poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jaki wynik meczu ŁKS-MZKS typujecie?

JA obstawiam na około 4:0 dla naszego kochanego ŁKS-u;);) chociaz nie bede zawiedzony wyższym wynikiem;);D A wasze typy??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jaki wynik meczu ŁKS-MZKS typujecie?

a ja obstawiam okolo 3500-4000 kibicow ŁKS do kilku(nastu) Kozienic co w rezulatcie daje 12 zawodnikow ŁKS na boisku, a co pociaga za soba wygrany mecz - 2:0 ;).

a ja obstawiam 2-1 (oczywiście ŁKS!!!):P:P

a co bedzie jak ŁKS przegra ??

Antysermitex - jak to co bedzie koniec sezonu i fotel lidera, ale badzmy lepiej dobrej mysli ;)

Nie gramy tu na gole czy 4:3 czy 9:0 wygramy alle gramy tu o 3 punkty mozemy wygrać nawet 1:0 :D, ale będize dobrze jak ŁKS wygra 3:0 :)

ŁKS jest teraz na pozycji lidera z dorobkiem 37pkt tym samym wyprzedzając o 11pkt Mazowsze Grójec, a więc czy na stadnionie przy ul. Zjazd w niedziele padnie wygrana, remis a nawet porazka to ŁKS dalej będzie miał lidera jesieni. potem juz tylko runda wiosenna (decydująca) i byc moze ŁKS pobije rekord i zakonczy sezon bez ani jednego przegranego meczu.

a więc moi drodzy panstwo:

VS

ŁKS Łomża -------- MZKS KOZIENICE
niedziela (6.11) godz. 13:00

jak to juz jest tradycją na Zjezdzie to ŁKS odniesie kolejne zwyciestwo,

a zapraszam szczegolnie gdyz to moze byc ostatni mecz Rafala Boguskiego, ktory byc moze od nastepnej rundy przejdzie do Wisly Krakow,

zapraszam ze wzgledu na oprawe meczu, ktora powinna byc jeszcze lepsza niz ta co byla na meczu z Wigrami.

Pozdrawiam i do zobczenia w niedziele!

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

A ja Wam powiem jedno. Tylko idioci i ludzie bez wyobraźni pozbywają się takiego zawodnika jak Boguski. Podejrzewam, że wszyscy, którzy maczali rączki w jego transwerze nabili sobie niezłą kasę na swoim prywatnym koncie. Pieprzeniem jest uzasadnienie, że ten zawodnik na tym poziomie rozgrywek nie miał już szans rozwoju. Zgoda, ale już od następnego sezonu, razem z ŁKS - w II lidze i owszem. Ciekawi mnie, ile wzięto za najlepszego napastnika III ligi, co zrobiono z tymi pieniędzmi i w jaki sposób pozyskamy teraz jakiegoś wartościowego napastnika. Może okazać się, że bez Boguskiego zmarnujemy największą szansę w historii klubu, jaką byłby awans do II ligi. Nie można było qźwa poczekać jeden sezon??

Peter, nie wiesz debilu posrany co mówisz. Nie podejrzewaj jakis głupich rzeczy. ciekawy jestem czy chodzisz w ogóle na mecze Naszego ŁKSu???
Nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz. zastanów sie następnym razem zanim napiszesz coś, co w podobnym stopniu nie bedzie miało żadnych podstaw. A jeśli potrzebójesz informacji, zgłoś sie do ŁKS'u. Jestem pewien, że otrzymasz takowe.

Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS.

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

wygramy 3:0, jeżeli miałby to być ostatni mecz Dzikiego w naszych barwach to mógłby strzelić ze 2 bramki na porzegnanie

ptysiu:
Święta prawda! (Nie wiedziałem, że to kiedyś powiem!)

peter:
Nie masz racji! Rafał naprawdę już niczego się nie nauczy, bo to od niego się juz uczą. W III lidze to już co najwyżej jakieś nieruchawe byśki mu kopyta połamią i wtedy nie zagra przez jakiś rok ani dla nas, ani dla nikogo. I tak należy bić Rafałowi brawa, że przez kilkadziesiąt ostatnich miesięcy odrzucał propozycje. A czy można za niego wziąć więcej w II lidze? Nie wiem, może, ale zapominasz o jednej rzeczy - Rafał CHCE odejść. Nie ukrywał tego już w zeszłym sezonie. Przez tyle lat był fair wobec klubu, czas więc, by klub był fair wobec niego i nie zatrzymywał go na siłę w Łomży.
Teraz problemem pozostaje tylko znalezienie GODNEGO następcy Rafała.

hauzer:
Nawet jeśli peter nie ma racji (a nie ma!), to nie musisz go od razu j...bać! Chyba że po jakowychś espezetach jesteś i miast uczyć się języka wolałeś nosić fazę w wiadrze. Czy insze smary.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Sumo: w wiadrze to ja tylko kilwater na łajbe przynosiłem jak zabrakło. :)
espezetami tez nie smierdze. a gosciu mnie wku...ł bo pieprzy głupoty i jedzie na ludzi, którzy zroblili na prawde wiele i dla klubu i dla miasta. Msm tylko nadzieje, że go nie popierasz. A z resztą nieważne.

Najważniejsze zebyśmy wszyscy byli zdrowi...

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Ja stawiam na 4:0 dla ŁKS-u

...floorek...zejdź na ziemie...będzie <1-1>ewent. <2-1> :D

4:2 dla nas :D

4:2 Wygralismy mialo być :D:D:D najblizej byłem ja bo pisalem 4:3 :P

A ja 2:0 hehe troche matmy i - cos tu odejmiemy, albo podzielimy i z 4:2 przerobimy na 2:0 tak czy inaczej za 3pkt. ;)

A co do "Dzikiego" niech idzie i sie uczy, a jak juz sie nauczy i bedzie chcial to wroci na rodzinna Ziemie i tu bedzie "kopal", gdzie zaczynal - W NASZYM, w SWOIM - ŁKS-ie.

hauzer: ja cię nie obraziłem. Wyraziłem tylko swoje wątpliwości, odnośnie transweru Boguskiego. Ktoś inny to w jakiś sposób zaczął tłumaczyć. Ty nie potrafisz, bo zapewne masz kłopty z logicznym myśleniem. Na mecze chodzę i chodziłem nawet wtedy, kiedy chodziło 100 osób. Mało tego ... potrafię odróżnić w przeciwieństwie do ciebie sędziego od zawodników.

p/s Dzięki za informację Sumo/malaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org