to byc cos po czym ona by zaczeła podejrzewać ze to chodzi o oswiadczyny ..typu elegancka kolacja w restauracji.. jeśli masz rodzeństwo zaanagzuj je w to.. chodzi o to że
Zabierz ją na spacer (nie jest wcale tak zimno jeszcze)
potem zapros ja do siebie... a wtym czasie gdy bedziecie na spacerku niech ktos z Twojej rodziny u ciebie w pokoiku ustawi stoliczek i wino i cos do jedzenia nawet pizza;) i oczywiscie Kawiaty tez:)
mysle ze kompletnie by sie nie spodziewała;)
a byłaby to dla niej niespodzianka;)

"Dar mowy dany jest każdemu,
dar madrości nielicznym.."

Dlaczego tak uważasz? Ciekaw jestem jakie pomysły mają Łomżyniacy. Ja swoją wersję już mam natomiast może ktoś poda lepszy pomysł...

Zrób tak i zapamięta do końca życia:):)
http://www.wgrane.pl/35dad9c9f799f84848157084364de404

Mysle ze pierw oswiadczyny, a potem seks w autobusie. Co trzeba miec w glowie zeby pytac sie o to na TYM forum... ehh

...

niezapomnij jej paczke erosow w prezencie dac jesli wyjedziesz gdzies na pare dni.

Chłopie jak nie wiesz jak się oświadczyć i pytasz o to ludzi na forum to tego nie rób. Ty dobrze masz z główką alby.

zapytaj się kmicica co trzeba zrobić :-) : zakłądam że odpowiedział by że powinniścię pop...dolić wspólnie na kolanach na romantyczną baśniową pielgrzyme do lichenia a potem reszte życia leżeć krzyżem i nadstawiać dupy klerowi

pamientaj o tym, że oświadczyny to najpiękniejszy dzień w życiu kobiety. Napewno go zapamienta :)

Mam pytanie jeszcze do zalozyciela tematu. Sadzac po Twoim nicku zapewne masz 18 lat, wiec pytam : pewnie wpadles z nia, tak.? Bo teraz zazwyczaj jest tak ze ten co skonczy 18 lat ma juz dwojke dzieci i zone... Co to sie dzieje na tym Swiecie :/

...

jestem na 4lomza ponad 6 lat więc nie twój biznes ile mam lat. nick jest stary i sie nim nie sugeruj. Nie jestem z tych co zaliczają wpadki.... więc nie sądź człowieka jak go nie znasz...

Na pewno macie wspólne sentymentalne miejsca wspomnienia daty itp itd, jeśli Twoja wybranka jest sentymentalna nie musi odbyć się to wcale w drogiej restauracji przy drogim żarciu, to zbyt pospolite. Może fajnie byłoby, gdyby odbyło się to w miejscu Waszego pierwszego spotkania lub coś w tym stylu.

a ja mialem wszystko zaplanowane, a moja nazeczona na dwa dni przed oswiadczynami sie rozchorowala... Lezala w pizamach a ja wparowalem z kwiatami i pierscionkiem i prosilem o reke na lezaca, a nie kleczac :P i uwierz, ze to bylo zdziwienie... Mysle, ze mozesz do niej wpasc niespodziewanie o 6-7 rano i obudzic ja z kwiatami, a pierwsze jak otworzy oczy to bedzie zonk.. Niestety, ale Lomza nie daje za duzo opcji do manewrow, nawet restauracji nie ma konkretnej do tego.

Nie przejmuj się nie pochlebnymi opiniami innych, osądzają ludzi po sobie,
dobrze że pytasz o to, sam się zastanawiał jak to zrobić, tyle się tego ogląda jak ktoś robi to w filmie, albo jak ktoś się tam gdzieś oświadczył

ja jestem po i powiem jedno, nie ważne jak to zrobisz i nie ważne gdzie, jeżeli wybranka już dorosła to jej i tak będzie bez znaczenia jak to będzie wyglądało, dla niej i tak będzie najszczęśliwszy dzień w życiu, lub jeden Z.

Powodzenia i pozdrawiam.

skubi18 - czytaj bardziej ze zrozumieniem. W mojej wypowiedzi jest uzyte slowo ZAPEWNE. Wiec nie unos sie. Jesli jest tak jak mowisz to spoko :)

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org