Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie oświadczyny |
Drodzy Łomżyniacy. Za kilka tygodni planuję oświadczyć się swojej wybrance życia. Chciałbym aby ta chwila zapamiętana była przez nią na długo, toteż chciałbym aby owe oświadczyny nie były standardowe. I tu pytanie do Was. Może Wy macie jakieś nowe pomysły aby ten dzień jeszcze bardziej został przez ukochaną zapamiętany? Bardzo proszę o poważne wypowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie oświadczyny |
... moze jak pytasz o takie sprwy na forum to za wczesnie na oswiadczyny ???
|
|
I tak zapamieta ten dzien na zawsze:) niezaleznie od tego co zaplanujesz Pamietaj ze to ma byc Wasza chwila;) Myśle że nie pwoinno to byc cos po czym ona by zaczeła podejrzewać ze to chodzi o oswiadczyny ..typu elegancka kolacja w restauracji.. jeśli masz rodzeństwo zaanagzuj je w to.. chodzi o to że Zabierz ją na spacer (nie jest wcale tak zimno jeszcze) potem zapros ja do siebie... a wtym czasie gdy bedziecie na spacerku niech ktos z Twojej rodziny u ciebie w pokoiku ustawi stoliczek i wino i cos do jedzenia nawet pizza;) i oczywiscie Kawiaty tez:) mysle ze kompletnie by sie nie spodziewała;) a byłaby to dla niej niespodzianka;) "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Dlaczego tak uważasz? Ciekaw jestem jakie pomysły mają Łomżyniacy. Ja swoją wersję już mam natomiast może ktoś poda lepszy pomysł...
|
|
|
Mysle ze pierw oswiadczyny, a potem seks w autobusie. Co trzeba miec w glowie zeby pytac sie o to na TYM forum... ehh ...
|
|
niezapomnij jej paczke erosow w prezencie dac jesli wyjedziesz gdzies na pare dni.
|
|
Chłopie jak nie wiesz jak się oświadczyć i pytasz o to ludzi na forum to tego nie rób. Ty dobrze masz z główką alby.
|
|
zapytaj się kmicica co trzeba zrobić :-) : zakłądam że odpowiedział by że powinniścię pop...dolić wspólnie na kolanach na romantyczną baśniową pielgrzyme do lichenia a potem reszte życia leżeć krzyżem i nadstawiać dupy klerowi
|
|
pamientaj o tym, że oświadczyny to najpiękniejszy dzień w życiu kobiety. Napewno go zapamienta :)
|
|
Mam pytanie jeszcze do zalozyciela tematu. Sadzac po Twoim nicku zapewne masz 18 lat, wiec pytam : pewnie wpadles z nia, tak.? Bo teraz zazwyczaj jest tak ze ten co skonczy 18 lat ma juz dwojke dzieci i zone... Co to sie dzieje na tym Swiecie :/ ...
|
|
jestem na 4lomza ponad 6 lat więc nie twój biznes ile mam lat. nick jest stary i sie nim nie sugeruj. Nie jestem z tych co zaliczają wpadki.... więc nie sądź człowieka jak go nie znasz...
|
|
Na pewno macie wspólne sentymentalne miejsca wspomnienia daty itp itd, jeśli Twoja wybranka jest sentymentalna nie musi odbyć się to wcale w drogiej restauracji przy drogim żarciu, to zbyt pospolite. Może fajnie byłoby, gdyby odbyło się to w miejscu Waszego pierwszego spotkania lub coś w tym stylu.
|
|
a ja mialem wszystko zaplanowane, a moja nazeczona na dwa dni przed oswiadczynami sie rozchorowala... Lezala w pizamach a ja wparowalem z kwiatami i pierscionkiem i prosilem o reke na lezaca, a nie kleczac :P i uwierz, ze to bylo zdziwienie... Mysle, ze mozesz do niej wpasc niespodziewanie o 6-7 rano i obudzic ja z kwiatami, a pierwsze jak otworzy oczy to bedzie zonk.. Niestety, ale Lomza nie daje za duzo opcji do manewrow, nawet restauracji nie ma konkretnej do tego.
|
|
Nie przejmuj się nie pochlebnymi opiniami innych, osądzają ludzi po sobie, dobrze że pytasz o to, sam się zastanawiał jak to zrobić, tyle się tego ogląda jak ktoś robi to w filmie, albo jak ktoś się tam gdzieś oświadczył ja jestem po i powiem jedno, nie ważne jak to zrobisz i nie ważne gdzie, jeżeli wybranka już dorosła to jej i tak będzie bez znaczenia jak to będzie wyglądało, dla niej i tak będzie najszczęśliwszy dzień w życiu, lub jeden Z. Powodzenia i pozdrawiam.
|
|
skubi18 - czytaj bardziej ze zrozumieniem. W mojej wypowiedzi jest uzyte slowo ZAPEWNE. Wiec nie unos sie. Jesli jest tak jak mowisz to spoko :) ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |