Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najgorsza cukiernia w miescie |
nie polecam cukierni Gutowskich ciasta sa nie dobre a po za tym raz w pizzy prafiła mi sie mucha. wiec odradzam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najgorsza cukiernia w miescie |
a mi w innej pizzerni trafił mi się much może to było małżeństwo pochowajmy ich razem
|
|
to subiektywna opinia.
|
|
mialem tam praktyki kiedys ;d haha mucha jak mucha nie takie rzeczy pewnie tam byly xD
|
|
A gdzie to jest, żebym przypadkiem tam nie trafił???
|
|
Eos a jak Ci powiem że jesteś brzydki jak noc listopadowa nad ranem tonie wyjdziesz już z domu ???? Wierzysz jakiemuś grymbołowi no weź haha\ Pewnie go złapali jak drożdżówkę zapier... i teraz się mści
|
|
zbychu ja w kilku zakladach mialem praktyki i wiem co tam sie dzieje wiec jak ufasz ze wszystko jest robione higienicznie i bez dodfatkow od siebie to pozdro .
|
|
jak miales w kilku zakladach praktyki to tylko swiadczy o tym ze nie miales pojecia o robocie!!!!!! i z karzdego zakladu cie wy.............. ja bys byl solidnym pracownikiem to bys robil w jednym zakladzie!!!!!!!! tumanku!!!
|
|
jasiu a kiedys miałeś pratkyki w których latach odpisz na prive !
|
|
maly nei wyjebali mnie tylko praktyki sie ma w roznych zakladach w technikum bocie ;)
|
|
Eos to jest na Wojska polskiego na przeciwko kościoła... mucha to chyba pryszcz może coś ciekawszego by sie znalazło np w kotłach do robienia ciasta Zdechła mysz????
|
|
A może krokodyl w makowcu ???
|
|
wzystkie cukiernie w łomży sa ok!!!
|