Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ocena lokali "gastronomiczno-rozrywkowych" w Łomży |
proponuje utworzenie list top10 lokali "gastronomiczno-rozrywkowych" wŁomży. wpisujcie swoje uwagi na temat lokalu,obslugi,jakosci serwowanych dan(napoi),zachowania ochrony,bezpieczenstwa czyli ogolnie "klimat". wasze ulubione lokale i dlaczego wlasnie tam lubicie spedzac wolny czas. jak narazie to u mnie nr 1 jest "4pory roku".bardzo dobre jedzenie,obsluga..wedlug mnie jedyny minus to czas zamkniecia. kiedys lubilem "yam cafe" ale ostatnio klimat mi tam nie sprzyja hihi. wpisujcie swojhe typy!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ocena lokali "gastronomiczno-rozrywkowych" w Łomży |
więcej jak 10 to nie będzie :D ...jesli chodzi o zjedzenie czegoś dobrego w miłym miejscu, to dla mnie tez pasuje najbardziej lokal "4 pory roku", ale piwko czy soczek to pije mi sie bardzo dobrze w "Koterii" - miła obsługa, długi czas otwarcia i specyficzna atmosfera... --- PGG
|
|
O smażalni ryb już napisałem słów kilka, ale... Ale skoro pojawił się temat lokali gastronomiczno-rozrywkowych (to dość obszerna formuła, więc wygodna), dorzucam istniejący od marca 1997 i prowadzony nienagannie pod względem kultury obsługi, czystości i traktowania Gości ( w tym Czytelników Naszego Jedynego Pisarza i Wyborców Naszego Taniego Senatora) Pub Pod Papugami. Pub Pod Papugami (Stary Rynek, wejście z rogu Długiej naprzeciw "Sezamu", dzwonek po lewej stronie drzwi) od września zaczął serwować naleśniki w pięciu smakach! Nowy smak w kameralnym wnętrzu. Bywają tam i Nasi Pisarze (rozmawiałem tam m.in. z Andrzejem Stasiukiem), i nasi Senatorowie (porozmawiam tam z Wami). Bywają tam ludzie, którzy myślą z nawyku, a nie przymusu. MRD
|
|
Mój głos na 'Koterię'. grzesiek
|
|
To i ja doloze swoje trzy grosze: Koteria klaniam sie nisko
|
|
A gdzie jest Koteria przepraszam. Na senatorskiej ??
|
|
ja tez lubilam 4 pory roku. pisze w czasie przeszlym, bo juz tam nie chodze.powod- wiecznie nadeta pani wlascicielka. ma taka mine, jakby chciala pracowac w innym miejscu, pewnie bardziej prestizowym. sayra
|
|
Yam, Koteria, 4 pory...i.............wszystko:( Szkoda. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Jest jeszcze klub Milano :).... michal
|
|
......a gdzie ta Koteria?? sayra
|
|
|
aha zapomnialam o chinskim barze - tez calkiem milo mozna zjesc;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
ja pozdrawiam Anetke z chinskiego baru sayra
|
|
O Czesiu zapomnieli.... a to nawet i dobrze, że tam nie chodzicie:p
|
|
ja też pozdrawiam Anetkę z chińskiego
|
|
a wiecie pod papugami jest bardzo milo "pod papugami" - jestem na tak sayra
|
|
Nie omieszkam zajrzec przy najblizszej okazji, zreszta tam bylo zawsze dosc milo tylko troszke malo miejsca. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
4 portki w roku! Szkoda że zwinęli ogródek, można to było szklarnią obudować i zrobić mały gaik tropikalny. Mogliby się jeszcze kufli szklanych dorobić, ale pizzę robią OK.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |