niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WSSMiA

MAM PYTANIE..CZY KTOŚ JEST STUDENTEM WSSMiA W ŁOMŻY..TA ''NIBY''UCZELNIA ZNAJDUJE SIE PRZY UL.PRZYKOSZAROWEJ(BUDYNEK ZSMiO nr5) chciałabym dowiedziec sie czegos wiecej na temat tej uczelni i czy wogóle ona istnieje w Łomży...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WSSMiA

Podbijam temat.
Słyszałam o tej uczelni i chcę się dowiedzieć coś więcej. Uczy się tam jakiś
forumowicz??

Witam. Tak ja się tam uczę, jestem studentem owej uczelni. Mogę powiedzieć, że szkoła bardzo fajna, obsługa wraz z Panią dyrektor również. Tu masz stronkę www.studiujwlomzy.pl Jak byście miały jakieś dodatkowe pytania to proszę. Postaram się pomóc.

Studia są tylko niestacjonarne więc tylko w weekendy (co 2 tygodnie). Są spotkania i o wszystko możesz wypytać rektorów, dyrekcje. Dobre jest to w tym że nie musisz latać do szkoły bo możesz uczyć się w domu. Szkoła ma swoją TV. Dowiesz się wszystkiego dzwoniąc tam na te nr. Z innymi studentami wymieniacie sie materiałami itp. Egzaminy są w Wawie. Jeździsz raz na pół roku. Ogólnie szkoła klasa. Dużo pomaga pani Dyrektor. W egzaminach :) Więcej nie pomogę. To wiem z własnego doświadczenia.
pozdro

Dziękuję za odzew.

Słyszałam wiele niepochlebnych opinii o tej uczelni, między innymi to, że nie ma wogóle zajęć, że praktycznie jest to szkoła przez internet a nie o to mi chodzi. A jak jest jeśli ktoś obleje egzaminy ? Chodzi mi o poprawki i ewentualne warunki ? Jak ze stypendiami ?

moja siostra tam właśnie broni magistra i mówi ze jest super- fakt ze nie ma typowych zajęć, ale dla niektórych to plus, jak ktoś woli sam w domu postudiować. i ważne ze kończysz z dwoma dyplomami.

Tak olivka ma rację. Powiem Ci szczerze że nie wiem jak z poprwkami bo nigdy nie miałem. Tak jak mówiłem wcześniej właśnie nauka przez internet albo TV bądź na płytach DVD. Ale szkoła naprawę godna polecenia jak ktoś nie ma ochoty albo czasu latać po uczelniach. W dzisiejszych czasach wygoda :) POlecam. Pozdro

????

hej
a na którym jestes roku na wssmia?

Ernest, bardzo miły i kompetentny człowiek
504967302

xoxo

podbijam temat. Ktoś coś wie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org