Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ALTERNATYWNY KLUB FILMOWY |
ZAPRASZAMY NA FILM MAGDALENY PIEKORZ: "PRĘGI" - w rolach głównych Michał Żebrowski, Agnieszka Grochowska i Jan Frycz; W PROGRAMIE: -WPROWADZENIE W KLIMAT FILMU, -PROJEKCIA, -DYSKUSJA. 9 LISTOPAD, GODZ. 17.00, AULA II LO W ŁOMŻY WSTĘP WOLNY!!! SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! -
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ALTERNATYWNY KLUB FILMOWY |
OO będzie ciekawie takie gwaiazdy i to za darmo :)
|
|
Gwiazdy to ktoś pewnie zobaczy, jak się reszta forumowiczów dowie, że tam będziesz... ;P
|
|
glupi film w sam raz dla burakesow
|
|
ludzi <ewentualnie warzywka (buraki)> którzy nie znają się ani troche na filmie prosimy o nie wypowiadanie się w tym wątku, tak tak Hans Klos to uwaga do ciebie -
|
|
Klos chce zaistnieć na forum. Dakej ważam, że to kompleks małego ptaszka
|
|
Już oglądałem ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ptaszka Klosa oglądałeś? __________________________- ... & vice versa!
|
|
markac więc przyjdź i podziel sie swoimi refleksjami ;] -
|
|
na temat filmu oczywiscie... -
|
|
Chyba że wolisz opowiadać o ptaszku Klosa ___________________________________--- ... & vice versa!
|
|
milva.br: Autor: milva.br (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-11-05 16:41 ZAPRASZAMY NA FILM MAGDALENY PIEKORZ: "PRĘGI" - w rolach głównych Michał Żebrowski, Agnieszka Grochowska i Jan Frycz; W PROGRAMIE: -WPROWADZENIE W KLIMAT FILMU, -PROJEKCIA, -DYSKUSJA. 9 LISTOPAD, GODZ. 17.00, AULA II LO W ŁOMŻY WSTĘP WOLNY!!! SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!! Ja Cię również zapraszam - do lektury słownika języka polskiego. ptysiu91: wytłumaczę Ci! Jednym z punktów tego spotkania jest "dyskusja". Nie myl tego ze swoją przypadłością - "dysleksją". Dyskusja to wymiana różnych, często sprzecznych zdań na dany temat. Krótko mówiąc: NIC DLA CIEBIE! Dlaczego? BO TAM TRZEBA POWIEDZIEĆ COŚ MĄDREGO! PS: Chyba nie myślałeś, że do Łomży przyjadą aktorzy wymienieni przez milve? Oj... kubusiowy rozumek. Pozdrawiam
|
|
o ptaszku Klosa mozecie sobie założyc nowy wątek... tu ludkowie - tylko o filmach i klubie =) -
|
|
ja też oglądałem ten film : p
|
|
ponawiam zaproszenie =] spotkanie już w środę!! godzina 17.00 Aula II LO w Łomży -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |