Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na prezydenta miasta Łomża |
1) Mietek Czerniawski 2)Jacek Piorunek 3)Janek Bajno 4)Sroczyński Brunon 5)Romek Kozowski 6)Lipsk Zbyszek 7)Pedziński Waldemar - najlepszy kandydat 8)PSL-Mioduszewski? 9)LPR-? 10)borowiki-? Augustyniak Kostucha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na prezydenta miasta Łomża |
11) __________________________- ... & vice versa!
|
|
Dopisz 11 Mnie Ptysiu sie nazywam Goostav dzieki za głos a tak pozatym sam na siebie nie bede głosowal to zaglosuje na Pana Janek Bajno Ps. temacik na polityke :)
|
|
a kto to taki Romek Kozowski? "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Kręci się przy LPR i PiS i co ważne przy biskupie Kostucha
|
|
Mądry.... a o Aktualnym zapomniałeś? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Mądry już się popisywał swoją głupotą. Ciekawe czym teraz zaskoczy.
|
|
Ptyś na prezydenta. A tak powżnie to możę Lipski lub Czerniawski ewentulanie Pędziński
|
|
Ja głosuje na swojego brata :)
|
|
na prezydenta Sławomir Kaczyński ; zdecydowanie trzeba nam zmiany na nowe ;-) ciekawe czy łomża mogla by byc jednym miastem w Polsce gdzie glosowalibysmy tylko na osoby .bezpartyjne i z nikim nie powiazne ? Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Felix - jaja sobie robisz...? ...masz jakieś argumenty przemawiające za tymi panami? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A jesli chodzi o mnie to tylko Piorunek - malo mowi , duzo robi - i to jest fakt !!! zobaczcie ile zrobil dla WIZNY - i to jako drugi !!! poza tym rodowity LOMZYNIAK ( wie co jest lomzy potrzebne-stadion!!! ) mysli o naszej mlodziezy bo sam ma chyba ze dwie corki .... wie ze trzeba jakos zatrzymac nasza mlodzierz , by nie wyjezdzala z miasta - i najwarzniejsze zna tych cwaniakow, wiedzialby jak z nimi walczyc !!! czlowiek ktorego wygonia drzwiami a on oknem wejdzie ,,,,,,,, zna lomzynskie problemy i dlatego znienawidzony przez nasza aktualna WLADZE ! ! ! mario
|
|
SzP. lomzanin. Piorunek? przecież to PO, człowiek Brzezinskiego, Sroczynskiego, Fabianskiego,Tuska.
|
|
do - abcde , - to wytlumacz mi dlaczego z nimi nie pracuje ??? mario
|
|
A co to za różnica czyj on jest!? Ważne, żeby uczciwie i skutecznie rządził! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A co w Wiźnie narobił bo jakoś nie słyszałem nie widziałem (nie powiem że nie czułem :))) _____________________________________- ... & vice versa!
|
|
ptysiu na prezydenta haahhah ;D masakraaaa
|
|
A czym wykazał się Pędziński? Niby najlepszy kandydat? bo przez lata rektorowania w Jańskim niczym specjalnym się nie wykazał. Tak to jest kiedy lekarz bierze sie za zarzadzanie. Lipski tez niezły cwaniaczek lecz nie mnie to oceniac pozdrawiam
|
|
BES SĘSU... wiadomo rze najlepży na to ztanowisko jestem ja.Caukem nowa tfasz,morze trohie nieznana dotyhczas,ale pmysłuf mam mnustfo-muwie wam! Prezydętóre zaczołbym oczywiśće ot opsadzenia na fszystkich warznych stanowiskach swoich kuzynuf i pszyjaciuł-żecz to oczywista a nastempnie dzień fkturym zostałem wybrany ogłosiłbym dniem wolnym ot pracy abyśmy sie fszyscy mogli corocznie radować s tego faktó!
|
|
To jest naprawde POWAZNY temat - i trzeba sie nad tym zaczac zastanawiac od TERAZ - pozdrawiam mario
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |