Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast niekonstruktywnego krytykanctwa.... |
...proponuję zrobienie czegoś kosnstruktywnego. W łomżyńskim szpitalu, na pierwszym piętrze na lewo jest punkt krwiodawstwa. Codziennie od 7 do 15, a w pierwszą środę miesiąca - jutro - do 17.30 można oddać krew i komuś pomóc. Wystarczy wziąć ze sobą dowód ze zdjęciem i być zdrowym - spotkajmy się tam, jak nie osobiście to przez woreczki w lodówce. Do zobaczenia! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast niekonstruktywnego krytykanctwa.... |
Kefas, co robisz w Choroszczy ??
|
|
a musi być koniecznie dowód? bo ja jeszcze nie mam (jeszcze 3 tygodnie trzeba czekać :)). nie może być np. paszport? chętnie bym sie przeszedł, chociażby dla czekolady :D
|
|
macie internet na oddzialach w choroszczy??
|
|
Widocznie maja tam neta
|
|
hej nie przesadzajcie krew w wielu przypadkach jest środkiem kóry ratuje życie. tej krwii jest mało a miejcie świadomość ,że w kazdej chwili ty lub ktos z twojej rodziny będzie bardzo ale to bardzo jej potrzebował. Jak się wtedy będziecie czuli czy tych co chcą pomóc tez będziecie wysyłali do Choroszczy. Nie torpedujcie takich porpozycji. stanisław
|
|
masz racje kiedys oddawalem krew za zwolnienie ze szkoly czekolade i konserwy a co teraz daja??
|
|
forpol: chłopie, co Tobie ? Nikt nie torpeduje inicjatywy kefasa! Piotruś widocznie znowu komuś pomaga (taki to już on jest), albo zwyczajnie pojechał w świąteczne odwiedziny i dlatego nadaje z Tej miejscowości. Zamiast narzekać - spójrz na IP.
|
|
hans klos cos mi sie wydaje ze albo kitujesz z deka albo masz juz z 50lat, bo ja oddawalem krew a nigdy nie dawali konserw. pozdrawiam
|
|
|
dawali konserwy i to jeszcze nie tak dawno
|
|
Robra rada. Ja niestety na widok igły mdleję :))
|
|
|
mozna sie pochlastac wtedy odda sie troche wiecej krwi ale najwyzej 5 litrow
|
|
To inicjatywa mądra i cenna-każdy kandydat na posła ,radnego itp, powinien przed objęciem urzedu oddać krew, byłoby wiadome czy nie wsciekły. Kostucha
|
|
jak by krew oddawali to bym przyslugiwal urlop platny a nikt nie bedzie tu placil nierobom
|
|
Z tego co się zdążyłem dowiedzieć, to po oddaniu krwi przysługuje dzień wolny, ale bezpłatny. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |