Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest lepsze.. |
Poszukuję: 1 szpachlarza 1 glazurnika płaca 5zł/h.Wykończeniówka - płatne co tydzień. Praca w Łomży. Tymczasowo (ok 2-mce.) Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest lepsze.. |
za 5zł za godzinę to nawet pomocnika nie znajdziesz, zastanów się co piszesz
|
|
ty kur...wa peda..le !
|
|
e kot11111 dam ci dyche jak mi du..pe wylizesz,bo kot jak to kot ma szorstki jezyk
|
|
zamykaj ten temat.
|
|
temat zamkniety .
|
|
kot11111 nie zmieścił tego ogłoszenia na forum bo chce kogoś zatrudnić, on/ona cytuje tylko ogłoszenie zamieszczone przez kogoś innego. Jest to nawiązanie do tematu o pracy dla opiekunki (8h dziennie za 400zł). Darujcie sobie epitety pod jego adresem. To jest forum i kot11111 chciał podyskutować na tema tego ogłoszenia i poznać opinie innych.
|
|
Mr. X obelgi ślij na adres mailowy podany w ogłoszeniu:) Link do strony z ogłoszeniem: http://4lomza.pl/ogl2.php?co=pokaz&k=4&t=&s=3
|
|
|
|
|
|
Hahaha ale się uśmiałem o kuźwa
|
|
kot11111 nie zmieścił tego ogłoszenia na forum bo chce kogoś zatrudnić, on/ona cytuje tylko ogłoszenie zamieszczone przez kogoś innego. Jest to nawiązanie do tematu o pracy dla opiekunki (8h dziennie za 400zł). Darujcie sobie epitety pod jego adresem. To jest forum i kot11111 chciał podyskutować na tema tego ogłoszenia i poznać opinie innych. przynajmniej jedna osoba zrozumiała:):) do Mr. X a ja ci dam 2 dychy jak mi dup.. wylizesz heheeh!! i za nim sie wypowiesz na forum to radze poczytac troche!!ped..pozdro!! Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
|
|
|
|