Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień Chłopaka |
Kiedy obchodzi sie Dzień chłopaka?? są dwie daty dzisiaj czyli 30 wrzesnia i 10 marca. Jak wy sadzicie?;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień Chłopaka |
ja jestem bardziej przekonana co do daty 30 wrzesnia:)
|
|
30 wrzesnie od zawsze... 10marca wymyslili sobie jakis dzien mezczyzny i tyle. Bez sensu. Moze co niektorzy pozazdroscili kobietom w marcu.
|
|
10 marca!! bo w końcu mam w domu odpowiedzialnego mężczyznę, a nie chłopca :) i tego Wam kobietki życzę - prawdziwych mężczyzn, a nie chłopców.
|
|
30 września . Właśnie przyszła paczka z prezentem ;)
|
|
no własnie ja tez uwazam ze 30 wrzesnia:) dzieki za wypowiedz
|
|
Ciekawy jestem czy wybór prezentu zawsze bywa trafny?:) Czy chłopak, narzeczony, maż zawsze jest zadowolony z waszego upominku:))) Jak to mówią są gusta i guściki:D
|
|
Ja własnie kupilam prezent dla chłopaka zobacze czy okaże sie trafny czy nie hehe:) mam nadzieje że tak.
|
|
Właśnie zobaczymy jak mąż wróci z pracy i co powie
|
|
hmm... ja nie wiem jakie są gusta dzisiejszej młodzieży:( Ja bym chciał dostać kolekcje dvd "M jak Miłość" tylko nikogo takiego żeby mi ja wręczył:( Oj chyba na tyle znasz swojego chłopaka że znasz jego gust:)
|
|
Myśle że powinno być ok ale dokladnie bede wiedziala jak juz go dostanie he:)
|
|
Och każdy coś dostanie a JA jak zawsze spędzę ten świąteczny wieczór spędzę tak >>. tylko zamiast piwa będzie oranżada;)
|
|
heheh a to czemu tak?? trzeba miec lepsze podejscie do życia :0 a nie na kanapie przed tv z piwem:)
|
|
hmm.. czasami człowiek żyje problemami najbliższych:( A tu są fajniejsze koleżanki:) niż w realu:(
|
|
aha rozumiem ale moze czas zaczac zyc swoim zyciem a nie najblizszych:0 kazdemu sie cos od zycia nalezy :)
|
|
hmm... Sama pewnie byś chciała być niezależna w tym sensie ( pracować u siebie na siebie a nie u kogoś) mieć poczucie że jesteś nie zależna od nikogo? Jednym to przyszło z łatwością a drudzy wkładają w to dużo wysiłku i nie zawsze wiedza czy na końcu czeka ich sukces. A ludziom trzeba pomagać jak się da nielicząc od nich nagrody. Fakt nie każdy zasługuje na pomoc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |