Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozśpiewajmy i rozbujajmy piknikową |
UWAGAAA!!! Wszyscy którzy chodzą na piknikową trubune i są kibicami naszego Łks-u wyrzudżcie pestki weżcie szaliki i wkoncu zacznijcie dopingowac to jest wielka prosba, pokażmy wszystkim wielkim miastom calej polsce jak sie dopinguje, że chociaż łomża jest w polsce"c" ale sport jest na miare polski "a" a doping europejski. Prośba do ełkaesiaków dajcie ze trzech ludzi na piknikowa i pomózcie rozbujac pestkowe towarzystwo pokazaliscie na ostatnim meczu ze trzeba zachety nawet do fali potem pojdzie juz gładko piszcie kto jest za!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozśpiewajmy i rozbujajmy piknikową |
Cześć Ja jestem z piknikowej niech mi ktoś powie gzie kupić flary AZAZEL
|
|
moze w którymś ze sklepów wędkarskich w łomży, jeśli nie mają to pomogą i powiedzą gdzie kupić
|
|
jakbys znalazł sklep z flarami daj znac z chcecia tez kupie ja ze swojej strony tez bede szukał jesli nam sie uda zrobimy mały szoł
|
|
Ja uważam że powinno przynajmniej 10 ełkaesiaków zasiąść z piknikami i rozruszać towarzystwo.piknikom trzeba kogos kto by ich zagrzewał do dopingu i wtedy też im to dobrze wychodzi
|
|
A ja zwracam uwagę, że nie tylko piknikowa milczy (chociaż od pewnego czasu już nie :-) ). Kamienna też nie cała śpiewa, a jedynie w porywach w większej części niż połowa. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Jesli chodzi o kamienna to moze ełkaesiacy powinni by blizej srodka trybuny napewno po lewej i prawej było by głosniej a piknikowa,,, moze zbierzemy ekipe i na meczu zawołamy zeby ktos dołaczył do piknikow zeby rozbujac krzesełka " CHODŻCIE DO NAS CHODZCIE DO NAS!!!!!!!!"
|
|
lipeck1 masz racje !! popieram ten pomysl w 100000000000000000%
|
|
ptysiu_bawełna pozwolilem sobei wyslac ci cos na skrzynke pocztawa zobacz i moze spróbujemyt tak u nas
|
|
a jak myslicie dlaczego piknikowa nazywa sie tak a nie inaczej?! to ze caszami mlyn zarzuci " kto wygra mecz " a piknik odpowie , czy to ze caly stadion zrobi fale , nie znaczy wcale ze na krzeselkach ma byc drugi mlyn. chcesz dopingowac? podoba ci sie? chcesz zrobic jakis "szoł" (:|)? od tego jest mlyn! jescli czujesz ze chcesz sie w takie cos pobawic to zapraszamy! piknik jest piknikiem i to tyle. nie myslcie ze starszym ludziom na krzeselkach bedzie podobalo sie caly czas spiewanie, okrzyki, czy podnoszenie czterech liter by zrobic fale. ![]()
|
|
a tym bardziej Wy ani nikt inny nie jest od zarzucania nut, organizowania czego/kogo kolwiek, nikogo z was do czegos takiego nie upowazniono i mozecie se pogadac. chcecie spiewac? przyjdzie na mlyn. im wiecej osob z piknika bedzie przychodzilo do mlyna tym bedzie doping glosniejszy. jesli inni zobacza ze duzo ludzi sie przezucila na kamienną (chodzi tu o mlyn) to tez pojdą. a tak jesli bedzie robiona atmosferaa na pikniku to i z kamiennej bedą odchodzic na krzeselka, a w mlynie zostanie 10-30 osob i watpie zeby na pikniku doping wiecznie trwal. nic nie dzialac! pozdro Brygada Malarz :D ![]()
|
|
lipeck1 A masz jakis tekst ? bo wątpie że do niedizeli cos fajnego sie wymyśli Piosenka sie jeszcze sciaga napisze gdzieś za 10min. jak przesłucham i sciagne :)
|
|
lipeck1 no super to wyglada :)
|
|
ptysiu odbierz wszystkie
|
|
mi chodzi o ten mecz zeby jakos ta runde zakonczyc to wszystko a pomysłow mam troszke do realizacji i postaram sie na wiosne cos zaproponwac bo teraz ju zapozno poza tym na legii np nikomu nieprzeszkadza doping dwóch stron takze mysle ze cos takiego mozna u nas zainicjowac nawet proste : MŁYN ŁOMŻA!!!! KRZESEŁKA ŁOMŻA!!! I TAK PARE RAZY daj maila to pare pomysłów podesle
|
|
lipeck1 dzieki zafilmini naprade cool ale u nas niewiem czy tak bedzie ale badzmy dobrej mysli :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |