Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GDZIE KUPIĆ FLARY NA MECZ |
CZEŚĆ PROSZĘ O POMOC GDZIE MOŻNA W ŁOMŻY KUPIĆ FLARY NA MECZ??? AZAZEL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GDZIE KUPIĆ FLARY NA MECZ |
A co to te Flary ?
|
|
jesli to Ty jestes ten Misiek ze Skry to odezwij sie do mnie na kom i dam Ci namiary ale watpie zebyscie mieli juz na niedziele. (numer masz, przypomij se mecz u was - M...) ![]()
|
|
podaj swojego maila to ci napisze
|
|
oprawe organizuje jak wiadomo "pewna grupa", jakby kazdy, komu sie zechce kupil race i odpalal kiedy mu sie podoba, nie byloby tego efektu. panowalby chaos. skontaktuj sie z chlopakami, wtedy cos z tego moze wyjsc.. i race tez pewnie zalatwiliby troche tansze..
|
|
E'03 organizuje oprawy ale powiedz czy nie było by pieknie gdyby po strzelonej bramce na "piknikach"rozbłysło by kilka rac :) a co do tego lepiej daj chłopakom z E'03 kase bedziesz tez miał udział w oprawie :) Pozdrawiam wszystkich kibiców z młyna ":) Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali... ŁKS Łomża
|
|
a co do ptysia Ty chyba zawsze musisz sie wypowiedziec co ?? w kazdym temacie? nawet jezeli nie masz zielonego pojecia a dla ciebie specjalnie race vel. flary to to http://lkslomza.9x.pl/galeria/jesien05_wigry/race.JPG Jak chcesz to dam Ci maila skąd je mozesz wziąc bedziesz chodził i bujał :D Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali... ŁKS Łomża
|
|
Myślę, że ptysiu obsypany saletrą zmieszaną z cukrem mógłby robić za piękną flare... Pozdrawiam
|
|
Zrzutka forumowa?
|
|
Przyprowadźcie ptysia, ja załatwię 5kg saletry i 5kg cukru. Pozdrawiam
|
|
5 kilogramów to za mało ja proponuje żeby każdy z forumowiczów przyniósł po kilogramie od siebie na mecz. Dopiero będzie dobra flara. Ptysiu tylko masz się pojawić i byc gotowym do zabłyśnięcia, jak zresztą zawsze to robisz.
|
|
MrS ale chyba Ciebie niebędzie bo jedziesz do wawy :P
|
|
W przyszłym tygodniu cieciu. Pozdrawiam
|
|
ehehe nie no forum na 4lomza jest najlepsze. I ma swoj schemat, na podstawie ktorego mozna by napisac niezla prace doktorska :). Zaczyna sie temat - 3 posty na temat - odzywa sie ptys - i hehe wszyscy mowia juz tylko o nim.
|
|
SN4P bo to jest już tradycją. Mi szkoda słów na tego ptysia dlatego nic nie mówie... No ale czasami śmieszne rzeczy napisze i jest sie z czego pośmiać :D
|
|
NIe pisz tak bo tylko go zachecasz :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |