Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła suczka |
Zaginęła 5-miesięczna suczka rasy owczarek niemiecki w okolicach Janowa, Kupisk Starych (ul.Świerkowa). Ma niebieską obrożę i podniesione uszka. Proszę o jakiekolwiek informacje. nr tel: 503516991 Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła suczka |
to było pilnować ---------------------------------------------
|
|
Mam na oddanie dwie suczki . ;] Rasa: Czysty kundel ;p
|
|
Ludzie trochę powagi ktoś szuka pieska, który mu zaginął a Wy piszecie jakieś pierdoły co Wy po 5 lat macie? Ł. czy mógłbyś wrzucić zdjęcie?
|
|
http://i51.tinypic.com/2hhf03c.jpg zdjecie jest z okolo 2 miesiaca Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
piesek śliczny, a nie zastanawiałeś /aś się czy kto go nie ukradł?
|
|
Wysłałlam wiadomośc na mail .
|
|
wiadomosc nie doszla Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
Prosze podać adres mailowy.
|
|
Jak dużo ostatnio tematów o zaginięciu psów. nie znam się, bo w życiu miałam tylko jednego pieska. Ale zawsze mnie zastanawia, jak pies może się zgubić? Słyszałam, że pies zawsze znajdzie drogę do domu. Chyba że ktoś by go wywiózł samochodem. Więc jak to jest, tak z ciekawości pytam bardziej doświadczonych. Mam nadzieję,że psina się odnajdzie.
|
|
groch13@o2.pl Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
Suczka sie znalazla. Dziekuje osobie ktora pomogla w jej odnalezieniu. Sa jeszcze uczciwi ludzie na tym swiecie :) Nadzieja umiera ostatnia!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |