Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
foto + film weselny |
czy moze ktos polecic kamerzyste i fotografa na wesele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: foto + film weselny |
moge polecic Foto Piotrowscy Zambrow ale niewiem czy znajda wolny termin w tym roku ..
|
|
a Fotografem jest tam czarek gosk moge Ci dac namiary 600948467
|
|
dzieki a orientujesz sie co do ceny
|
|
Studio Foto-Videofilmowanie Andrzej Kuliś telefon: 511 869 555
|
|
U mnie był ten przyjechał z Bydgoszczy ale pełen profesjonalizm http://www.filmy-wesele.pl/filmy_slubne_i_weselne_krystian_bydgoszcz_g77.html
|
|
????
|
|
Duży wybór kamerzystów jest na rynku. zależy co się komu podoba, każdy ma swój styl pracy. U nas kręcił p. Andrzej z Kazańskiej, wszystko mieliśmy zgodnie z ustaleniami, ma swoją stronę www.studiovideoprofilm.pl U siostry krecił p. Stefan, tez wszystko było ok. Wybór należy do samych zainteresowanych. Pozdrawiamy
|
|
znów reklama-brak im pracy najlepiej pytać znajomych co mieli wesela gitara gra
|
|
Nie reklamujemy tylko stwierdzamy fakty, a czy maja pracę czy nie to już nie nasza sprawa. Wiele ludzi szuka i pyta tak jak my wcześniej, a forum nam pomogło za co dziękujemy Co widzieliśmy i co mamy to się dzielimy na forum, jak ktos pyta. Chyba to nie takie trudne Pozdrawiamy
|
|
chyba żartujecie z tymi Piotrowskimi z Zambrowa?
|
|
ja polecam Sadowskiego z Wysokiego Mazowiecka:)
|
|
a ja polecam Pana Idziaka. Ma na swoim koncie Oskara, ostatnio kręcił film w 3D Bitwa Warszawska, pełen profesjonalizm. Doskonały operator. Artysta. Nie wiem tylko czy bierze takie małe produkcje ...
|
|
nie polecam Piotrowskich, zdjęcia z wesela mojej siostry a także z pleneru wykonane u nich to masakra. poza tym są niesłowni, więc jeżeli się zdecydujesz to lepiej spisz umowę
|
|
Studioifoto-art z Łomży. Robili u mnie i jestem bardzo zadowolona tel:662 601 101.
|
|
Jeżeli chodzi o zdjęcia.
|
|
Artur Kalinowski BESTVIDEO 602 814 085 kamerzysta 100% zadowolenia Przemek Sobolewski foto http://www.sobolewskiprzemyslaw.blogspot.com/
|
|
Cześć.Mogę polecić siebie jako fotografa.Tanio i solidnie wykonam zdjęcia ślubne i nie tylko.Tel kontaktowy do mnie to 694 169 119.Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |