Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mycie silnika |
Witam orientuje się ktoś gdzie można umyć silnik (Benzyna), za stacją WZGS myją ale tak niedokładnie i tylko z góry chodzi bardziej o spód dokładnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mycie silnika |
sam se umyj na bezdotykowe
|
|
sam to se umyj ptaka a nei silnik. Z tym należy byc bardzo ostroznym. Popierwsze myjemy na zimny silnik po drugie łatwo zamoczyć elektronike i będzie potworny problem. Lepiej zlecić to profesjonalistom. Riposta
|
|
Trzeba zabezpieczyć nawet jakąś torebką foliową elementy elektryczne i oczywiście potrzebny podnośnik. Tak jak Riposta pisze można narobić sobie kłopotów.
|
|
Przede wszystkim to,tak jak pisze Riposta,silnik musi byc wystudzony. Jesli umylbys goracy do od spodu od razu katalizator trafia szlag. Zlec to osobom z doswiadczeniem.Jedz na myjnie reczna za(stara nazwa Wiejski Dom Towarowy),teraz jest tam meblowy i oswietlenie.Za tym budynkiem jest myjnia reczna w garazach.Budynek vis a vi ,blaszaka'. A na przyszlosc to spod dobrze umyjesz na automatycznej w BP, maja taka funkcje mycia.(tez czeka sie na wystygniecie silnika)
|
|
siwysiwy na BP to sika ja pies nie umyje nic ledwo kurz zmywa od spodu. Wiem bo myje często na BP
|
|
NIESTETY ALE NIKT W ŁOMŻY NIE MYJE OD DOŁU SILNIKA OBJEŻDZIŁEM WSZYSTKIE MYJKI JAKIE SĄ W TYM MIEŚCIE.............PRZYKRO MI
|
|
czas otworzyć taką myjnie :-)
|
|
|