Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawa jestem czy kierowcy w PKS w Łomży i MPK Łomża zgłaszają dla POLICJI ze z |
18-letni złodzieje paliwa...... Ponad dwa tysiące litrów oleju napędowego ukradli dwaj 18-latkowie, mieszkający w pod łomżyńskich miejscowościach. Procederem trudnili się od kilku dni, a właściwie nocy... Personalia złodziei paliwa łomżyńscy ustalili ustalili w piątek i tego dnia zostali oni zatrzymani. Okazało się, że młodzi mężczyźni już od połowy września włamywali się do zbiorników paliwa samochodów ciężarowych, skąd ukradli łącznie ponad dwa tysiące litrów oleju napędowego. Pokrzywdzeni straty oszacowali w sumie na około 11 tysięcy złotych. Teraz sprawcom grozi kara nawet do 10 lat pozbawienia wolności. PS : Ciekawa jestem czy kierowcy w PKS w Łomży i MPK Łomża zgłaszają dla POLICJI ze znikają im ogromne ilości paliwa ze zbiornika w ich autobusie !!!! Co Wy na to ;POLICJA w Łomży do roboty !! OdPOwiedź: Kierowcy w PKS oraz MPK KRADNĄ PALIWO I SPRZEDAJĄ JE PO ZANIŻONEJ CENIE WYWOŻĄ JE W KANISTRACH W LUKACH BAGAŻOWYCH I SCHOWKACH W UŻYTKOWANYCH AUTOBUSACH PÓŹNIEJ WYMIENIĘ PO NAZWISKACH i NUMERACH REJESTRACYJNYCH . Dopuszczając się przy tym przestępstwa z art 278 par 1 kk ściganego z urzędu przez Prokuratora i Policję . Apel do Szefa Prokuratury Rejonowej w Łomży !! Proszę do mnie zadzwonić a podam Panu Prokuratorowi wszystkie szczegóły tych kradzieży i złodziei w MPK oraz PKS .Pozdrawiam okradanych pasażerów i biedne spółki PKS i MPK .Nie pozdrawiam ich zarządzających wręcz przeciwnie powinni zostać wypierdoleni ze swoich stanowisk już dawno tak tez wnioskowałam gdzie trzeba :) mowa o A.W.( PKS) i B.SZ. ( MPK) Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawa jestem czy kierowcy w PKS w Łomży i MPK Łomża zgłaszają dla POLICJI ze z |
nie używaj regionalizmu białostockiego w sformułowaniu "(...) Łomża zgłaszają dla POLICJI (...) " to jest niepoprawne i ****.owo brzmi. Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
Re: Ciekawa jestem czy kierowcy w PKS w Łomży i MPK Łomża zgłaszają dla POLICJI ze z |
Sam pewnie jesteś ZŁODZIEJEM a twój dziadek i ojciec okradali Komunę a teraz posądzasz niewinnych Łomżyniaków ty złamany ŚLEDZIU.
|
|
alibaba złapałeś któregoś z tych kierowców za rękę na spuszczaniu paliwa z baków?? jeśli nie to sam już publicznie pomawiasz kierowców, że spuszczają paliwo z baków.
|
|
Niewiarygodne, alibaba, idź zgłoś ten fakt skoro tak Ci przeszkadza a nie pieprzysz głupoty tu na forum. Wiem, że przez internet łatwiej o odwagę, ale jak masz jaja mówić o tym tu to nie widzę problemu byś to zgłosił odpowiednim organom. Podaj swoje dane, dowody wskazujące winę tych ludzi i wtedy możesz działać. Loża Szyderców
|
|
czemu sie tak denerwujecie??? napisal(a) ze moze prokuratorowi podac nazwiska, numery i okolicznosci. inna sprawa ze to do prokuratury sie zglasza fakt a nie proponuje prokuratorowi zeby zadzwonil. a jak juz sie chce zeby ktos zadzwonil to sie podaje numer telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________ ... & vice versa!
|
|
Alibaba nudzisz się na tym bezrobociu z Twoim wykształceniem i bez układów nie masz szans na prace. Nie jesteś jedyna kobieta z wyższym wykształceniem co siedzi w domu a z Twoim podejściem to nigdy nie znajdziesz pracy w Polsce bo czy to w budżetowce czy u tzw. prywaciarzy trzeba przymykać oko na nie które rzeczy.
|
|
..myślę że ktoś z w/w firmy powinien dojść kim jest alibaba i spuścić łomot.. jeśli jest tak jak piszesz to popieram tych co tak robią :D Bardzo dobrze :D Ta firma jest celowo doprowadzana do ruiny w całkiem inny sposób a to o czym ty alibaba piszesz to jest w tym wszystkim "maciupeńka błachostka", kropla w morzu..:D Chcesz składać donosy to przypatrz się np pracownikom sklepów jak oni okradają.. Moja znajoma kupuje od pracownicy ZNANEJ ŁOMŻYŃSKIEJ DROGERII kosmetyki po 5 zł które w owej drogeri kosztują każdy powyżej 15, 20,25 itd zł... dziwne co..? Promocja jakaś...?
|
|
alibaba napisz lepiej co jadłeś na śniadanie i jaka pogoda u Ciebie
|
|
Czemu więc sama nie zgłasza? Sieje ferment tylko.
|
|
..to napewno nie baba tylko facet..najprawdopodobniej były pracownik zwolniony za w/w wykroczenia a teraz podpieprza kolegów... oj nie ładnie, nie ładnie...
|
|
Za taką życzliwość życzę Ci 15lat pozbawienia wolności:) Loża Szyderców
|
|
alibaba życzę ci żebys też pracował do 16 godzin dziennie i zarabiał 1100 zł i żebyś w desperacji nic nigdy nie ukradł, aby dokarmic rodzinę. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |