Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżynianki |
ile was śmiga na Milano pytam z ciekawości koziol0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżynianki |
a co to jest?
|
|
^
|
|
Połowa Łomżyńskiej populacji żeńskiej;]
|
|
W domu to ludzie umierają.
|
|
Ja ;) i wcale się tego nie wstydzę. Wolę jechać tam się pobawić niż w łomżyńskich klubach. A że przyjeżdżają tam "chamy".. a co w Łomży ich nie ma? Zawsze i wszędzie znajdzie sie jakiś burak. Umiesz liczyć? Licz na siebie!
|
|
co to te milano
|
|
to tam gdzie powstalas K 120
|
|
lubią obornika wdech
|
|
heh a czemu tylko dziewczyny?? chyba nie ma osoby która nie byla tam chociaż raz:D taka prawda:D
|
|
Michalina wiesz co to milano? Można powiedzieć ze Twoje miejsce poczęcia to właśnie pod milano wisiałaś na połcie w kondonie, aż znaleźli Cie twoi rodzice i przygarnęli.. i teraz wyżywasz się pisząc głupoty w praktycznie każdym założonym temacie nie chodzi mi tylko o ten temat ale już dawno się Tobie zbierało za te wszystkie głupoty.. cały czas żyjesz z ta nieświadomością ze jesteś dzieckiem z piękniętego kondona.. tyle.
|
|
Ja osobiście tam nie byłam, i jak narazie nie zamierzam odwiedzać takich miejsc :)
|
|
ja:) i w święta ze znajomkami tez się wybieram.
|
|
czesio, a w jamie co wdychasz?? obornik miejski??!!:)
|
|
jeszcze mnie nie pojebało .. ;)
|
|
jak Cię wpuszczą to tak, plus śledziem zajedzie :D
|
|
ooooooooooooooo to mnie rozbawiliście....hehheheheheheh "jeszcze mnie nie pojebało"....bhehhehehhehe.miastowe buraki,paniczyki i panie gwiazdeczki co na milano nie jezdza ehhehehehe.ile was wszystkich widac pod jeziorkiem,albo na sali.polowa ludzi w jeziorku to lomza,tylko wstyd sie przyznac ze sie jezdzi,co?:):D:D:D:) Ja kiedys jezdzilam i nigdy sie nie wypieralam bo zawsze sie dobrze bawilam.ale jak ktos idzie sie pokazac to i oeszem-YAM CAFFE;) I gwiazdy gasną hehehehheheh.
|
|
milcz grzesznico, pomiocie szatana !!!
|
|
ja nawet nie wiem gdzie jest Jeziorko...
|
|
a niech jeżdżą.. przynajmniej troche mniej chamstwa w łomży na weekend.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Na Milano jezdzą tylko buraki i miejska gangsterka co w głowie sperma tylko buzuje a dziewczynom cycki jeszcze nie urosły ale chcą być wielkie panie. Najlepsza zabawa to na działce w gronie normalnych osób a nie banda szympansów i orangutanów .
|
|
Popieram sledczego
|
|
i ja też _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
i ja
|
|
.
|
|
Jak bym znał śledczego, to bym powiedział, że kilka lat temu w Jeziorku stał na bramce :)
|
|
Każdy jezdzi gdzie chce
|
|
Tu jest film Łomżynianki ..... haha http://www.youtube.com/watch?v=euaH6gH_rXs&feature=results_main&playnext=1&list=PL7A0CAF245F26B46C
|
|
?????
|
|
Jeziorko?? Przeżytek. Kto dziś słucha takiej muzy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |