Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca DENTEX - nowe |
Sledzac ogloszenia co 2 gi tydzien stykam sie z ogloszeniami na temat pracy w denteksie informatyk, magazynier, fakturzysta, pracownik biurowy, itd . czy ktos wogole sie tam zatrudnil lub czy dostał odpowiedz na wysyłane maile z Cv bądz dostarczone osobiscie . Ze sluchu moi znajomi podrobili kilka dobrze napisanych Cv i nawet im nie odpowiedzieli ani na rozmowę nie wzieli a z tego co mi wiadomo to tym 2 panienkom od rekrutacji to albo się chce zatrudnić taką "buzkę" albo nie miał już z tym ktoś stycznośći ? Bo z tego co się orientuję to nawet nie patrzą w CV :) warto tam wogóle skladać podanie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca DENTEX - nowe |
pewnie że warto super warunki duża kasa mało pracy :-) płacą w gotówce a nie w kurczakach :-)
|
|
cale 1000 zl dostaniesz netto
|
|
Firma nazywa się chyba DANTEX, no może powstało coś nowego. Rekordy bije raczej WIomar
|
|
Wiomar wygrywa a dantex stara sie go dogonic z tym ze wszyscy biegną do tyłu
|
|
Z dantexem nie miałem kontaktu więc się nie wypowiadam, w wiomarze omal nie zacząłem pracować. Była jeszcze 1 "extra"firma. Europrojekt-to było "to", inaczej Murawski holding, itp
|
|
Słyszałem że już jakiś czas temu poinformowali pracowników o upadłości...
|
|
W DANTEXie potrzebują pracowników z umiarkowaną niepełnosprawnością tzn.z 3 grupą inwalidzką ... dostają kasę z PFRON na wyposażenie stanowiska dla pracownika i refundację części uposażenia ... jeśli jesteś zdrowy(a), to nie masz szans. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Czlowieku co ty paplasz moj kolega nawet mial 2 grupe i moja kolezanka miala 3 cią i nawet ich nie przyjeli, jedynie to wzieli na rozmowę rekrutacyjną przez te 2 panienki z denteksu co tam pracują i jedynie co powiedzieli to "zawolalismy bo chcielismy zobaczyc jak wygladasz " tyle :) wiec po co sie wystawiać . A jezeli chodzi o pfron to zapewnie zbierają te orzeczenia do czego - sami pomyślcie
|
|
pracowalem tam 1000 zl za 10-12 godzin dziennie.
|
|
obóz pracy ?
|
|
ja wole lezec i nic nierobic,wole zyc z opieki,tak jest lepiej ful czasu na dyskoteki na kolegow kolezanki,a stare niech flaki wypruwaja zeby nam dac zrec.
|
|
powiem ci tak jeśli masz wystarczająco chamski charakter to próbuj ,miła i sympatyczna osoba nie ma tam racji bytu nie licz na wsparcie złogi jeśli nie jesteś z tzw.klanu nawet bakteria padł a on był niezły w te klocki jak cię przyjmą pozdrów michaśkę powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |